26 juli 2009

Helgens smilbands-dragare

Så här ska Kaliforniens ekonomi räddas. Varför inte tillämpa det i hela landet!


Genius Plan to Fix California Economy - Watch more Funny Videos

Detta är på gränsen till lyteskomik men det mest skrämmande är att denna kvinna också har rösträtt.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

hutta säger:
Det mest skrämmande är väl folk som förordar röster efter inkomst istället...

Berit sa...

Som svar på det hutta, kan jag säga att varje medborgare kan få en röst och sedan tilldelas man fler röster i förhållande till hur mycket skatt man betalar till samhället.
På så vis har de som bidrar med pengarna mer inflytande över hur pengar används och snyltarna kan inte genom ren och skär majoritet lägga sig till med förmåner som de inte har någon moralisk rätt till och inte bidragit med resurser till. Bara för att man kan andas innebär inte att man har rätt att tvinga till sig vad andra genom ambitioner och kunskaper tjänat ihop.
Betala mer i skatt om du vill ha större inflytande skulle bli mitt motto.

mats c sa...

"En man, ett gevär, en röst" var ett uttryck i början av förra seklet.

I början av förra seklet började det militära hotet bli större och devisen "En man, ett gevär, en röst" var någoting som fick motvilliga konservativa att inse att lika och allmän rösträtt var något de fick acceptera

Anna sa...

Mmmm... jag undrar ibland, om kvinnor verkligen skulle ha fått rösträtt, om de varit lika synliga som de är idag typ. denna kvinna..?

Hutta sa...

Ja Berit, men nu är det som tur är att ni konservativa får leva med att "snyltarna" har precis lika mycket/lite att säga till om som alla andra. Det är det som är demokrati. Tur att bakåtsträvare som du inte har så mycket att säga till om.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.