12 juli 2009

Folkvandring i en rosa bubbla

Det pågår en folkvandring till Europa. Ett alarmerande exempel är Oslo där halva befolkningen kommer att ha utomeuropeiskt ursprung om 20 år.

Det har gått så fort att de flesta inte hängt med. Ett typiskt exempel är en ledarartikel i Expressen om "slöjhatet" som påstår att främlingshatet är Europas verkliga inre fiende.

Så är det förstås inte, svenskar och andra européer är positiva till invandrare, om de anpassar sig till landets vanor. Men många av dem som kommer tycker inte om landets vanor. En stad som Rotterdam är som hämtad från Mellanöstern.

Det är sorgligt att så många ungdomar har indoktrinerats att blunda för dessa fakta. Deras engagemang ägnas åt "friheten på nätet" (läs kommentar), "klimathotet", "djurens rätt" och alla möjliga påhitt. De tror sig vara revolutionärer men är "godhetsindustrins" lakejer. Dags för dem att växa upp och inse den brutala sanningen. Alla deras hjärtefrågor faller platt till marken i ett samhälle där friheten och demokratin får stryka på foten för islam.

"Myndigheterna har ingen kontroll. De beter sig som om de står inför ett naturfenomen: Folk bara kommer, vi måste ta emot. Godhetsindustrin som lever av invandrare, försöker göra mottagandet till en idealistisk uppgift, till en samhällsplikt.

Bristen på gränser är genomgående: Det finns ingen gränskontroll, det finns inga gränser för hur många Norge kan ta emot, och det finns ingen gräns för hur snabbt samhället kan förändras och hur mycket de som bor här måste anpassa sig.

Processen är så omfattande, kvantitativt och kvalitativt, att vi kan tala om att invånarna förlorar sitt land. I Sverige har processen kommit så långt att den är självgående. Bara mycket drastiska steg, fullständig stängning av gränsen, utvisningar, krav på social funktionsduglighet osv. skulle kunna rätta till situationen, och det finns inga tecken på det." document.no

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Fullständigt rätt analys. Har tänkt i exakt samma banor. Vad ska vi med ett mijövänligt och perfektionistiskt Sverige och Europa till när vi ändå inte har någon frihet? Islam innebär en mängd olika saker som kraftigt begränsar folkets fria val och rättigheter. Demokrati och yttrandefrihet kommer inte på fråga. Räcker att se vad som hände i och med de danska karikatyrerna. Tänk om dessa hade varit i majoritet i Sverige och Europa. Islam innebär en mängd olika stora brott mot de mänskliga rättigheterna som de flesta i väst känner stor avsmak inför.

Eftersom vi västerlänningar föder så lite barn samtidigt som muslimer föder så många plus att det sker en stor muslimsk invandring, via exempelvis flyktingar, kommer de förr eller senare bli i majoritet. Det är oundvikligt, men går att bromsa om vi stoppar invandringen helt från dessa länder. Visst kan det låta drastiskt, men jag tror att det är enda utvägen.

/bjukk

Knute sa...

Friheten på nätet är en viktig fråga men jag tvivlar på att Piratpartiet med sin vänsterprofil begriper på vilket sätt. De skulle förmodligen inte röra ett finger om islamkritiska dissidenter drabbades.

EU vill ha fri tillgång till information om medborgarnas resor, bankaffärer och internetsurfande. I grund och botten handlar det om att ha koll på medborgarna för att driva in skatter, skatter som finansierar välfärdsstaten, folkvandringen till Europa och andra projekt där politikerna kan vara "goda" på medborgarnas bekostnad.

I USA kan det bli ännu värre än i Europa:

"Gird your blogs, because if liberals in Congress get their way, President Obama will have sole discretionary authority to shut down the Internet or critical parts of the Internet should he feel his presidency is being tested. Worse, under the guise of cybersecurity, Obama will essentially be granted the power to destroy free speech on the Web."

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=95615

http://synopsis-olsen.blogspot.com/2009/07/din-blog-er-i-fare.html

Anonym sa...

Nå begynner myndighetene i Norge å islamisere distriktene, ved å tvinge kommuner å opprette asylmottak, mot folkene sin vilje. De fremste forkjemperene for multikultralisme, og islamisering er sosialistene. De har tatt kvelertak på debatten om innvandring og gjort sin definisjon på rasisme gjeldende. De er skrekkelig. Kun FRP er det partiet på den ikkesosialstiske siden som stiller spørsmål ved det. Derfor ved valget i år kommer jeg til å gi min stemme til FRP, det eneste partiet som vil bevare vår kultur og vårt samfunn. Håper et lignede parti kommer det svenske folk til unnsetning. Dere er mye mer undertrykkte av sosialistene sin sjølvmordspolitikk.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.