06 augusti 2009

Mona Muslim på palestinska Fatahs kongress


Som en av få utländska gäster talade de svenska Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin på palestinska Fatahs kongress i Betlehem i går. I sitt tal kritiserade hon Israel och uttalade sitt stöd för det palestinska folket.

Den allra första meningen i det inledande anförandet hedrade "shahids", självmordsbombare.

"I namn av shahids och i namn av Jerusalem, huvudstad i den palestinska staten, förklarar vi den sjätte konferensen öppnad för vår rörelse, Fatah." Med dessa ord inleddes mötet av Ahmad Quray (Abu Ala) - en fd premiärminister för den palestinska myndigheten.

Shahids betyder bokstavligen "martyrer", och syftar på dem som dödade sig själva i terrorkriget mot Israel. Sahlin vill bli shahid?

Vid en filmpremiär i Gaza klappade publiken händerna och hurrade när skådespelaren levererade filmens mest minnesvärda replik: "Att döda israeliska soldater är att dyrka Gud."

"Ja, kan Hamas vara religiös socialdemokrati, kan säkert Fatah vara systerparti med de svenska socialdemokraterna. Socialdemokraterna satsar onekligen på att komma tillbaka med muslimernas hjälp!" Sossarnas systerparti är Fatah

Och Socialdemokratiska Broderskapsrörelsen har förbrödrat sig med Muslimska Brödraskapet. Ropen skalla, burka åt alla! Kalifat nu! Rösta på socialistpartierna!


Falskt snack om integration i syfte att fiska röster
Broderskapsrörelsen har valt in en muslim i styrelsen
Palestinska barn indoktrineras att dö för Allah

7 Kommentarer:

World traveller sa...

Jag undrar vad gammaldags socialdemokrater sager nu naer de har faatt ett palestinskt systerparti som dessutom aer klassat som en terroristorganisation.
Med tanke paa allt samarbete mellan Sossarna aa ena sidan och Hamas, Hizbollah, Muslimska Broedraskapet, Al Fatah, Al Aqsa Martyrerna, Hezb-u-Tahrir aa andra sidan saa kanske S borde fundera paa att byta namn.
Vi kanske kunde utlysa en taevling om baesta foerslaget.
Jag har naagra haer:
Social-islamisterna
Islam-demokraterna
Allahs Parti (Hizbollah paa arabiska tror jag)
Social-martyrerna
Social-bedragarna
Social-muslimska broedraskapet
Socialbidragspartiet

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag önskar verkligen att mina socialdemokratiska föräldrar och morföräldrar hade fått leva leva drygt 20-25 år längre så att dom hade fått uppleva både Riksgrisens och Måna Muslims övertagande av "deras parti". Sannolikt hade dom spottat på sitt gamla parti även om detta bara är hypoteser men jag hade inte varit förvånad om även dom också varit Sverigedemokrater hade dom fortfarande levat. Kanske lite motvilligt men efter att ha visat dom den omaskerade sanningen på nätet är jag säker på att jag skulle kunnat övertyga dem om att byta parti. Kanske svårt att bevisa men ändå.

pw sa...

Vinner socialbidragspartiet valet så kommer jag fly landet. Frågan är bara vart man tar vägen då USA verkar köra samma skitpolitik som Sverige?

Berit sa...

Håll Nya Zealand i åtanke om du vill fly från socialismen. De arbetar på att sänka inkomstskatten och bolagsskatten. De har också gjort omfattande nedskärningar i budgeten och satt stopp för nya utgiftsförslag. Dessutom tycker jag att majoriteten av deras invånare visar självförtroende och oberoende.

Följande länder har en högre "frihets-rating" än USA: Hong Kong, Singapore, Australia, Ireland och New Zealand.

Amer Al-bayya sa...

Hej, Här kommer några av FN:s resolutioner mot Israel:-

Var är alla FN:s resolutioner mot Israel:s ockupation av Palestina.
11 december 2009, kl 22:48 Skrivet av Amer Al-bayya .
Det finns 28 starka FN:s resolutioner mot Israel och Israels ockupation av Palestina..Israel sa NEJ till alla och Israels brott går vidare mot internationell rätt och mot mänskliga rättigheter..FN har ingen mer makt att kräva mer av Israel och USA:s politik är orättvis och för Israel.EU vill inte tala om de mer och problemet blir större och större..
Kriget mot Gaza går vidare, sa Bush..Kriget mot Irak var lögnernas krig som Bush erkännde..Vad ska man göra??..Och Israel vill ha hela Palestina med ett fegt sätt som förtrycker palestinierna och arabvärlden.Vi vill ha en rättvis värld med fred, frihet och rättvisa, sa OLOF PALME..
Här är några av FN:s resolutioner mot Israel:-
Centrala FN-resolutioner
Palestinska flyktingar har rätt att återvända till sina hem i Israel.
Beslutar att de flyktingar som vill återvända till sina hem och leva i fred med sina grannar skall tillåtas att göra det vid tidigast möjliga tidpunkt, och att ersättning skall betalas för egendom av dem som valde att inte återvända och för förlust av eller skada egendom, som enligt folkrättsliga principer eller i eget kapital, kan kompenseras av regeringar eller myndigheter.
Generalförsamlings resolution 194, 11 December 1948
 
Israels ockupation av Palestina är olaglig.
Europaparlamentet kräver ett tillbakadragande av israeliska styrkor från områden som ockuperades under kriget det året och "erkännande av suveränitet, territoriella integritet och politiska oberoende av alla stater i området och deras rätt att leva i fred inom säkra och erkända gränser fri från hot eller handlingar kraft.
Säkerhetsråds resolution 242, 22 november 1967
 
Israels bosättningar olagliga.
Fastställer att den politik och praxis för Israel i bosättningar i de palestinska och andra ockuperade arabiska områden sedan 1967 har ingen rättslig giltighet och utgör ett allvarligt hinder för att uppnå en rättvis och varaktig fred i Mellanöstern.
Säkerhetsråds resolution 446, 22 mars, 1979
 
Palestina har rätt till självbestämmande.
Bekräftar "den oförytterliga rättigheter till det palestinska folket i Palestina ... till självbestämmande utan yttre inblandning" och "till nationellt oberoende och suveränitet."
Generalförsamlingens resolution 3236, 22 November, 1974
 
Bekräftelse av en palestinsk stat
Bekräftar "en vision om en region där två stater, Israel och Palestina lever sida vid sida inom säkra och erkända gränser."
Säkerhetsrådets resolution 1397, 12 mars, 2002
 
Bekräftelse av rådgivande yttrande av Internationella domstolen (ICJ) om de rättsliga konsekvenserna av byggandet av muren
Kommentarer till den Internationella domstolens rådgivande yttrande 9 juli 2004, FN: s "kräver att Israel, ockupationsmakten, uppfylla sina rättsliga skyldigheter som nämns i den rådgivande åsikt" och "uppmanar alla stater som är medlemmar av Förenta Nationerna att uppfylla sina juridiska skyldigheter som nämns i den rådgivande åsikt ".
Generalförsamlings resolution ES-10/14, 2 augusti 2004

Knute sa...

Israels relation till FN

"Israel har också använts av en mängd länder från tredje världen som ett sätt att styra FN:s agenda från att belysa situationer i deras egna länder till att handla oproportionerligt mycket om Israel. Israel har varit en lätt måltavla för dessa länder i och med att dess isolering gjort att man inte kunnat motarbeta den agendasättning och det inflytande på FN:s arbete som de muslimska, och odemokratiska staterna har genom sin majoritet i FN. Av de västerländska och demokratiska staterna har det heller inte skett något avsevärt motstånd (förutom av USA) mot denna diskriminering av Israel på grund av att man haft mer att vinna på att inte arbeta aktivt för en rättvis behandling av Israel. En klassisk politisk kohandel har alltså skett på Israels bekostnad. Därav den mängd anti-israeliska resolutioner som tagits fram i generalförsamlingen och i många av FN:s andra organ utan att europeiska demokratier röstat emot dem. Läs mer om diskrimineringen mot Israel inom FN genom att besöka hemsidan för den välrenommerade organisationen UN Watch."

http://si-info.org/index.php?id=98

http://www.unwatch.org/site/c.bdKKISNqEmG/b.1359197/k.6748/UN_Israel__AntiSemitism.htm

Knute sa...

"Detta är en information om att operation 'Lura Svensson' opererar som aldrig förr.

Det finns en person som kallar sej Amer Al-bayya som sprider sin förvirrade världsbild i kommentarer på diverse bloggar och som inte vet vad de flesta av oss andra vet – att det idag inte existerar något land som heter Palestina.
Det hade kunnat ha funnits ett Palestina sedan mer än 60 år tillbaka om inte araberna redan då lidit av en stursk inbillskhet som överstiger det mesta av vad historien kan uppvisa.
Att gå i svaromål mot denne persons oorganiserade tankevärld är inget som skulle göra vansinnet mindre så därför publicerar jag heller inte hans kommentarer.

Något ska man väl bespara sina läsare..."

http://tselhagilboa.blogspot.com/2010/01/operation-lura-svensson.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.