16 juni 2009

Jaga riktiga skurkar i stället

Från No Quarter:

"Dagstidningarna rapporterar att 15 nya poliser ska arbeta heltid med fildelningsbrott.

Vi har Europas flest anmälda våldtäkter, bland annat mer än fyra gånger fler än de övriga nordiska länderna. Samtidigt är vi bland de sämsta på att klara upp brott och folk misstror sannolikt polis- och rättsväsendet mer här än i övriga Norden vilket mycket väl kan innebära att vi också har ett större mörkertal (sjukhus har rapporterat om en ökad mängd våldtagna kvinnor som väljer att inte göra en anmälan). Sverige kan alltså ligga ännu sämre till än siffrorna visar.

Vi har också många andra allvarliga problem som behöver resurser. Så vad gör man? Intensifierar jakten på fildelare, på personer som utför ett brott som ofta inte ens har något offer eftersom de ändå inte skulle ha köpt produkten. Nisse musiker förlorar inga pengar på att Kalle laddar hem hans skiva om Kalle ändå inte skulle ha köpt den. Och så ligger det till med den allra mesta fildelningen."


Nu meddelas att Sverigedemokraterna är större än Piratpartiet. Kanske folk inser att det finns sådant som är viktigare än fildelning.

Läs också: Flest våldtäkter i Sverige

1 Kommentarer:

MS sa...

Det krassa skälet är väl att om man ska komma tillrätta med den kraftiga ökningen av våldtäkter så måste man gå till botten med grundproblemet. Dvs massinvandringen från vissa skamkulturer där våldtäkt ses som ett mindre allvarligt brott och som ett sätt att sätta etniska svenska kvinnor på plats. I vissa ungdomsgäng i Det Nya Sverige så ses det som en initieringsrit att våldta svenska tjejer. Dom filmar dessutom övergreppet och sprider det på Internet eller mellan varandra för att öka förnedringen ytterligare. Svenska kvinnor offras kallblodigt på mångkulturens altare av våra PK-skadade politiker. Ska det behövas att dottern till någon hög politiker ska berikas genom "överraskningsex" innan något händer? Det enda positiva i detta elände är att det har börjat uppmärksammas och att folk börja inse sambandet mellan invandringen från vissa kulturer och dom ökande våldtäkterna. Även omvärlden har fått upp ögonen och undrar varför Sverige som säger sig vara världsmästare på jämställdhet har dessa alarmerade siffror. Frågan är när vi ska börja agera? Tystanden är också talande från feminister som Gudrun och Tiina. Dom vet mycket väl vad som kommer att komma upp när man vänder på denna sten. Cyniskt och motbjudande. Hade jag en tonårsdotter så skulle jag ta ett snack med henne och säga åt henne att undvika vissa grupper av invandrare. Tragiskt att det ska behöva gå så långt men man måste se verkligheten som den är. I dagens Sverige så är det få som utvisas efter grova sexualbrott bara av den anledningen att dom har skaffat några barn på bygden. Jag tycker att kvinnors rätt att inte bli överfallna och skändade går långt före enskilda barns rätt att se sin far en gång i månaden.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.