22 juni 2009

Vad är det som gör scientologerna hemskare...... än låt oss säga islamister? I Frankrike har scientologins olaglighet varit på tapeten, av ungefär samma skäl som i Sverige, bedrägerier. I Tyskland för att den anses vara ett hot mot demokratin. Men jämfört med islam är scientologin ett harmlöst trossystem, fastän den utnyttjar sina anhängare.

E-meter är en apparat som används av scientologerna. Namnet är en förkortning av Electro-psycho-meter. E-metern är en enkel apparat vars princip är samma som lögndetektorns.

4 Kommentarer:

MS sa...

Scientologerna verkar iofs vara ena riktiga knäppgökar och att vuxna människor tror på ett sådant trams är bara tragiskt men jämför man dom med Islam så är dom bara som några harmlösa pojkscouter. Islam står för våld mot kvinnor, homosexuella, oliktänkande och mot alla icke-muslimer. Dess mål är världsherravälde och underkastelse. Därav namnet. Det är som vanligt i PK-ismens heliga namn. Kritiserar man Islam så måste man automatiskt kritisera en västerländsk företeelse för att styrka islamisterna medhårs.

Skånepåg sa...

Detta är i princip en enkel analog resistansmeter, som går att inhandla på någon elektronikfirma för under 100:-. Sedan har man försett denna med en enkel likströmsförstärkare för att kunna notera små resistansförändringar under tiden som den används.

Ett praktexempel på hur man missbruka enkla tekniska prylar för att lura godtrogna personer!

Stefan Siverud sa...

Vad sägs om att scientologernas "bibel" är skyddad av copyright? Eller att deras version av bikt kan användas emot dem om de vill lämna "kyrkan"? Bara för att ta en början på vad som gör dem värre...

De Abrahamitiska religionerna Islam, Kristendom och Judendom är förstås inte bra de heller, men man ska nog hamna i en extremt bisarr tolkning av dessa för att utsättas för vad den som går med i scientologkyrkan utsätts för.

Knute sa...

Intressant information om scientologin, som jag inte är så insatt i. Är det därför de använder lögndetektor, för att få reda på deras anhängare har några dolda tillgångar?

Däremot är jag inte så begeistrad i det där vanliga hopfösandet av de tre religionerna. Islam skiljer sig ut från de två andra genom att vara en demonisk variant som ställer etik och moral på huvudet och tillåter mord och lögn.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.