23 juli 2009

Ett invandringskritiskt parti i riksdagen hade inte varit fel

Interiör från Migrationsverket

31 barn har kommit ensamma till Malmö och sökt asyl de senaste fyra dagarna. Med den takten får Malmö ta hand om över 2800 om året.

Framförallt i Afghanistan har det blivit vanligt att skicka söner i övre tonåren till Sverige. Dessa kan sedan ansöka om anhöriginvandring för sina föräldrar och syskon.

"Man kan ju göra ett räkneexempel med att två ensamkommande barn kostar samhället lika mycket som en klass på 22 elever i grundskolan.
Tänk om samhället spenderade 800 000 kronor/år på varje ungdom i vårt samhälle och då inte bara på ensamkommande barn." Thoralf Alfsson

Det är bara att hoppas att dessa "barn" blir skötsamma och bidrar till Sveriges framtid. Men invandringen har visat sig bli en dyrköpt erfarenhet för Sverige, inte bara i kronor och ören.

Nu valsar en bortförklaring av "ungdomsbrottsligheten" runt i pressen:

"När 1980-talet övergick i 1990-tal föddes det barn i Sverige i sällan skådad mängd. Den så kallade babyboomen syntes som en rejäl puckel i diagrammen över antal födda."

Det ökande antalet tonåriga rånare beror på knappast på svenska "babyboomare", nej förklaringen är invandringen av "babyboomare" från icke-västliga länder, som tog fart vid den tiden. Många av tonårsrånarna är inte födda i Sverige.

Media försöker ihärdigt att förskona oss från verkligheten. Kriminella gäng i områden som Rosengård blir fler men media skriver att det blivit lugnare.

Medias förtiganden och bortförklaringar är effektiva. Vi sitter fram teven och och blir hjärntvättade av kommunistjournalisterna. För att göra en drastisk jämförelse var det möjligt för Hitler att dölja för den tyska befolkningen de fasor som pågick i hans koncentrationsläger. Han satt på tidningarna. Lägg märke till att där upphör likheterna. Förhoppningsvis dröjer det länge innan vi är underlagda Muhammeds herrefolksreligion.

10 Kommentarer:

Anonym sa...

Vad har du för förklaring till att de medier som ägs av judar också hjärntvättar oss? Det borde inte ligga i deras intresse.

goran

lasse sa...

Goran, det där är ju ingen fråga utan ett påstående. Vad har du för grund för ditt påstående att "judiska" tidningsägare dikterar för den svenska vänstervridna journalistkåren vad de skall skriva?
Sedan kan man ju också fundera över varför de "judiska" ägarna inte lyckas särskilt bra. Israel är ju bevisligen svenska medias hatobjekt nr 1.

Knute sa...

Når en pojke är 7 år i Saudiarabien, har han rätt att bestämma över sin mor. Det säger något om den makt en pojke blir tilldelad mycket tidigt i livet. Månne inte några av vår egna problem med muslimska pojkar kan hänföras till detta muslimska drag.

Anonym sa...

Du ska vet en sak. Afghaner är de mest skötsammaste och vänligaste folkslaget i detta landet. Jag känner till några, helt underbara människor. De förekommer knappast i något brottsregister.

Med tanke på hur hemskt afghaner har det i sitt land så tycker jag att dom om någon annan bör få stanna i Sverige. Men nu är ju Sverige så korkad att man istället skickar tillbaks dessa afghaner för att man anser att läget är stabilt där. Vilket jävla skämt.

De folkslag som däremot finns här i allt för många mängder och som står för det mesta av brottsligheten - inte bara i Malmö utan i hela landet är; araber, kosovoalbaner och folk från länderna på balkan. Dessa typer låter man välla in i landet när man redan vet om att dom som redan finns här inte vill anpassa sig och samtidigt skiter i våra svenska lagar. Men framför allt, dessa har det knappast så dåligt i sina länder om man jämför med Afghanistan.

Knute sa...

Jag känner också några trevliga afghaner. Men om de är representativa för hela gruppen har jag ingen aning om.

Patrik sa...

De flesta av afghaner som finns i Sverige bor i Malmö. Och dessa är till antalet här knappats en procent i förhållande till araber och balkan-flyktingar. Afghaner anpassar sig fort och gör inget oväsen av sig. Det ser man särskilt på deras kvinnor - de klär sig inte i heltäckande svarta kappor och bär slöja som kvinnorna från Irak och Palestina gör. Afghaner är väldigt tacksamma och behandlar Sverige som sitt eget land och älskar svenskarna.

Araberna däremot, förutom brottsligheten i detta landet och särskilt i Malmö så står dessa araber för mycket dålig utveckling för staden. Först handlar det om att de ökar i mängd, det leder sen till fler källarmosker och fler religösa friskolor för sina barn. Till slut så vill dom väl ha sina egna muslimska lagar i Malmö.

Knute sa...

Patrik, det är också mina erfarenheter, om jag ska döma av dem jag träffat.

Statistiska uppgifter visar att många araber i väst inte vill anpassa sig utan har ett självöverskattande imperialistiskt perspektiv. Islam kan ses som den arabiska imperialismens ideologi.

Med koranen och oljedollar i handen kommer arabiska al-Qaida till Afghanistan men det är inte säkert att invånarna i de isolerade bergsdalarna är särskilt förtjusta. Det är bara drygt hundra år sedan Nuristan, före detta Kafiristan, i nordöstra Afghanistan tvångsislamiserades.

http://everykindapeople.blogspot.com/2009/05/kafirerna-i-hindukush.html

Patrik sa...

Jag har tyvärr inte sett något positivt som arabvärlden utvecklat för mänskligheten. Deras bidrag är självmordsbombare och terrorister. Det fanns inga självmordsbombare i Afghanistan innan, men nu har det blivit allt vanligare pga Irak. En exportprodukt från Palestina.

Men den största boven i detta är egentligen Saudiarabien. De finansierar koranskolor i många länder, framför allt i Pakistan. Där hjärntvättas eleverna till självmordsbombare och heliga krigare. Sedan skickas dessa över till Afghanistan. Så många av dagens så kallade talibaner är egentligen koranstudenter från Pakistan och andra arabländer.

Det tragiska är att våra politiker inte vaknar till denna tickande bomben, de låter den bara skaffa mer kraft. Och till sist har man inget att slå tillbaka med. Som malmöbo har jag bara sett staden utvecklas åt ett håll - ett arabland som växer för varje dag. Black cobra är det senaste tillskottet. Frågan är när kommer vi få se den första arabiska självmordsbombaren i Malmö...?

Knute sa...

Från Björklunds blogg:

Ketchupattack nedtystad av media

En av bloggens informatörer har återgett denna lilla anekdot. Den kan låta som en rötmånadshistoria men har tyvärr en allvarlig kärna.

Några så kallade nya svenskar, med omisskännligt orientaliskt utseende, beger sig till en av vår stads större livsmedelsbutiker. Väl därinne blir hungern akut och man hugger ogenerat in på varorna direkt från hyllorna. Det är okänt för bloggen hur kassasystemet är ordnat i butiker i Mellanöstern och Nordafrika, möjligen är det där tillåtet att käka direkt från hyllan, men i vår butik går sådant inte för sig. Alltså tillkallas butikschefen av personalen.

Det uppstår visst tumult i butiken. Butikschefen kan inte själv hantera situationen och han tillkallar därför polisen. De käkande kunderna accepterar inte att bli konfronterade med sitt snattande. De hämtar diverse ketchup- och senapsflaskor och besprutar butikschefen med det kletiga innehållet. Snattarna tillkallar också förstärkning från det närbelägna mångkulturella bostadsområdet, och ett gäng av släktingar, vänner, eller om det nu är klanmedlemmar, kommer snabbt till platsen för att hjälpa till. Lyckligtvis hindrar polisen denna mobb från att komma in i butiken.

Det är inte känt hur incidenten inne i butiken avlöpte. Vad vi däremot vet är att lokal media, i form av två lokalblaskor och en regional TV- station, fanns på plats och dokumenterade händelsen.

Vad vi också vet är att inget av de media som var närvarande har publicerat någon information. Total mörkläggning råder. Man kan fråga sig varför. Troligast är att politiskt korrekta redaktörer inte vill bidra till så kallad främlingsfientlighet genom att berätta sanningen. Det kan också handla om att butiksledningen vädjat om att locket ska läggas på. Invånarna i det närliggande mångkulturella bostadsområdet är ju en av butikens största kundgrupper. Det kan säkert också innebära en personlig risk att berätta i media om vissa otrevliga inslag i det dagliga arbetet.

Den här gången handlar det om senap och ketchup. Man frågar sig bara vilka vapen som kan komma att användas nästa gång.

http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/bjorklund/2009/07/26/ketchupattack_nedtystad_av_media

Knute sa...

Från Tankesmedjan Feminix:

När ska du be om ursäkt, Mona?

År 1989 införde Ingvar Carlssons regering ett stopp för invandringen, Lucia-beslutet. Undantaget var kvotflyktingar. Det är precis samma förnuftiga politik, som Sverigedemokraterna står för idag. (År 1991 pressade Bengt Westerberg Bildtregeringen att upphäva Lucia-beslutet.)

Ingvar Carlsson var modig och tog ansvar för Sverige. Precis som SD vill göra idag.

Mitt råd till dig, Mona Sahlin, är att du rakryggat ska erkänna att du haft fel. Be Sverigedemokraterna om ursäkt! Det kanske svider i början, men du vinner folkets respekt. Det är bättre än att fortsätta dölja sanningen.

Och visst kan du samarbeta med ett parti som har samma invandringspolitik som Ingvar Carlsson!

http://tankesmedjanfeminix.blogspot.com/2009/09/nar-ska-du-be-om-ursakt-mona.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.