29 juni 2009

Överklassvänstern livrädd för arbetarklasshögern...


...heter ett läsvärt inlägg av Dick Erixon. Jag citerar:

"Igår hade Upsala Nya Tidning en ledare under rubriken Rasismen måste möta motstånd, där man lyfte fram grövsta tänkbara rasistiska våldsdåd, kopplade det till ökat stöd för Sverigedemokraterna och sedan till svenska folket i allmänhet:

"Uppsala universitets senaste Mångfaldsbarometer konstaterar att allt fler svenskar har extremt negativa attityder till mångfald. Det är en utveckling som vi måste hjälpas åt att stoppa innan det är för sent."
Erixon avslöjar hur lögnaktiga tidningens fördomar mot svenskarna är:
"Om man studerar den nämnda studien, Mångfaldsbarometern 2008, framgår att svenskar är positiva till invandrare som anpassar sig. Under de fyra år som mätningar utförts, instämmer 80 procent (79,7–81,9) i påståendet: “Invandrare har skyldighet att anpassa sig till vårt lands vanor”. Detta medan andelen med extremt negativa attityder till invandrare ligger på nivå 3,8–5,7 procent.

Visar mångfaldsbarometern på utbredd rasism? Är detta en opinion för “exkludering”, “hat och förakt”? Nej. Det är däremot en tydlig signal på att integrationen inte fungerar."
Tidningen grävde fram ett par nazistiska (?) våldsdåd från 1990-talet för att kasta skit på vanliga människors oro över massinvandringen och det ökande våldet, och påstå att denna oro skulle vara rasistisk. Håll till godo och klaga inte över rån och våldtäkter. Fattar inte dessa journalister att otaliga våldsdåd sker dagligen, det räcker att de läser rubrikerna i sina egna tidningar. Men de fattar mycket väl, det är därför vi bara får reda på bråkdelen av vad som händer, de censurerar bort det mesta.

Svenskar är positiva till invandrare som anpassar sig, just precis. Det har väl inget med rasism att göra, att konstatera att en oproportionerligt stor del av våldsmän och kriminella har muslimsk bakgrund. Fast det gäller inte hatbrott, där har etablissemanget manipulerat så att det mest bara är svenskar som räknas som förövare. Polis, myndigheter och media blundar för att det faktiskt är ett hatbrott när en svensk blir misshandlad, rånad eller våldtagen i egenskap av "svenne" eller "svennehora".

Överklassvänsterns terrororganisation Afa måste nämnas. Med etablissemangets tysta samtycke ser de som sin uppgift att misshandla dissidenter, det vill säga invandringskritiker och islamkritiker.

Upsala nya tidning är mer än lovligt politiskt korrekt, det vill säga låter sanningen stryka på foten för att de sju riksdagspartierna ska behålla makten, det är därför Sverigedemokraterna totalt felaktigt beskylls för att vara "sprunget ur samma ideologiska grund som de uthängda nazisterna". Det är att ropa varg, det finns faktiskt riktiga nazister, inte bara till "höger" förresten.

Om det inte var för sådan propaganda skulle närmare halva svenska folket rösta på Sverigedemokraterna, den slutsatsen kan man dra av en annan undersökning, med den något missvisande titeln svensken har blivit mer positiv till flyktingar, missvisande eftersom 95 procent av de som kommer hit inte är flyktingar. Men det ser myndigheterna genom fingrarna med och ger dem uppehållstillstånd ändå. Och de som deltog i undersökningen tänkte nog på riktiga flyktingar när de svarade.

"Andelen som anser att det är en bra idé att ta emot färre flyktingar har minskat från 49 procent i fjol till 45 procent i år." En konstigt formulerad frågeställning, skräddarsydd för att få ett politiskt korrekt svar.

Hur som helst: betyder det att 4 procent fler svenskar än förra året välkomnar islam? För det är väl själva idén med det hela, de flesta invandrare är ju muslimer. En massiv propaganda går ut på att man är "rasist" om man inte gillar islam. Vilket är totalt lögnaktigt, det är islam som är rasistisk som predikar hat mot icke-muslimer och utsätter kvinnor för apartheid.

Om inte annat avslöjar detta att "vänstern" har blivit precis det som de beskyller sin inbillade fiende "högern" för. Vänstern avslöjar sig som en aristokrati som vill behålla sina privilegier genom att dela upp och särbehandla människor efter kön, folkgrupp och religion, det kallas för "mångfald". Var tog friheten, demokratin och likheten för lagen vägen?

Överklassvänstern, det är merparten av våra politiker, journalister och akademiker. De kanske inte alla är ekonomisk överklass men de ser ner på det arbetande folket som har hederligt gammaldags värderingar om att man ska försörja sig själv och endast i nödfall göra sig beroende av bidrag. Men överklassvänstern gillar bidrag. Politiska partier lever på bidrag, tidningar och TV lever på bidrag. Inte underligt att de importerar en bidragsberoende underklass som röstar på vänsterpartierna.

För att sammanfatta: om man ska tro undersökningarna så är nära hälften av svenskarna emot invandringen. De allra flesta är dock positiva till invandrare om de anpassar sig och sköter sig. Men etablissemangets attityd till att folk inte vill ha "mångfald" (= islam med mera) är rent stalinistisk.

9 Kommentarer:

pela68 sa...

Bra rutet!

Men jag kan ändå inte låta bli att vara lite petig.

Nazister kan ALDRIG sägas vara "högerextremister". De är och förblir nationalsocialister. De är alltså att betrakta som EXTREMVÄNSTER och ingenting annat!

Extremhögern består av värdekonservativa (typ KD), inte mycket att vara rädd för alltså.

Själv är jag andra generationens invandrare, låt vara semi-Europe men jag kan inte se någon vardagsrasism överhuvudtaget. (Jag har iofs en granne som brukar gå omkring med en T-shirt med sloganen- "Varför får man inte säga Negerboll när det är OK att säga vitlök?" Men är det verkligen rasism?)

Men för att återgå till ämnet. Nazister är socialister och ingenting annat. Basta! Det är ju också socialister som mest vurmar för ett av det mest rasistisksa sociologiska experimenten i vår tid, nämligen det multikulturella integrationssamhället...

Knute sa...

Lustigt sammanträffande Pela, jag tog ändrade i texten samtidigt som du skrev din kommentar, jag tänkte som du att nazister är socialister och ingenting annat.

Mr. T sa...

Varför kan man inte klistra in textstycken på din blogg? Fixa.

Men det är intressanta saker UNT tar upp i sin ledare.
Bilbomben mot "journalisterna" skylls på "högerextrema" trots att ingen skyldig någonsin hittades. Vet UNT mer än vi vet?
Vad vi däremot vet är att bägge dessa "journalister" är vänsterextremister som bägge varit i klammer med rättvisan. Mannen har bland annat dömts för våld mot tjänsteman när han attackerade en polis.
Bägge är dessutom nära länkade till och har deltagit i aktioner av AFA.


De tar även upp fallet med den mördade Björn Söder. Vad man inte påpekar är att mordet var en ren hämnd för att Söder personligen sett till att en person fått sparken och blivit arbetslös.

/Mr. T

Anonym sa...

UNT är politisk korrekta? Nu är du väldigt snäll i din formulering. UNT är direkt svenskfientliga och manipulativa mot sina läsare. Jag vill kalla dom för lögnare. Men å andra sidan - vilken svensk tidning är inte det?

Vad jag saknar i SvD:s artikel är våldtäkter av invandrare mot svenska kvinnor. Där finns en hel del intressant statistik att titta på. Men jag förväntar mig inte att varken SvD eller UNT eller någon annan tidning skulle ge sina läsare sanningen...

Klas sa...

Det som i Sverige kallas "högerextremism" kallas i andra länder för sunt förnuft.
Kommer man till Sverige och får tillgång till gratis sjukvård, gratis universell utbildning, möjlighet att lära sig både svenska och sitt eget språk, försörjning garanterad av skattebetalarna samt alla andra rättigheter och friheter som är möjliga tack vare de institutioner svenskarna byggt upp utan att vilja göra de anpassningar som krävs för att kunna leva ett laglydigt liv är man fel person på fel plats.

Anonym sa...

Landet som byggdes på svenskarnas vis

Klas slår huvudet på spiken. Man lämnar sitt hemland för att förhållandena där är outhärdliga.

Man väljer att flytta till Sverige, för att det är mycket, oftast väldigt mycket, bättre här.

Då bör alla som kommer hit få förklarat för sig att orsaken till att det är bättre här, är inte att vi på något sätt vunnit högsta vinsten, utan vi har arbetat ihop det som finns här. Det är alltså vårt sätt att vara och vårt sätt att göra saker på som är överlägsna de som de erfarit i sina hemländer.

Och landet förblir bra, och värt att flytta till, bara om alla som kommer hit faktiskt anstränger sig att förstå hur vi gör, och sedan försöka göra likadant.

Alla invandrare som anstänger sig mera med att här hitta "fel", sådant de inte gillar eller inte är vana vid, kan bara göra Sverige mer lika landet de kom från, d.v.s. sämre.

Om de som drömmer om att "ta över" Sverige lyckas, kommer de att ruinera både vår tillvaro och deras egen.

Erik i Lund

Anonym sa...

Mycket stringent analys, Erik i Lund! Jag har själv ofta tänkt i de banorna - att vi i Sverige (fortfarande) har ett välfärdssamhälle beror självfallet på generationers trägna arbete. Sverige har aldrig (åtminstone i modern tid) haft kolonier i andra världsdelar vars naturresurser kunnat exploateras; det är snarare svensk ingenjörskonst, samförståndsanda och stark arbetarrörelse som i symbios byggt upp vårt välfärdssamhälle. Därför finner jag det mycket märkligt att många av dem som valt att invandra till Sverige inte tycks reflektera över detta förhållande; uppenbarligen har samhällssytemet i deras hemländer fungerat dåligt eftersom de tagit steget att lämna sitt land. Att då vilja införa de religiösa och/eller kulturella värderingar som fanns i hemlandet (och som uppenbarligen inte fungerade) i Sverige är för mig en gåta.

Knute sa...

Snaphanen:

Kong Carl Gustav kalder indvandring »berigende«

At kongen lirer journalister og akademikeres remse af, er ikke det interessanteste. Det er at historien er umådelig svær at finde i svenske medier. Der er tidspunkter, hvor selv en konge gør klogt i at afstå fra at benytte sit formuleringsprivillegium. Det synes svenske journalister måske også ?

http://snaphanen.dk/2009/07/02/et-øjeblik-troede-jeg-sørme-at-det-var-politiken-jeg-læste/

Knute sa...

Deres Majestæt…

De er et fjols.. et royalt fjols.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-23435219.html

De har med garanti ikke oplevet endsige sat deres fødder i Deres berigede forstad til Malmö, Rosengaard.

De skulle prøve at deltage i de berigende festligheder, når det går løs i området.

http://www.youtube.com/watch?v=ZDnSzSneMoI

http://www.youtube.com/watch?v=diw5SneythM

De kunne også bare se på i behørig afstand, som De plejer, når de sidder og ser de politisk korrekte nyheder fra Sveriges Stats-TV.

Hvis De så bare ville nuancere Deres begejstring for indvandringen, så kunne man tro, at De synes godt om en lille del af indvandringen; den der ender i arbejdsglade og svenske borgere, ikke som kriminelle og uintegrerbare muhamedanere bosiddende i et parallelsamfund til Sverige.

Hvor må det være nemt for Dem at havde Deres holdning til indvandringen, når De aldrig bliver berørt af den, medens De sidder bag murene på slottet.

http://pinstripe.wordpress.com/2009/07/02/deres-majestæt/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.