14 maj 2009

En värld i omvandling12 Kommentarer:

Knute sa...

Videon, Muslim Demographics, går inte att se i webbläsaren Explorer, däremot i Opera. Förhoppningsvis är det bara min dator det är fel på.

http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU

Berit sa...

Jag använder Firefox utan problem

Knute sa...

Hej där på andra sidan Atlanten, det var snabbt svarat!
Explorer är inget vidare, jag uppgraderade till version 7 utan att det hjälpte.
Mvh Knute

Pelle sa...

Jag var väldigt nyfiken vad det var för knorr på slutet. Jag trodde faktiskt att det skulle vara något i klass med att den vita kvinnan måste bindas vid spisen för att bli en babymaskin men det var bara kristen propaganda.

/Pelle

Steve sa...

Om man går via Knute's länk ( http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU ) ser man i högerkanten en länk till Mark Steyn, som skrivit boken "America Alone" (2006) om hur det europeiska Europa dör bort. Youtube-filmerna om den kan säkert vara intressanta! (Har inte sett dem ännu.)

(Redan 1991 kom f.ö. en fransk bok av Gérard-F. Dumont om detta, med en likartad analys; i tysk översättning hette den "Europa stirbt vor sich hin", Europa dör bort.)

I Sverige är situationen entydig: P-pillret kom 1964, och sedan c:a 1968 har det därför fötts för få barn. Därför fick vi den s.k. flykting­invandringen, som började år 1984.

Grunden för barnbristen är att svenskarna övergett Gud. Livet för den gudlöse är ju meningslöst, djupare sett, och ingenting att föra vidare. "Babymaskin" minsann! Så nu dör svennarna ut, och ersätts av människor som tror på Gud, de allra flesta. Förändringen syns ju hur tydligt som helst, ute på gatorna, där man är i minoritet numera, men det här får man absolut inte tala eller skriva om i media.

Fast nog är det väl lite lustigt att det är fritt fram att sparka på de kristna (som Pelle här) -- men totalt förbjudet, om man är rätttänkande, att kritisera islam och muslimerna! Göra som Jyllands-Posten -- fy, fy, fy. Aldrig i livet att t.ex. DN skulle våga kritisera, rentav driva lite med, Profeten!

Pelle sa...

Tja, om man nu tror på tomten/gud/allah så är det väl fritt fram men att pådyvla sin skit på andra genom lögner och skrämselpropaganda är bara tragiskt.

Knute sa...

För att slippa ta ställning till den demografiska utvecklingen som beskrivs i videon argumenterar Pelle mot en motståndare han själv uppfunnit. Men verkligheten försvinner inte för det.

Pelle sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Pelle, gå och kommentera någon annanstans om du inte kan låta bli personliga förolämpningar.

Anonym sa...

1) Klippet funkar bra i explorer
2) Siffrorna verkar lite saltade (inte alla)
tex. så säger filmen att Belgien har 25% muslimer idag, när den riktiga siffran är 3,5%.
De blandar ihop siffrorna när de räknar alla som inte är med i kyrkan som muslimer...
"Roman Catholicism has traditionally been Belgium's majority religion ( 75% ) The second largest religion practised in Belgium is Islam (3.5%)."


3) Klippet på youtube har 6,1 miljoner views!!! Puhh!

Berit sa...

enligt Wikipedia:
Muslims cover 25.5% of the population of Brussels, 4.0% of Wallonia and 3.9% of Flanders.

dl sa...

Det skulle vara intressant att se hur fördelningen är bland de barn som föds i Sverige. Men här är det tydligen inte tillämpligt att registrera folk efter etnicitet. Gissar att andelen muslimska barn bland de nyfödda i Malmö ligger på 50%.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.