26 maj 2009

Piratpartiet är för fri invandring

Piratpartiet skriver på sin hemsida:

Ambassader dit förföljda människor kunde ta sin tillflykt och ordna med inresetillstånd, uppehållstillstånd, arbetstillstånd och alla andra jäkla tillstånd som behövs, på plats -- plus fri resa till Sverige (vilket skulle dra undan filten för alla människosmugglare som förorsakar så mycket lidande för miljontals människor).

Jag vet att en så enkel sak, som att införa sextimmars arbetsdag, med fortlöpande nerjustering, skulle ge såväl oss redan invandrade (det är vi ju alla i Sverige), som de som kommer efteråt, en drägligare tillvaro.

Kent Ekeroth kommenterar:

Sådär ja – PP har numera visat sig vara rena socialister, som i sann socialistisk anda vill ta saker utan att betala för det (fildelning), vill ge saker utan att ha råd till det (fri invandring) och skicka notan till svenska folket i form av omfattande kriminalitet, anarki och kostnader, associerade med deras socialistiska, anarkistiska politik.
13 Kommentarer:

Anonym sa...

Naturligtvis drar du för stora växlar av ett foruminlägg och naturligtvis drar du slutsatser helt utan verklighetsförankring och utan den minsta aning om vad Piratpartiet verkligen står för. Men jag vill ändå bara säga tack för att du bekräftar att en röst på Piratpartiet är långt ifrån en röst på Sverigedemokraterna. Tack tack.

Naivtive sa...

Bra då vet vi detta.

Tor sa...

"Piratpartiet skriver på sin sida"

Det borde rätteligen så "En piratpartist skriver i en kommentar på sin egen blogg". Hur vore det med litet ärlighet?

Dani Scythe sa...

Det där var ett foruminlägg och inte områden som deras politik täcker. Ett väldigt ohederligt och desperat försök att i dina ögon svartmåla deras politik.
Jag önskar att de hade kunnat gå till val med bra resultat på ett socialistiskt/anarkistiskt program för fri invandring så är tyvärr inte fallet.

Nisse Hult sa...

Men vad står verkligen Piratpartiet för då i denna fråga, herr, fru, fröken piratpartist?

Anonym sa...

grymt tråkigt att höra. hade tänkt rösta pp i eu-valet och sd på hemmaplan, men nu blir det definitivt sd på båda fronterna. synd eftersom jag tror pp skulle kunna göra mycket gott i eu om de fokusera på sina kärnfrågor. kommer de ens att mumla om fri invandring kan de för evigt glömma min röst.

Anonym sa...

PP har ingen åsikt i invandringsfrågan. De kommer rösta med sin respektive partigrupp. Det här var ett inlägg från en enskild piratpartist på sin egen blogg, och har inget med partiets åsikter att göra.

Ni kan lugnt rösta på PP vilken åsikt ni än har om invandring.

Leif sa...

Jag har redan röstat och det blev SD.
Anledningen till det är att jag naturligtvis hoppas att dom kommer in.
Jag har inga illusioner om att dom kan påverka EU, för det tror jag inte någon kan. Men däremot kan dom få en helt annan partikassa till nästa år.

Då kan det bli mycket svårare att i skendemokratins namn demonisera SD och "valdebatten" kanske äntligen blir en debatt.
Jag är medveten om allvaret i övervakningsstaten men Sverige och EU lämnade demokratin för många, många år sedan. Det är kärnan som skapar alla andra problem inkl. övervakning och avlyssning och det är sjutton resor värre än delproblemen.

Erik sa...

Ingen seriös demokrat kan lägga sin röst på PP så länge blådårar Björn Felten sitter med i toppen. Hans fundamentalistiska och orealistiska syn på invandring är väl en sak. Betydligt allvarligare är att han förordar dödsstraff för oliktänkande.

http://erikhellsborn.blogspot.com/2006/05/piratpartiet-vill-mrda-oliktnkande.html

Gudrun Schy *hick* man sa...

Anonym 2: """PP har ingen åsikt i invandringsfrågan. De kommer rösta med sin respektive partigrupp. Det här var ett inlägg från en enskild piratpartist på sin egen blogg, och har inget med partiets åsikter att göra."""

Det låter ju betryggande! Not! PP kan alltså rösta för fri invandring om partigruppen tycker det. Och så detta: "En enskild piratpartist", "har inget med partiets åsikter att göra" samtidigt som PP inte har någon "åsikt i invandringsfrågan". What a bunch of losers!

Knute sa...

Visst är det Piratpartiets hemsida. Så det är rätt tydligt vad Piratpartiet står (stod) i denna fråga.

Äntligen sa...

Äntligen finns det partier som förstår att inga problem kan lösas genom att stänga ute folk från att bosätta sig i Sverige. Leve Piratpartiet och Miljöpartiet!

Knute sa...

Piratpartiets tiondenamn på listan, Björn Felten, har i tidigare sammanhang deklarerat att han är för en helt obegränsad invandring till Sverige. I ett inlägg på Piratpartiets internetforum den 1 maj 2006 skrev han att Sverigedemokrater "förverkat sin rätt att leva" och borde få "dödsstraff" för sina åsikter.

Piratpartiets andranamn, Amelia Andersdotter, sitter i styrelsen för Svenska FN-förbundet, som förespråkar ett förbud mot Sverigedemokraterna och andra organisationer som man ogillar. Av en mailinglista för Piratpartiet i Skåne från oktober 2007, framgår det också att Piratpartiet aktivt sökt samarbete med Syndikalistiska ungdomsförbundet, SUF, och att detta samarbete kommit till stånd på initiativ från just Andersdotter. SUF har de senaste åren gjort sig skyldiga till stort antal attacker och fysiska överfall mot Sverigedemokrater och andra oliktänkande och organisationen klassas av SÄPO som ett hot mot rikets inre säkerhet.

sdkuriren

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.