06 juni 2009

Makten viktigast för SahlinSocialdemokraternas ledare Mona Sahlin skyller ifrån sig. "Det är viktigt att vi kan föra en debatt om hur politiken ska hjälpa fram jobb – inte hur vi ska ge invandrarna skulden." Precis, hon får själv ta på sig skulden, hon och de andra i Sveriges riksdag. Allt fler blir arbetslösa men ändå fortsätter invandringen till Sverige, hundratusen varje år, lika många som en medelstor svensk stad. Invandring till arbetslöshet, är det vettigt?

Ekonomisk kris, arbetslöshet och massinvandring skapar revolutionära stämningar runtom i Europa. Om man ska tala om syndabockar, så inte är det invandrarna utan de så kallade "främlingsfientliga" partierna, de som vill hejda invandringen. Man skjuter på budbärarna, de som talar om att kejsaren är naken. Svartklädda maskerade ungdomar hetsas mot oskyldiga i upplopp, ofta i förening med islamister. Stormtrupper som är nyttiga idioter för makthavarna.

Det finns många invandrare som är Sverigedemokrater. Stämpeln främlingsfientlig är något etablissemanget försöker hamra in av den enkla anledningen att de inte vill förlora makten.

Gå in på Kent Ekeroths hemsida och konstatera att politikers och journalisters nidbild av Sverigedemokraterna är helt fel!Nu huserar extremvänstern igen i de svenska vallokalerna! Bara några minuter efter att vallokalerna öppnas, är Sverigedemokraternas valsedlar stulna. Eftersom svenska journalister stöder vänsterpartier, stöder de sådant valsabotage. Varför kräver de inte annars en enda valsedel för alla partier, som man har i andra länder? Det finns ingen valhemlighet när alla kan se vilka partiers valsedlar man tar från bordet, och om där skulle råka ligga en sverigedemokratisk, så kan alla likaledes se om man tar den.

Från Snaphanen, Svensk valsvindel, som också har ett inlägg betitlat Sverige, business as usual, val à la Moldavien eller Vitryssland:

"Under natten misshandlades två ungdomspolitiker grovt av ett gäng vänsterextremister, som använde sig av knogjärn och sedan sparkade på de liggande ungdomarna. Tyvärr är nattens händelse symbolisk för denna valrörelse. Genom hela valrörelsen har Ung Vänster och andra vänsterorganisationer utmärkt sig genom ett organiserat, frekvent och grovt våld riktat mot sverigedemokrater."

Blodig avslutning på valrörelse. Om svensk press överhuvud omtalar det, finns det så många misshandlingar att välja mellan, att det är en nål i en höstack.

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Hon vill alltså ha "en debatt om hur politiken ska hjälpa fram jobb"?
Med vilka vill hon debattera? Med den föraktade "högern" eller med vem?
Nej, sanningen är nog att hon inte vill "debattera" med någon som inte delar hennes åsikter men genom att antyda att debatter kan lösa problemet med hundratusentals arbetslösa invandrare så påstår hon att problemet är vårt gemensamma problem och inte alls orsakat av en huvudlös politik som emanerar från sveriges riksdag.
Snacka om att smita från sitt ansvar.
Lasse

MS sa...

Det finns få människor som fyller mig med en sådan vämjelse som Mona Sahlin.Det skulle vara Lars Ohly då. Hon är inkompetent och falsk. Det senaste är att hon kräver att få styra vilka frågor hon ska få i intervjuer. Det är bara ett steg från gamla Sovjet. Att ca 30 % av det svenska folket fortfarnde röstar på den kvinnan är för mig en gåta. Jag misstänker att en stor del av dom är den importerade valboskapen.

Anonym sa...

Debatt har sällan lett till resultat. Det krävs handling. Och det kommer att kräva att det kommer att ställas högre krav på invandrare. Vi ska inte behöva stoppa invandringen, bara ställa högre krav på att skaffa jobb och bostad på egen väg och inte genom bidrag som staten egentligen inte har råd med.

MS sa...

@Anonym

Dessutom ta emot rätt slags människor. Dom som delar våra grundvärderingar och ill göra rätt för sig. Inga radikala muslimer eller folk från skamkulturer som vrider samhällsutvecklingen tillbaka med sitt gift.

Robert sa...

Hur lågt valdeltagande krävs för att eu-alet ska bli ogiltigt?

Anonym sa...

Nyss hemkommen från vallokalen, ville bara tala om att jag lade min röst på Kent Ekeroth. Jag hade kunnat lägga min röst på antingen Hökmark eller Fjellner men.... fan heller att jag lägger min röst på etablissemanget, no more!!!

Svensk Svartskalle

(inte för jag skulle lägga min röst på pirat-töntarna för den delen heller...)

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.