03 juni 2009

Muslimsk terroristattack i Arkansas

En 23-årig man dödade en soldat och skadade allvarligt ytterligare en vid arméns rekryteringskontor i Little Rock, Ark.
Abdulhakim Mujahid Muhammad är en konverterad radikal muslim som tidigare fängslats i Jemen för innehav av falskt somaliskt pass och andra förfalskade handlingar.
Han attackerade armérekryterarna "för vad de tidigare gjort mot muslimer" och det gör det hela till en terroristattack. Dessutom hittade man en lista i hans dator över andra platser och personer som han planerade att anfalla.

Det har också framkommit att detta kryp stod under observation av FBI .
Hur mycket mer drägg finns det inom landet som på allvar planerar att döda oss och som vi inte är medvetna om? Gissningsvis en hel del.

3 Kommentarer:

MS sa...

Ja, det lär inte bli färre. Presidenten är ju fullt upptagen med att krypa för arabvärlden och bryr sig inte om sin egen bakgård. Det är väl tyvärr bara en tidsfråga innan det första terrordådet i USA sedan 9/11 kommer att inträffa. Hoppas verkligen att jag har fel.

Knute sa...

Politiet i Milano i det nordlige Italien har anholdt fem formodede terrorist­er, rapporterer italienske medier. De fem mænd, der kommer fra Nordafrika, har ifølge anklagemyndigheden planlagt flere terrorangreb i Norditalien og andre europæiske lande. De fem havde angiveligt planer om at begå attentater mod kirken San Petronio i Bologna og undergrundsbanen i Milano.

Ifølge avisen Corriere della Sera er de anholdte en del af et større netværk, som havde mål i Danmark, Frankrig og Spanien i sigtekornet. Hvad der konkret er tale om, oplyses dog ikke.

http://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-22797334.html

Ja, man kan jo kun gisne om, hvad der har været målene i de øvrige lande. Vi må jo ikke tæve det ud af dem. Måske et lille ophold på Guantanamo kan få deres tunger på gled.

http://pinstripe.wordpress.com/2009/06/04/fem-terrorister-med-terrorplaner-mod-bl-a-danmark-anholdt-i-italien/

Knute sa...

Man gripen för olovlig underrättelseverksamhet

"Säkerhetspolisen har idag gripit en svensk medborgare misstänkt för olovlig underrättelseverksamhet, grovt brott. Gripandet skedde i Stockholmsområdet.

Flera länder bedriver flyktingspionage i Sverige. Dessa stater lägger ofta ned stora resurser på att kartlägga och förfölja regimkritiker och oliktänkande. Flyktingspionage riktas inte enbart mot flyktingar eller asylsökande. Även personer som bor i Sverige och som bedöms som oliktänkande eller regimhotande drabbas. För den svenska Säkerhetspolisen är det en viktig uppgift att motverka, förhindra och avslöja flyktingspionage."

http://www.sakerhetspolisen.se/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.