09 juli 2009

Vardagsterrorismen

Rekordstor invandring till Norge. Mellan 44 och 51 procent av Oslos befolkning kan ha muslimsk invandrarbakgrund om 20 år.

Ungdomar från Oslos västkant skall ha fått läkarintyg för att slippa gå på skolor där det är många elever med invandrarbakgrund.

"Man vet nesten ikke om man skal le eller gråte. Så nå har altså ”berikelsen” nådd selve høyborgen til Halal-Høyre", skriver AntiJihad Norge.

Oslo vest, det är där den babblande klassen bor, politiker, journalister osv, långt från verkligheten. En nyckelfigur är den uppburne socialantropologen Thomas Hylland Eriksen vid Oslos Universitet. Han vill "dekonstruera majoriteten, så den aldrig kan kallas majoritet längre”.

Hylland Eriksen, liksom den norska socialistiska regeringen, är impregnerad med marxism och nekar se problemet med att importera en muslimsk "arbetarklass" som knappast tänker jobba utan leva på jizya, den skatt de otrogna ska betala.

Behövs det läkarintyg även i Sverige för att byta skola? Det kan vara olidligt att vistas i ett klassrum som domineras av ett gäng arroganta killar. Problemen sopas nästan alltid under mattan av skolledningen, ingen vill ju bli misstänkt för "rasism". Sällan eller aldrig kommer problemen ut i offentlighetens ljus.

Folk flyttar, eller rättare sagt fördrivs. Till skillnad från Norge sker allt under största möjliga tystnad i media och politik.

12 Kommentarer:

Anonym sa...

Hvis sosialistene fortsetter å regjere, så vil nok innvandrerne overta Oslo om 20 år!
Og så lenge Norge består av (skrekkelig mange) venstrevridde, så vil nok sosialistene fortsette å ha makten..
Nordmenn er naive, dumme og feige!

Anonym sa...

Du er den første svenske personen jeg har sett som faktisk har kommet rett ut og sagt eller rettere sagt nærmest innrømmet disse forholdene. Kanskje er det håp ennå :)

Anonym sa...

UDI er det nye Gestapo! De tar beslutninger over hodet på folket og forsøker du å stille spørsmål ved deres handlinger bombes du nådeløst med kritikk som rasist o.l.

Jocke sa...

Dekonstruera medlöparna - en efter en.

Anonym sa...

I Sverige kan Du byta skola när Du vill!
Din s.k. "skolpeng" flyttar med Dig vart Du vill!
I min kommun, som i alla kommuner med god självaktning, har skapats ett eget "invandrarghetto".
Detta "invandrarghetto" är också upptagningsområde för högstadiet inom andra stadsdelar.
Inför hösten 2009, så har samtliga "etniskt svenska elever" sökt sig till andra högstadium inom kommunen. Utav normalt fem högstadieklasser återstår endast två klasser! Panik har naturligtvis uppstått i den politiska-, likväl som i skolledningen.
Inför höststarten så består förstaårseleverna av mer än 95% invandrarbarn och ännu mer panik uppstår!
Drömmen om det "mångkulturella samhället" krakelerar! Den "etniskt svenska" populationen protesterar med "fötterna" och flyr den "mångkulturella drömmen" och kvar står politikerna lika nakna som i "Kejsarens nya kläder"!
Tack, skaparen av "skolpengen"!

Anonym sa...

NORGE: Max Manus räddade er fråpn Nazismen, vad heter era hjältar idag?????

Anonym sa...

Max Manus reddet ikke Norge fra "nazismen". Han var en ubetydelig dritt. Sovjetunionen "reddet" Norge fra "nazismen". (Dessverre?)

Når det er sagt: våre helter forfølges, fengsles og undertrykkes og har store problemer med å holde seg i live i det hele tatt. Vi bor i Sovjet-Norge, tross alt, hvor kommunistsvinene styrer.

MS sa...

Först så förstör dom sina egna länder. Sedan kommer dom hit och förstår våra och allt vi byggt upp. Dom är som gräshoppor. Inga flera muslimer till Europa tack! Vansinnet måste få ett slut.

Anonym sa...

Godt å vite hva skattekronene går til...og nå skal skattebetalingen økes..Jippi!!

Max Manus en ubetydelig dritt? Merkelig uttalelse. Han viste mot utover gjennomsnittet og var en ekte norsk patriot. Poenget er vel at han og sine likesinnede risikerte sitt liv for et fritt Norge, mens våre politikere i dag GIR bort landeområder til fremmedelementer. Nazistene brukte feil taktikk, de skulle ropt ASYL og Norge ville blitt overtatt uten motstand.

emiil sa...

Du skrev: Nazistene brukte feil taktikk.:D

Det tror jeg er det mest komiske jeg har lest hittil!:D

ASYL ASYL:D


Takk for en herlig kvelds latter:)

From Sweden with Grief sa...

I Sverige kan man inte flytta barnen som man vill, det har jag svårt att tro. I vår kommun flyttar man inte iallafall på mindre barn, utan kommunen sätter krav på rektorerna att se till att barnen har en bra skolgång. Det innebär bara att rektorerna sätter käppar i hjulen för de föräldrar som vill flytta sina barn och därmed omintetgörs flytten. Det handlar i vår kommun om rektorernas goda vilja, inte skolpengen.

Och det finns bara ett visst antal platser på varje skola. Dessutom bussas många barn från ytterområden till skolor i innestaden då den gamla 'byskolan' läggs ner, eller är nedlagd sedan länge, och dessa barn bussas till problemskolor också, inklusive högstadieskolor. De skyddas inte alls på något sätt. Svenska barn lever med tvång att integreras med invandrarbarn, det är många kommuners policy.

Det skiljer sig säkert åt, men så är det på många orter vad jag vet. Och vad gäller mina barns skolgång och hur det ser ut i vår kommun, som är en av de större i Sverige.

Anonym sa...

UltraV:s,

Inga rektorer i världen kan sätta sig över skolstadgan och Din rätt att placera Ditt barn var Du vill! Skolpengen följer Ditt barn! Det är helt klart, att rektorn "ljuger" för Dig och är mer intresserad av sitt eget ämbete! Följande uppstår; Att om elevantalet minskar i rektorns skola kan skolan läggas ned och Din rektor bli "arbetslös"! Det är där "skon klämmer"!
Stå på Dig bara, Du bestämmer över Din familjs liv inte rektorn, eller några "sanslösa" politiker! Sverige har inte förvandlats till Öst-Tyskland än! Även om många inom S-V-MP så önskar, "eftersom folket inte vet sitt eget bästa"!!!!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.