31 juli 2009

Falskt snack om integration

"Integrationspolitik är ett ansvar för alla - även för oss i Broderskap. Vi vill dela med oss av vår roll att vara ett hem för människor som vill förena tro och politik." Låter kusligt. Jag trodde att sossar var demokrater men nu vill de avskaffa det sekulära samhället och införa teokrati. Ropen skalla, burka åt alla!

Socialdemokratiska Broderskapsrörelsen har intagit Islamic Centers moské i Malmö för att hålla sin kongress där, berättar bloggen Muslimska friskolan. Palestina står på programmet.

Fusion på gång mellan de "kristna" Broderskaparna och Muslimska Brödraskapet? Nu kanske man inte ska vara orättvis mot moskén i Malmö. Däremot moskén i Stockholm och Sveriges Muslimska råd står nära Muslimska Brödraskapet och Europeiska Fatwarådet, vars ledare Youssef al-Qaradawi hyllar Hitler. Minns kasettbanden som såldes i Stockholmsmoskén med uppmaningar ur Koranen att utrota judar.

Sveriges Muslimska råd är ideologiskt inspirerade av Muslimska Brödraskapet och vill införa sharialagar, socialdemokratiska Broderskapsrörelsen samarbetar med Sveriges Muslimska råd osv. Gudmundson skriver att ungefär 80 procent av artiklarna i Broderskapsrörelsens medlemstidning mellan 1994 och 2004 handlar om Sveriges Muslimska Råd.

”Vi socialdemokrater måste sluta motarbeta friskolorna” skriver sex socialdemokratiska politiker på DN debatt. Underförstått, sluta granska de muslimska skolorna. Blir det sosseregering efter valet nästa år öppnas slussarna för islam i Sverige.

Läs mer här: Imamer vill bestämma hur muslimer ska rösta

8 Kommentarer:

Anonym sa...

Broderskaparna är landsförrädare, och gör allt för att sälja ut Sverige och svenskarna. Man avskyr det svenska arvet och den historia vi har sedan långt tillbaka. Jag fattar inte hur man kan vända det svenskarna ryggen och hylla/samarbeta med grottmänniskor, som vill kasta tillbaka Sverige ett par tusen år i tiden. Jag funderar allvarligt på att länmna Sveige, för det ser rätt mörkt ut. Vi har gått från att vara en respekterat industriland till att ha blivit en B-stat på bara 2-3 decenier. Vad vill våra politiker? Varför hatar man sina egna och det land som en gång födde dom?

Berit sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
LP sa...

Friskolor = Muslimska friskolor

Mångkultur = Islamisk / Arabisk kultur

Varför inte erkänna det öppet - Det finns krafter som vill islamisera EU, och detta sker genom fysisk och kulturell kolonisation som till stor del bekostas av de europeiska ländernas (inte minst Sveriges) välfärdssystem. Våra egna pengar används för att bekämpa vår kultur.

Anonym har rätt även om det kan låta drastiskt, Broderskaparna är landsförrädare. De säljer ut sina landsmän för att fiska muslimska röster som för dem närmre maktens grytor och för att man tror att kristendomen genom att alliera sig med islam skall vinna över sekularismen.

Dessa människor är femtekolonnare och på sätt och vis skulle det vara bättre om den lågintensiva terrorn mot de europeiska folken övergick till öppen konflikt. Det vore lättare att vidta motåtgärder då.

Tobbe sa...

Det primära målet för islam i Sverige är att säkra territorium och därefter införa sharia. Tillsammans med socialdemokratin har den politiska islamismen en god plattform att faktiskt lyckas med det. En av de mest ivriga nyttiga idioter är socialdemokratins broderskapsrörelse, som med egen vikande religiös väljarbas inte kan leverera tillräckligt med röster till det socialdemokratiska moderpartiet. Resultatet blir att man skippar kravet på kristendom och utökar väljarbasen till alla som har en religion. Det tragikomiska är att islams inträngande på alla Sveriges områden, från shariaanpassade kommunala badhus till anpassning av utrikespolitiken bekostas av svenska fackföreningsavgifter och skattepengar. Man skall dock komma ihåg att proislamismen domineras av ett vänsterorienterat elitprojekt. De svenska gräsrötterna har aldrig bett om sharia och kommer därför att revoltera, på ett eller annat sätt. Med en nästan tragikomisk tydlighet visar vänsterns kryperi för islam på en ideologisk kris. Arbetarrörelsen är död men suget efter makten finns kvar, så vridningen av politiken blir mot det röststarka muslimska kollektivet.

Anonym sa...

Öppen konflikt, det är väl precis det som sker. Alla våldsbrott, våldtäkter, det systematiska överutnyttjande av välfärdssystemet mm.

David

Anonym sa...

Socialdemokraterna borde byta namn till Socialdhimmikraterna istället.

/Krille

Anonym sa...

Den stora frågan är ju varför just i Sverige det föds så ofantligt många människor utan fungerande intellekt och/eller vilja till självtänk?

Man frestas påstå att det föreligger det en oerhört allvarlig genetisk anomali i folkstammen...

Alltså för tusan, en EU-ko har långt större sjävbevarelsedrift än alla dessa fåraktiga svennar.

Nej, man skäms numera ta-mig-djävulen ögonen ur sig över att vara född i detta leksaksmänniskornas land!

Knute sa...

Kurdisk politiker: “80 procent av dem ljuger om sin situation för att få uppehållstillstånd”

http://www.uriasposten.net/?p=7030

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.