02 juli 2009

Påpeka lögnen och du kallas terrorist


I december kommer FN att hålla en stor klimatkonferens i Köpenhamn så dessförinnan planerar man också många små förberedande möten bland olika specialister för att jämna marken och stämma av åsikterna.
En av dessa grupper är Polar Bear Specialist Group vars uppgift är att övertyga världen om att isbjörnarna är på utdöende på grund av Global Uppvärmning.
Vi vet att det inte är sant, men det är anledningen till mötet.
Om man inte tror på "Uppvärmningen" är man inte välkommen till mötet även om man, som Dr. Mitchell Taylor, är världsspecialist på isbjörnar. Han har forskat på dessa björnar i Kanada och Nordpolen i 30 års tid och köper inte bluffen från uppvärmningsfanatikerna.
Dr. Taylor hade fått fond-anslag för att delta i mötet men pengarna togs ifrån honom av andra gruppmedlemmar eftersom han inte passade in.
Ordföranden för gruppen förklarade att det berodde inte på att han inte ansågs som expert på björnar utan "på den position du tagit angående Uppvärmningen"
"att du motsätter dig uppvärmning orsakat av människan är ytterst ohjälpsamt"
Ohjälpsamt????

Ytterligare en EPA-vetenskapsman, Alan Carlin har tystats eftersom han gjort en studie som var kritisk mot vetenskapen bakom Uppvärmningen. Hans handledare beslutade att inte överlämna den till gruppen inom EPA, vars ansvar var att utarbeta en övergripande rapport. Carlin blev dessutom tillsagd att inte nämna om rapporten till någon vare sig via telefon eller skriftligt.
Den viktigaste slutsatsen i hans rapport var att , "EPA skulle studera vetenskapliga undersökningar och inte förlita sig på direktiv från FN vilket de gjort tidigare och planerar att göra även denna gång."
Carlin har arbetat för EPA i 38 år men meddelade reportrar att han var tillsagd att inte tala med dem och att han nu med största sannolikhet riskerar bestraffning från administratören Lisa Jackson och andra som tillsatts av Obama.
Intervjun med Carlin finns här.

Under de senaste dagarna har Uppvärmningen använts som täckmantel i försöket att genomföra "Cap and Trade", den absolut högsta skattehöjning som någonsin drabbat detta land. Debatten runt detta föranledde New York Times (Paul Krugman) att kalla motståndarna för "Jordens Förrädare".

Nyligen karakteriseras konservativa och libertarianer, som protesterar mot den pågående socialiseringen, för "terrorister på låg nivå". Det är en beskrivning i Försvarsdepartementets instruktionsbok som passerat nästan oförmärkt i ordinarie media.

1 Kommentarer:

Marcus sa...

Bra skrivet. Det finns verkligen inte någon riktig plats för de som kritiserar teorier om att uppvärmningen är så farlig. Folk har helt enkelt accepterat det, och de som säger emot är "naiva idioter" enligt många. =/

Nu räcker det med några bilder på några isberg för att övertyga folk att jorden håller på att gå under. Man behöver inte ens motivera med konsekvenser längre. =/

/Marcus (postade som anonym några ggr i din post om pp)

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.