26 juli 2009

Vad hindrar oss att säga ifrån?

Folkvandring till Europa. Italien har den längsta kustlinjen av alla EU-länder.

Id-krav saboterar invandringen, skriver Frida Johansson Metso, förbundsordförande Liberala ungdomsförbundet, och Arvid Danielsson, jur kand, angående den nya lagen om arbetskraftsinvandring som kräver att en asylsökande för att få arbeta ska styrka sin identitet.

"Omkring 90 procent av de asylsökande i Sverige saknar id-handlingar eller har id-handlingar som Migrationsverket inte godkänner. Migrationsminister Tobias Billström verkar hoppas att viljan att arbeta ska locka fram de id-dokument som han måste misstänka att de asylsökande undanhåller. Vi vill peka på att det är en felsyn.

De nya id-kraven gör lagen tandlös för dem som vill byta spår och det som skulle vara generöst arbetslinjereform slog i stället mot de asylsökande som nu förbjuds att försörja sig. Lagen måste ändras."

Metso och Danielsson är på fel spår. Människor som inte kan bevisa sin identitet borde inte vistas i landet. Vad hindrar regering och riksdag att säga ifrån? Så länge gränserna är öppna och det räcker att säga "asyl" för att få stanna blir det galet hur man än gör. Om de inte får arbeta blir Sverige världens största socialbyrå. Om de får arbeta trots oklar identitet har man kapitulerat för folkvandringen från Afrika och Asien.

90 procent utan identitetspapper, det låter vådligt. Många är säkert på flykt från islam, medan andra är här för att sprida islam.

Turkiska polisen har gripit nästan 200 personer som misstänks vara medlemmar i den förbjudna islamistiska gruppen Hizb al-Tahrir al-Islami. Men vad till och med muslimska länder anser vara icke önskvärda personer, välkomnar Väst med öppna armar. Ibland tar dock värdlandets tålamod slut. Ordföranden för Hizb ut-Tahrirs danska avdelning Fadi Abdullatif blev år 2006 dömd till 3 månaders fängelse för hot mot statsminister Anders Fogh Rasmussen.

Det finns andra, ännu mer hårdföra typer, som vi borde slippa få hit. Sedan 2004 har 58 kyrkor bombats i Irak, medan världen gäspar trött. Från Jihad Watch:

"Om 58 moskéer hade blivit bombade i Irak sedan 2004, skulle varje skolbarn i Amerika och Europa vetat om det och varit tvungna att delta i obligatoriska seminarier om "islamofobi". Men detta? Det är bara här du kommer höra om detta."3 Kommentarer:

Knute sa...

Vad hindrar oss att säga ifrån?

"Rädslan för att uppmuntra till invandrar- och muslim­fientlighet är rimlig, men den får orimliga konsekvenser. Vad gör det mindre självklart att granska, ta avstånd ifrån eller låta bli att ge sitt tysta medgivande till den samtida totalitära islamismen? ­skriver Anna Ekström.

....

I Iran har en stor del av folket vänt sig emot regimens syndabockspropaganda. Under en fredagsbön nyligen besvarade publiken utroparens slitna slagord "ner med Is­rael" och "ner med USA" med varianten "ner med Ryssland" - ett land vars ledning, liksom Kinas, erkänt valet av Ahmadinejad.
Med tanke på vad iranierna riskerar var detta beundransvärt modigt och klarsynt, vilket är mer än man kan säga om delar av Mediesverige.

De flesta blir förfärade över historiens exempel på den sorts maktapparat där lögnen blir den enda sanningen, där idoldyrkan utkrävs, där syndabockar avhumaniseras, där ändamålen helgar medlen, och där den egna befolkningen terroriseras.

Vad är det som gör det mindre självklart att granska, ta avstånd ifrån eller åtminstone låta bli att ge sitt tysta medgivande till den samtida totalitära islamismen?"

http://www2.unt.se/pages/1,1826,MC=2-AV_ID=936135,00.html

Knute sa...

En som har genomskådat både klimatbluffen och Eurabia:

Tjeckiens euroskeptiske president Vaclav Klaus har inte blivit mer EU-vänlig av att stå i spetsen för de 27 länderna i unionen vid en rad toppmöten under det senaste halvåret.

Tvärtom har det varit "absolut frustrerande" för Klaus att uppleva det övriga EU-toppfolket på första parkett.

- När jag satt bredvid José Manuel Barroso (EU-kommissionens ordförande), Javier Solana (EU:s utrikespolitiska chef) och andra EU-representanter blev jag nästan galen när jag hörde vad de sa, säger Klaus till den tjeckiska tidningen Lidové noviny.

Jyllands-Posten

Knute sa...

"Den høye barnefødselen skal liksom redde eldrebølgen vår.
De fleste har vel fått med seg den tragiske brannen i Rinkeby utenfor Stocholm. 5 småjenter og moren døde i brann i en leilighet.
Mens jentene var tryggest inne, i følge faren, lekte sønnene på 3 og 9 ute.
Hvorfor jentene var tryggere inne, i et 95% befolket innvandrer bolig omeråde.
De kunne jo logisk nok ikke alle 5 være yngre enn 3 år. Og faren så jo ikke grunn til å passe guttene?
Er det disse jentene som skal redde vårt helsevesen?? De får jo ikke engang leke med jevnaldrene svensker/nordmenn.
Når, er det disse muslimske jentene skal være med å ta seg av den eldre kvinnelige/mannlige (ikke muslimske)befolkningen?"

http://www.document.no/2009/07/78_millioner_flere_arabere_pa.html#comment-287165

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.