26 augusti 2009

Pöbel tände eld på skolfrökens hårGood old Britannistan. Den svenska läraren gick intet ont anande genom gången i tåget när någon sträckte ut en hand och satte eld på hennes hår med en cigarettändare. Kvinnan insåg först att hennes hår brann när hennes elever började skrika och peka på hennes huvud.

Konduktören hittade två pojkar som gömde sig på toaletten, men lät dem gå av tåget i stället för att ringa polisen. Överbevakningsbilder från tåget visar att ett helt gäng var inblandat. Men även om polisen skulle lyckas finna dem skulle förmodligen lagen förhindra att de fick korrekt straff.

"Denna attityd av tillfälligt våld mot främlingar är något relativt nytt hos barn och tonåringar, jag antar att det har något att göra med det faktum att de har rätt att göra och säga som de vill från början, trygga i vetskapen om att även om de blir fast för att ha brutit mot lagen eller skadat någon, blir det inga otrevliga konsekvenser - för dem, åtminstone." dailymail, kommentar

5 Kommentarer:

Anonym sa...

england är begåvade med en hel generation med chavs och wiggers och jag tror inte vi i sverige kan ens fatta hur körda de är. det har börjat dyka upp svenskar som uppför sig som de nya svenskarna med nu på sistonde och varningsklockorna borde ringa högt hos polis och sociala myndigheter för det är steg 2 i det fallerande multikulti exprimentet

robban

MS sa...

London är en av mina favoritstäder men många av britterna är tyvärr inte så mycket att hänga i julgranen. Det finns självklart lysande undantag men är man i UK så ser man mycket "trash" Fula, överviktiga, allmänt slampiga, gapiga och allmänt osofistikerade. Tittar man på bilden så förstår ni vad jag menar. Andra generationens invandrare från MENA med ungar från fish and chips-klassen är ingen bra blandning. Gordon Browns framtida väljare.

Robert sa...

Såg övervakningsfilmen på Aftonbladet, den sekvens dom visade fick jag intrycket av att det bara var två stycken vita ungar som gjorde det.

Knute sa...

Bilden på de fyra är från Kvällsposten

http://www.kvp.se/Nyheter/1.1678412/de-tande-eld-pa-svenska-kvinnan

Knute sa...

Bloggaren Jenny verkar kopiera lite hur som helst utan att ange vem som ursprungligen skrev inlägget.

http://drommerjagbara.blogspot.com/2009/08/pobel-tande-eld-pa-skolfrokens-har.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.