22 maj 2009

Sätt ett kryss för Kent

Snart är det val till Europaparlamentet och därför vill jag göra reklam för Kent Ekeroth, som står som nummer 6 på Sverigedemokraternas lista.

Rent formellt har EU-parlamentet svag makt, och en ledamot i parlamentet därmed ännu mindre, men en plats där skulle möjliggöra, och radikalt utöka de resurser med vilka islamiseringen kan bekämpas. En parlamentariker får t.ex. pengar för att anställa folk, vilket innebär att anti-islamiseringsrörelsen helt plötsligt skulle få avsevärt mycker mer resurser.

Kent Ekeroths blogg

4 Kommentarer:

MS sa...

Dessutom är det en viktig markring som säger att vi inte vill ha Islam i Västvärlden. Vill dom leva efter stenåldersregler och sprida sitt gift så får dom göra det i sina egna länder. Vi har inte vunnit eller tjänat någonting på den muslimska invandringen. Tvärtom. Våra samhällen håller på att stagnera och jämställdheten går tillbaka.För inte tala om den ekonomiska bördan att försörja alla storfamiljer vars medlemmar aldrig kommer att jobba en dag i stt liv.

Anonym sa...

Kent Ekeroth är ett väldigt bra val och det är svårt att veta vad som är bäst. Första namnet Sven-Olof Sällström är också bra. Han är tidigare officer och egen företagare, norrlänning. Kanske kommer han att se till att arbeten stannar i Sverige och att landsbygden får chansen. Alla kan inte dra till storstäderna.

Anonym sa...

Det är ett bra val men det första namnet är bra också. Sven-Olof Sällström är tidigare officer och egen företagare och kanske kommer han att värna om landsbygden som det numera inte finns något riksdagsparti som gör. Det allra viktigaste är att rösta på ett nationellt parti. Sverige är det enda land bland EU-länderna som inte tillåts att ha ett nationellt parti. Istället för att värna vårt land med dess naturgillgångar så har vi politiker som säljer ut sitt land.

Knute sa...

Jag håller med Gerda om att det viktigaste är att sverigedemokraterna gör bra ifrån sig i EU-valet. Men det ligger mig också varmt om hjärtat att det går bra för Kent Ekeroth eftersom det förefaller som han bidragit till sverigedemokraternas förnuftiga inställning till internationell politik.

År 2006 fick Kent Ekeroth sparken från sitt praktikantjobb på svenska ambassaden i Tel Aviv för att han var sverigedemokrat. Senare fick han upprättelse och skadestånd.

Han har fått priset Herzl Award av Sionistiska federationen, trots att de visste att han är sverigedemokrat. Vilket bevisar att snacket om att sverigedemokraterna skulle vara "bruna" är helt befängt.

I en tråd på Exilen som heter "När blev SD prosionister?" hettar det till och Fröken Sverige ger några jude- och Israelhatare svar på tal:

"Åter igen denna ständiga förföljelsemani när det gäller judar. Det måste vara oerhört stressande att "jagas" av dessa farliga fantasifiender dagarna i ände? Vad sägs om att testa Valium eller yoga?

Mer och mer ser man vad nazister och muslimer har gemensamt: Konspirationsteorier på en rent sjuklig nivå.

Om du med judar menar Ted och Kent Ekeroth i sd, så är det FÅ människor som jobbar så hårt mot islamiseringen, den okontrollerade invandringen och mångkulturen i Sverige som dessa två personer.
Och - som jag skrivit innan - dessutom i sitt eget namn!

Vad gör NI i ert eget namn? Vad gör NI överhuvudtaget?

Personer som Ted och Kent ska ha en stor eloge för sitt dagliga jobb för Sverige och svenskarnas skull.

Det gör mig riktigt förbannad att höra detta gnällande! Sök hjälp för era nervproblem!"

http://exilen.eu/printthread.php?tid=2326

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.