15 maj 2009

Kafirerna i Hindukush

Nuristan i Afghanistan har ett strategiskt intresse för världsfreden.

Strategiskt därför att det är i Nuristan (Kafiristan fram till år 1896) där arabiska al-Qaida har placerat sin bas.

Dessa stackars nuristaner borde ha ett kafiriskt turistparadis, inte ett terroristparadis.

Deras skogklädda dalar omgivna av 5000 meter höga berg är en värld för sig. I stort sett fick invånarna vara ostörda ända sedan Alexander den stores dagar tills ganska nyligen. Vad är det för idioter som inkräktar på detta antropologiska museum, denna ekologiska oas? Precis som i Swat-dalen i Pakistan är det terrorister vars hjärnor är angripna av Muhammeds 600-talsvirus.

Det ligger närmare den mänskliga naturen att vara kristen än muslim. Men tyvärr är det nära nog omöjligt att omvända muslimer till kristendomen, de flesta är vettskrämda vid tanken eftersom deras profet ju bestämt att de som lämnar islam ska mördas.

Vägen från islam till normal vetenskaplighet går via Jesus. Eller Buddha, eller vem du vill, bara inte pedofeten. Inom en eller två generationer är halva Sveriges befolkning muslimer, är det inte dags att öppna truten och säga att deras vördnad för den där idioten är rent människofientlig? De enda som kan fungera i ett svenskt samhälle är exmuslimerna.

Jäkla marxist-TV som indoktrinerar folk. Töntarnas och nördarnas vaktparad.

Vad är meningen med att staten placerar asylsökare i varje svensk By? Fy fan säger jag bara. Det hade varit en annan sak om de kommit dit spontant för att söka jobb.

Jäkla överstatlighet av Stureplansvänstern.

Nog skiter jag i de där ideologiska lekarna, men saken är klar, antingen är du för eller emot, restaurera det svenska försvaret (håll borta muslimer & islamister) är nummer ett. Dags att vara lika vaksam som i Kafiristan/Nuristan, där de skär halsen av främlingar. Missförstå mig inte, det var inte xenofobiskt menat.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Oj. Idag var vreden påtaglig i ditt inlägg, Knute. Inte för att jag klandrar dig på något sätt. Känner själv likadant mer för var dag som går.

"Jäkla marxist-TV som indoktrinerar folk"

Ja, det kan man verkligen säga. Tittade på svts program Existens. Vilken förnekelse av sanningen det är varje gång islam är samtalsämnet. Indoktrinering på hög nivå.

Knute sa...

Tack snälla Tony för din förståelse, om det inte varit för din kommentar hade jag nog raderat inlägget.

Knute sa...

OBAMA SYMPATISERAR MED TALIBANERNA

Taliban håller på att erövra makten i Pakistan. Obamas önskan om ett nytt juridisk system är också talibans: sharia.

http://www.ittext.dk/blog150509.html

Knute sa...

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1569758/fyra-barn-riskerar-dodsstraff-i-pakistan

Fyra barn sitter sedan januari fängslade i Pakistan och riskerar dödsstraff.

Deras brott: de klottrade namnet Muhammed på en vägg.

Anonym sa...

Tack själv, Knute, för dina inlägg som är mycket intressanta att läsa och för dina snälla ord till mig.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.