18 juni 2009

Hörselskydd till böneutroparen


Det här hoppas jag det politiskt korrekta svenska etablissemanget inte får reda på, därför att risken finns att de får blodad tand och vill ta efter: Minareter i Danmark.

Efter en ramadanmånad i Marocko anser jag att där går gränsen för ljudföroreningar. Dessa höga torn med skrikande högtalare gav en krypande olustkänsla, säkert inte bara för kafirer utan även för de flesta andra.

"De første minareter i Danmark er tæt på at blive til virkelighed.
Der tegner sig nemlig et flertal for at tillade en 13 meter høj moske med blå kakkelbeklædte kupler og to minareter på hver 32 meter.

Og socialdemokraterne er også med, siger politisk ordfører Anne Vang:
- Jeg vil være stolt af, at vi ville være den første by i Danmark, der fik en rigtig moske. Det er et godt signal at sende, siger Anne Vang."

En "god signal", ja det vill jag lova. Hur kan man var så dum att man vill höra propaganda för kvinnoförtryck 5 gånger om dagen.

Visst har vi religionsfrihet och visst ska främmande religioner få bygga tempel, men är islam egentligen en religion? Det är i alla fall ingen medmänsklig religion eftersom den tillämpar köns-apartheid, ja den är rent rasistisk eftersom den predikar hat mot icke-muslimer.

Danmarks Radio via Hodjas blog

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Om man tittar på utvecklingen i länder med islam som religion jämfört med utveckling i länder som har annan religion, är det inte svårt att dra slutsatser

Knute sa...

Varför är det så många kvinnor i journalistiken och politiken som mot bättre vetande hejar på islamiseringen?

Signaturen Vantroende skriver i en kommentar (nr 25) på Uriasposten:

"Man diskuterer simpelthen forbi hinanden fordi man ikke forstår hinandens indfaldsvinkel.

Derfor - når vi siger “islam er noget lort fordi….” og remser fakta op, så fiser den ikke helt ind hos kvinderne og når de siger “jeg kender en sød muslim” eller “Det må ikke være rart at få sin tro angrebet hele tiden”, så fiser den heller ikke ind hos os mænd.

Derudover så tolker kvinderne mændenes måde at argumentere på, som dominerende og overrumplende, mens mændene tolker kvindernes måde at argumentere på som hysterisk og følelsesladet. Ikke det bedste udgangspunkt for at overtale den anden om nogetsomhelst."

http://www.uriasposten.net/?p=6909

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.