27 juli 2009

VerklighetenStorbritannien har minst fem sharia-domstolar nu, men även om andra europeiska länder ännu inte officiellt splittrat sitt juridiska system vandrar sharia med rasande fart in i domslut även i andra länder såsom Italien och Frankrike.
President Obama säger gång på gång att han vill "ha ett nytt förhållande" till Islam och han talar om "Respekt för Islam" när han närmar sig Muslim Brotherhood, en organisation vars syfte är att bryta sönder västerländsk civilisation inifrån och införa de religionslagar som kallas Sharia.
Tyvärr är det oerhört svårt att nå fram till de människor som längtar efter att blidka, välkomna och krypa för Islam men här är några exempel på hur "otrogna idioter" belönas för sin tolerans, förståelse och eftergivenhet.

Muslimer i Tanzania - Två kyrkobyggnader brändes ner den 28 juni på ön Zanzibar efter gudstjänsten. Man misstänker att radikala muslimer anlade bränderna på den tanzaniska ön utanför kusten i östra Afrika. De kyrkliga ledarna upplever en stigande våg av religiös intolerans.

Muslimer i Somalia - Islamiska extremister halshögg två unga pojkar i Somalia eftersom deras kristna far vägrade att lämna ut information om en av kyrkans ledare, och mördarna söker igenom Kenyas flyktingläger för att också döda pojkarnas far.

Muslimer i Somalia - muslimska extremister dödade tidigt i morse en kristen konvertit i Mahadday Weyne, Somalia, 100 kilometer (62 miles) norr om Mogadishu. Al Shabaab islamistiska milis sköt Mohammed Sheikh Abdiraman till döds berättade ögonvittnen för Compass.

Muslimer i Egypten - Flera fall av sekteristiskt våld har ägt rum i två byar i Egypten i förra veckan, vilket skrämt landets koptiska kristna när muslimer angrep deras hem. Säkerhetsstyrkor införde utegångsförbud i syfte att upprätthålla fred.

Muslimer i Malaysia - Kuala Lumpurs Högsta domstol i Malaysia planerar att avgöra om det är förenligt med lagen att använda ordet "Allah" i icke-muslimsk litteratur. Det handlar emellertid om mycket mer än att sanktionera namnet för Gud bland icke-muslimer i stater med muslimsk majoritet. En sådan begränsning av yttrandefriheten i Malaysia gör det särskilt svårt för muslimer som konverterar till kristendomen. Redan nu erkänner inte den malaysiska regeringen deras konvertering och äktenskap och anser fortfarande att deras barn är juridiska muslimer.

Muslimer och hedersmord - så många som 5000 kvinnor och flickor förlorar sina liv - de flesta i händerna på familjemedlemmar - i "hedersmord" runt om i världen varje år, enligt FN.
Upp till ett dussin har dött av samma skäl i Kanada under det senaste decenniet, och det händer allt oftare, säger Amin Muhammad, en psykiater som studerar hedersmord vid Memorial University i Newfoundland. Polisen undersöker nu detta som ett motiv i fallet med tre tonåriga systrar och en äldre kvinnlig släkting som hittades i en bil nedsänkt i Rideau Canal i Kingston den 30 juni. Flickornas mamma, pappa och bror greps på onsdagen och anklagas för mord.

Muslimer i Dubai - Två ledande australiska befattningshavare sitter fängslade i Dubai över påstådda mutor rörande en egendom. Båda männen förnekar alla brott, och på torsdag kommer de att ställas inför en domstol som kan besluta om att bevilja borgen. Deras australisk advokat, Martin Amad sade att männen arresterades den 25 januari och har sedan dess hållits utan åtal i isoleringscell. "De får lämna sin cell i högst 45 minuter varje dag," sade Mr Amad . "De har inget solljus eller frisk luft och de har mycket begränsad kontakt med sina familjer och mycket, mycket begränsade kontakter med sina juridiska ombud i Dubai."

Och så finns det dem som skriker som stuckna svin över Gitmo!

När man tittar på de platser där muslimer är dominerande kan man se att otrogna inte tolereras, respekteras eller välkomnas och man kan svamla hur mycket man vill om mänskliga rättigheter, tolerans, frihet och sätta exempel. Man kan erbjuda halal-måltider och hantera Koranen som om den var ett pulserande muslimskt hjärta , men i den verkliga världen, är det bara västvärldens dumbommar som erbjuder alla dessa lyxartiklar.

hat tip Crusader Rabbit

2 Kommentarer:

Putte sa...

25 januari i år? Det är ju bara sex år mindre än Guantanamo...

Sen har vanliga människor en helt annan måttstock på demokratier. USA som för många är en demokrati ska verkligen inte bryta mot några rättigheter. När demokratier gör det så är det verkligen illa speciellt när de ska agera världspolis och vara "ledande" i världen (på övergrepp).

Knute sa...

UN: Arab Populations From 317 to 396 Mln in 5 Years

Hvor stort bliver presset på europæerne fra førmoderne, primært muslimske, kulturer i de kommende år? Behovet for buschauffører og plejepersonale er helt irrelevant i dette perspektiv, det drejer sig om en eskalering ud af kontrol af de tendenser der allerede nu trænger sig på. Lad os sige det som det er: Kan vi holde dem væk i en grad så vores egen kultur kan overleve? Hverken mere eller mindre.

Går man ikke bare ud fra at prognoserne om fødselstallene er korrekte, men også denne fremskrivning af den absolutte vækst af den arabiske verden, kan man nok skære igennem og sige at sidstnævnte tal er det eneste der betyder noget. 78 millioner flere herrefolksaspiranter i de kommende seks år, halvdelen af dem potentielt aggressive forstadsjihadister i Europa. Hvad er chancen for at de vil kunne blive opsuget af deres egne fallerede lande og blive væk fra Europa? (LFPC)

http://snaphanen.dk/2009/07/27/sverige-og-k%C3%B8kkenbordskirurgerne/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.