04 juni 2009

Fritänkarna floppar

Det var med en viss förväntan jag gick in på den nya sajten Fritänkarna, "Humanistisk tankesmedja", men ack så besviken jag blev. En ytterligt politiskt korrekt herre vid namn Ingwar Åhman-Eklund gör sitt bästa för att dra ner Sverigedemokraterna i skiten. Vore det snart inte dags att se den verklighet vi lever i? Det går inte att dra demokratiska frihetsälskande människor över samma kam som islamister och rasister.

Desto mer obegripligt är det med tanke på att föreningen Humanisterna stött Lars Vilks rätt att publicera Muhammedkarikatyrer. Det är ju samma kamp som sverigedemokrater för.

Den feminism som Åhman-Eklund snackar om är inget värd om man vill göra något åt den invandrade våldtäktsepidemin. Och varför reta sig på att sverigedemokrater är konservativa och vill behålla skolavslutningar i kyrkor? Herregud, om prästen uttalar sin välsignelse över skolbarnen, det är ju något helt annat än imamers hatpredikningar. Var finns proportionerna?


På tal om Lars Vilks (längst till vänster på bilden), en händelse i september 2007: Åtta hårdkokta män i muslim-mössor och kaftaner stormade in på ett seminarium i Stockholm anordnat av föreningen Humanisterna och föreningen Ex-muslimer, grep mikrofonerna från Lars Vilks och ex-muslimerna, och uttalade hotfulla fatwor mot dem. Sedan lämnade de lokalen. Kusligt, vad?

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.