20 juni 2009

Det var inget gängbråk...

... det var ett regelrätt överfall. Tre killar och en tjej i 20-årsåldern knivskurna på en campingplats på Öland.

"Jag var där 5 minuter efter att det inträffa då ambulansen precis hunnit dit, mycket blod och han dog inom 20 minuter. Dom hade inte hunnit till sjukhuset så de fick försöka återuppliva honom på plats, dock förgäves. Han som dog såg ut som en etnisk svensk. Enligt dom som blev förhörda på plats så var det ett invandrargäng som kom fram när de satt i strandkanten vid vassen. Mycket tragisk händelse, och det blir nog inte lätt att hitta dom skyldiga då det var otroligt många som var i Köpingsvik i år."

Från Flashback, via Snaphanen som skriver:

"Köttkvarnen mal på, jag har för länge sedan tappat räkningen på dessa historier. Det ökas på tryckkokaren, och finns det en tid att så, finns det också en att skörda. Det är inte bara det osannolika våldet som gör en sjuk, det är lika mycket svenska tidningars systematiska bagatellisering och beslöjande av sanningen om det."

9 Kommentarer:

Knute sa...

Aftonbladet censurerade sin egen artikel:

Efter några timmar vaknar förmodligen personen som har hand om censureringen av allt negativt om invandrare upp från midsommarbakfyllan och tar direkt bort den del av texten där ordet "invandrarungdomar" förekommer. Istället skriver man att vittnen sett två "snaggade" personer springa från platsen. Om man med det vill implicera att det skulle röra sig om några övervintrande skinnskallar är svårt att spekulera i, men med tanke på att det är Aftonbladet vi snackar om här vore det inte alldeles omöjligt att det är deras syfte.

Webmagasin Rebell

Anonym sa...

Snälla, kan ni bara sluta. Det viktigaste för er är alltså vilket ursprung personerna har? Sluta vara så nonchalanta och börja bekämpa gatuvåld istället för att själva föda det. Dom har säkert censurerat en hel del, vad dom än har gjort .. killen är död. börja bry er ocg börja visa respekt.

Knute sa...

Anonym, jag tvivlar på att det skulle bli mer gatuvåld om journalisterna var sanningsenliga om vilka gärningsmännen är. Det kanske till och med skulle minska om folk blev mer vaksamma.

Mikael sa...

Anonym: Skulle det vara ett undantagsfall att
invandrare gav sig på etniska svenskar på detta vis så hade det kanske kvittat lika men nu är det något som sker i en så stor omfattning att det nästan tagit epidemiska former, och då måste det belysas.

Att istället ignorera problematiken som
vår kära journalistkår gör är bara att
bidra till att det hela eskalerar
ytterligare och förhindrar en lösning av problemet.

Anonym sa...

Våldet skulle minska om vi hela tiden var vaksamma mot invandrare??
Jag håller med förgående anonym, våldet skulle minska om vi istället respekterade allas ursprung. För mig är det en självklarthet.

Anonym sa...

Öppna ögonen eller håll käften. Fantasier att "invandrare" inte står för övervägande del av oprovocerat våld kan ni diskutera med någon som tror på påskharen, jultomten eller snömannen.
Från en som undviker Köpingsvik under midsommar missären.

Anonym sa...

officiell media förtiger och förvanskar
händelser/mönster/trender sedan länge.
Innan murens fall var det misären i öst
som inte rapporterades då det skulle
"hjälpa borgarna". Nu är det följderna av
vår speciella invandring ("flykting"/anhörig-
invandring) som inte kan beröras då det kan
"hjälpa rasisterna". Tyvärr kan man fortfarande
inte lita på svensk media när det gäller
politisk känsliga händelser.

Knute sa...

Så länge utbildning och media styrs av sossar och kommunister blir det så; den senaste kommentatorn har helt rätt.

Ingen av dessa politiskt korrekta vet hur det är att leva under ett sådant förtryck som de försvarar, antingen det är kommunistiskt eller islamiskt.

Knute sa...

Fröken Sverige skriver i en kommentar: "det var 2 svenska par som attackerats av ett stort invandrargäng( som endast kommit till campingen för att bråka med folk). Men det "glömde" media att skriva om..."

http://everykindapeople.blogspot.com/2009/07/sverige-ar-varldsberomt.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.