05 juli 2009

Ledig polis visade kurage mot statsfientliga terrorister

"Ledig polis visade kurage mot statsfientliga terrorister", nej den rubriken kommer du nog inte att få se i svensk mainstreammedia på ett tag ännu, kanske aldrig tyvärr. Däremot kunde man läsa rubriken "Polis räckte fingret åt gäng" i dagens Sds.

Innehållet i texten under den nämnda rubriken gav därmot vid handen att min alternativa rubrik vore lämpligare. Artikeln beskriver hur en ledig polis tillsamman med en ledig kollega gav fingret åt ett gäng män sannolikt tillhörande en rasistisk, samhälls- och sverigefientlig organisation som kallas Black Cobra.

Man kan läsa i artikelns slut att "I fallet med den mc-burna polisen antas det inte finnas några rasistskäl bakom."!? Den förflyttade polisen gjorde självklart inte gesten av några rasistiska skäl! Varför nämner man ens att han inte gjorde det av rasistiska skäl!? Varför skulle polismannens förakt och frustration mot de svin som gör allt för att skada honom och det samhälle han är satt att skydda, ha något med rasism att göra. Hans skäl att förakta samhällets fiender pga det de gör, är ju uppenbara för var och en med normal intelligens.
Sen kommer det mest sinnesrubbade med hela saken; man konstaterar nämligen att "Den förflyttade polisen har själv utländsk bakgrund.". Så det är därför han inte kan vara rasist?! Men tänk om han är av serbiskt ursprung och Black Cobramedlemmarna araber? Skulle man inte heller då kunna göra det iofs sinnesrubbade antagandet att han gjorde gesten av rasistiska skäl?

Jag gör också en gest, jag tar mig för pannan...


Läs även den skakande artikeln "Polisen jobbar treskift för att hålla lugnt i Rosengård" där socialantropologen Aje Carlbom bl.a. säger att "I Sverige kan många vara väldigt toleranta mot invandrares intolerans, men inte ett dugg toleranta mot svenskars intolerans.".
EKP har skrivit om Aje Carlbom tidigare under rubriken "Rosengård ur Aje Carlboms perspektiv"

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Är det polisledningens avsikt att krypa för dessa kriminella gäng? Det talas ofta om hur mycket poliser ska tåla men aldrig om att andra ska tåla något från polisen.
Att omplacera en polis för detta skapar bara rädsla hos hans kollegor, vilket i förlängningen innebär att de inte vågar göra kraftfulla ingripanden när så krävs. Detta kommer då att drabba den vanliga "Svensson" mest.
Jag är full av förakt för polisledningen när man gör ett sådant ställningstagande.

En hederlig Svensson

Knute sa...

- Dette er ikke det Sverige jeg opplevde

Den svensk-tyrkiske skomakeren Suat Cicek har fått nok; etter 40 år i Sverige, og 9 år i den innvandrertette forstaden Rosengård, flytter han hjem til Tyrkia.

Årsaken: Det han betegner som en skandaløs innvandrings- og integreringspolitikk i Malmø generelt og bydelen Rosengård spesielt.

- Dette er ikke det Sverige jeg opplevde da jeg kom hit. Jeg savner det, men jeg tror ikke det kommer tilbake og derfor vil jeg flytte, sier Cicek:

- Jeg trives ikke lenger her, helt enkelt. Etter 40 år føler jeg meg mer utlending enn noen gang. Jeg skjønner svenskene. De har fått nok. Og jeg har også fått nok, sier Suat Cicek (63) til VG Nett.

http://www.document.no/2009/03/-_dette_er_ikke_det_sverige_je.html

Anonym sa...

Poliser är väl också människor - inte? Och som sådana har de väl fått nog - inte? Det har de rätt till vilket ursprung de än har.

Många integrerade invandrare reagerar precis som många etniska svenskar och tycker att den svenska flatheten och PK-ismen är inte endast löjeväckande utan rent kriminell. Att tillåta att ett land förstörs pga att ingen med makt VÅGAR tala rent ut. En lundamoderat gjorde det i blogg - och vad hände med honom?! Politiker som smygfilmas gör det men förnekar det i direktfilmning - inget händer med dem ... eller?

Suzanne

LP sa...

Citat från Suzanne:

"Många integrerade invandrare reagerar precis som många etniska svenskar och tycker att den svenska flatheten och PK-ismen är inte endast löjeväckande utan rent kriminell."

Självklart kan även en invandrare, tom en som ännu inte är integrerad, förfasa sig över det förfall som pågår i Sverige nu. Det räcker att man har en normal känsla för rätt och fel, kalla det moral om du vill, och ett någorlunda hum om hur ett samhälle skall skötas för att vi inte skall störta in i anarki eller totalitarism. Har man det inser man att dagens invandringspolitik är käpprätt åt h-e!

Sen finns det ju de som helt enkelt är Svenskfientliga eller i "bästa" fall inte har något särskilt intresse för att Sverige skall utvecklas på ett bra sätt. Det är sådana man kan göra sig av med när det råder krigstillstånd. Det är betydligt svårare så länge det är fred.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.