06 juni 2009

Obamas farmor reser till Mecka

Tillsammans med sin son Syeed Obama ska president Obamas farmor Sarah Obama på Hajj, skriver Tundra Tabloids.

Hajj är den största årliga pilgrimsfärden i världen. Den femte pelaren i islam kräver att varje icke funktionshindrad muslim reser till Mekka minst en gång i sitt liv i för att demonstrera sin solidaritet med andra muslimer och underkastelse under Allah.

Sarah Obama är också den kvinna som bekräftade att hennes till USAs president valda barnbarn föddes i Kenya, vilket föranleder tvivel om Barack Obama är berättigad att tjänstgöra som president i USA.

Och trots att Obamas anhängare säger att Sarah Obamas ord var felöversatta, kan ögonvittnen och översättare vittna om att hon var närvarande vid Barack Obamas födelse i Mombasa, Kenya.

Barack Hussein Obamas bakgrund kan förklara hans bisarra tal till den islamiska världen nyligen i Kairo. Vad jag främst fäste mig vid var hans vårdslöshet med historiska fakta. Har Vita Huset inga experter? Eller är Obamas utstrålning så stark så ingen vågar säga ett knyst?

En av många kommentarer till Kairo-talet: "Det allra viktigaste och mest radikala Obama sade i samband med spänningarna med Iran, var att ingen nation bör kunna besluta om någon annan kan eller inte kan ha kärnkraftsteknik.

Detta är en kärnkraftspolitik värdig salig John Lennon: Imagine att det finns inga nationer, inga kärnvapen, inga krig. Obamas syn på kärnvapen är så utopisk, så dröm-orienterad att den strider mot varje förståelse för den verklighet som mött världen sedan andra världskriget."

2 Kommentarer:

Ärkebiskop Kyrillos sa...

Det är anmärkningsvärt att Mr.President Obama i sitt tal i Kairo nyligen inte talade om förståelse och fred mellan kristna och muslimer, utan om fred mellan muslimska länder och väst. Kanske är det hans muslimska rötter som här gör sig kända? Men trots presidentens fredstal är jag likväl både orolig och ängslig, som jag skriver om på min hemsida.

Berit sa...

Även om det ställs utom allt tvivel att Obama inte föddes i USA och därför avsätts är jag inte så säker på att det blir bättre med Joe Biden som president .....och sedan står Nancy Pelosi på nästa plats, Hu!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.