14 juli 2009

SVT förväxlar begreppen - som vanligt...

MXCartoons har lagt upp en video på YouTube där SVT gör ett reportage om Gert Wilders Nederländska parti PVV.

Som vanligt då det gäller islam rör SVT till det och gör allt för att desinformera tittarna. Man kallar PVV "främlingsfientliga" då de i själva verket är ett antifascistiskt parti som bla värnar den frihet som de vänstervridna journalisterna på SVT tar för given.

Intressantast blir det 4:30 in i videon då man först intervjuar René Danen (Googleöversättning av sida om Danen på Wikipedia), en av Nederländernas viktigaste oikofober och nyttiga idioter då det gäller att bereda marken för den fascistoida läran islam i landet. Danens organisation "Nederländerna bekänner färg" (Googleöversättning), som SVT felaktigt kallar en organisation "mot diskriminering" (när den genom att gynna islam i själva verket arbetar för diskriminering av bla homosexuella, kristna, ateister, kvinnor, ja alla som inte är renläriga muslimer helt enkelt), har stämt Wilders för hans "...hätska uttalanden mot islam.". 5:20 in i videon svarar Wilders på frågan om stämningen med orden:

"Jag ska se till att det är islam som ställs inför rätta.
Jag ska uppmana de mest radikala imamerna att komma hit och vittna.

Med Koranen i handen ska jag själv förhöra dem och istället få rättegången att handla om islam.

De kommer att ångra att de ställde mig inför rätta."

Wilders är en samtida europeisk hjälte fullt i klass med Churchill! Han är en av de få europeiska politikerna som vågar stå upp mot islamofascismen idag. Historien borde ha lärt oss europeer vad fascism och totalitarism kan göra och att detta hot gäller vare sig det är förklätt till nationalism eller religion!


SVT Play
Läs även Politiskt Inkorrekt

2 Kommentarer:

Knute sa...

LP, i likhet med Wilders säger du rakt på sak att kejsaren är naken!

- - -

Profeten Muhammeds Dag firas i Alingsås på söndag!

http://canuteocean.blogspot.com/2009/07/profeten-muhammeds-dag-firas-i-alingsas.html

MS sa...

Kommunisten på AB kultursida utnämnde Geert Wilders som "dagens islamhatare". Får väl tas som en komplimang även om att hon inte förstår vad han säger och vill bevisa. Det vore iofs att begära det omöjliga. Finns det något mera enögt än kommunister som sätter sig på sina moraliska höga hästar?

Geert Wilders klär av Islam och visar dess rätta natur. Dvs en politisk rörelse präglad av våld och människoförakt förklädd som religion. Han gör det genom att använda dess egna ord. Det är väl det som gör mullorna så upprörda. Kejsaren är sannerligen naken.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.