07 juni 2009

Vår klara sol


Att det är solen som påverkar vårt klimat och temperaturen på jorden har miljöfanatikerna gjort sitt bästa att skyla över och ignorera.
Från en överraskande källa kommer nu en ny forskningsrapport som gör det svårt att fortsätta att förneka denna uppenbara självklarhet.
En studie från NASA: s Goddard Space Flight Center i Maryland har titta på klimatdata under det senaste århundradet och dragit slutsatsen att solen variation har en betydande inverkan på jordens klimat. I rapporten dras slutsatsen att bevisen för klimatförändringar, baserad på solstrålning, kan spåras tillbaka ända till den Industriella Revolutionen
Just nu, enligt climatologenRobery Cahalan, befinner vi oss mellan stora istider... en period som kallas Holocene.
En annan sol-vetenskapsman vid namn Thomas Woods säger: "Variationer i solens kretslopp påverkar jordens globala temperaturen med cirka 0,1 grad Celsius, vilket är något varmare under sol-maximum och svalare under sol-minimum. Solen är för närvarande vid sitt minimum, och nästa sol-maximum väntas under 2012. "

Vi vet att när jorden börjar bli varmare år 2012, skyller man det på stadsjeepar och ondskefulla "kol-fotspår". Men kom ihåg att NASA anser att solens strålning kan ha mer att göra med klimatförändringen än gulliga små hybridbilar och återanvändbara livsmedelskassar.
Var också medveten om att när jorden blir svalare kallas det inte längre Global Uppvärmning utan klimatförändringar


1 Kommentarer:

Knute sa...

Den senaste rapporten från U.S. Senate Environment and Public Works Committee listar över 700 forskare som ifrågasätter klimathotet och dess påstådda orsaker. Flera av dem är också Nobelpristagare. Det är inte slutdebatterat bara för att charlatanen Al Gore säger det.

http://klimatbluffen.blogspot.com/2009/06/700-skeptiska-forskare.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.