22 juli 2009

Satanisk dödskult

Kyrkogård i Södertälje vandaliserad av satanister. Men vad är det egentligen för några? Anhängare av en religion för vilken kors är förhatliga? LT skriver:

"I gräset har en avancerad satanistisk symbol gjorts av jord. Duvor från gravstenar har ryckts loss och lagts upp och ned och ljuslyktor hade placerats i symbol av ett upp och nedvänt kors."

Enligt en kommentar till artikeln i LT skall gruppen "Militie Vigilante Cristianissimo" VGC, börja patrullera kyrkogårdarna i multikulturella Södertälje.

Satanister, är det "killar i 15-17-års åldern som lyssnar på Burzum och vill vara som sin hjälte Varg Vikernes - en person som är känd i Norge för att bränna ner kyrkor", som en kommentator i LT skriver. Eller är det jihadister? Det är inte förbjudet att spekulera. Idén med "Militie Vigilante Cristianissimo" är inte heller fel. Tyvärr är den nog inte allvarligt menad.

Att skända gravar är fruktansvärt elakt och väcker tårar hos dem som begravt sina anhöriga.

Obehagligt foto: en yngling använder sin mobiltelefon för att ta en bild av sin vän som urinerar i porten till Sankt Georgs kyrka i staden Prizren i södra Kosovo, måndagen den 22 mars 2004.

Det går en våg av angrepp på kyrkor och kyrkogårdar över Europa. Nyligen vältes 40 gravstenar i Malmö. Efter vandaliseringen av en kyrkogård i Helsingborg hördes uttrycket "svennestenar" om dåden.

Jag kommer att tänka på Påvens påstående att i islam är Allah så transcendental att det gränsar till satanism. Med andra ord kan man inte se någon skillnad mellan islams gud och islams djävul. Men det får bli ett annat inlägg.

Bilden: Palestinska pojkar springer förbi skändade gravstenar på den kristna kyrkogården i byn Jiffna på Västbanken. 70 kristna gravar skändades två veckor efter det att påven lovordade insatser för en ny palestinsk stat och försökte blidka muslimsk vrede över tidigare tvister mellan de två religionerna.

För några årtionden sedan var en fjärdedel av araberna i Palestina och angränsande länder kristna, nu blott ett par procent. De flesta har flytt. Många har hamnat i Södertälje. Jag tvivlar på att det var dessa kristna som vandaliserade kyrkogården i Södertälje.

Det inte är främlingsfientligt att kritisera islam. Om man satt sig in i den islamiska ideologin kan man inte undgå att kräva en begränsning av muslimsk invandring.

. . Mer om den sataniska dödskulten

4 Kommentarer:

Knute sa...

En dum kommentar avvisades. Är det verkligen tabu att försöka identifiera kyrkogårdsvandalerna? Om man ska kunna göra något åt problemet måste man identifiera det.

Goran sa...

Satanister är dom nog inte. Tvärtom så tror jag att dom tror starkt på Gud. Oj, förlåt! Allah menade jag såklart!

Knute sa...

Muslimska ungdomsgäng attackerar kristna begravningar i Nederländerna

http://allraunderdanigast.blogspot.com/2011/07/muslimska-ungdomsgang-attackerar.html

Knute sa...

Sharia tillämpas: I Egypten KORSFÄSTER islamister motståndare

http://missionxp.webblogg.se/2012/august/egyptens-kristna-varnas-for-kommande-tider-av-korsfastelser.html

http://jihadimalmo.blogspot.se/2012/09/sharia-tillampasislamister-korsfaster.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.