18 augusti 2009

Svensk journalist utger bok...

... där hon öppet deklarerar att man är tvungen att ljuga för att inte sätta invandringsprojektet i dåligt ljus.

Boken är tillägnad en Stasi-agent som medvetet gav felaktiga upplysningar för att rädda ett tyskt par ur regimens klor.

Hon ställer saker och ting på huvudet, inte minst genom sitt flitiga bruk av ordet "islamofober" om dem som varnar för islam. Rena Häxpo, jag menar Expo.

Gertrud skriver:

Journalisten Lena Sundström har skrivit en bok om danskarna. Världens lyckligaste folk. Det menar hon förstås inte, för det är ju svenskarna!

Sundström varnar för den yttrandefrihet, som hon som svenska ser att danskarna har – allt är ju relativt och i förhållande till Sverige....!

”Det är bäst att hålla käften”, förmanar hon. Man skall inte blanda sig i politik, eftersom man bara har sina egna fördomar. Det är bättre att tiga. Bättre om folk ”satt vid borden med deras fördomar och himlade med ögonen, men inte sade något”.

Jovisst, Sverige skulle vara ett fynd för en arbetslös diktator!

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Nej, det går bara att förklara med faktumet: DUM i hela huvudet.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Eller som vi säger här nere, ålahuen.

Robert sa...

Tjejen från Kalla Fakta. Ger ett nytt perspektiv på alla deras program.

Trader sa...

Skönt att Sundström har lämnat Sverige, om så temporärt.
Minns henne väl eftersom hon för ett par år sen ville boka en intervju med mig efter mailväxling, där jag öppet deklarerade mig som SD-sympatisör.

Vad hon i själva verket ville, var att hitta en trög skånsk bonde som kunde bekräfta hennes bild av hur en Sverigedemokrat ser ut. När hon fick veta att hon hade med en akademiker och framgångsrik företagsägare att göra blev intervjun aldrig av.

Anonym sa...

Det hår väl ca 7 flygresor i veckan för semestrande asylsökande irakier alla fattar men inte politikerna och migrationsverket och journalisterna vägrar skriva om det....

Knute sa...

För att illustrera förslaget att förbjuda niqab och burka på offentliga platser intervjuade danska TV2 en burkaklädd kvinna. Men TV underlät att berätta vem konvertiten Anna Nielsen är: hon är gift med en av de män som är misstänkta för att ha planerat att döda turbantecknaren Kurt Westergaard.

http://www.document.no/2009/08/for_a_illustrere_forslaget_om.html

Dessa journalister måste dras ut i ljuset och skämmas. Det måste bli stopp på manipuleringen och hjärntvätten.

Anonym sa...

Lena Sundström och Tobias Hubinette (en av grundarna till Expo) är båda adopterade från Sydkorea. De är typiska representanter på att det kanske inte är så bra att adoptera barn från länder som har en annan hudfärg eller kultur. De växer upp och känner sig inte hemma här och de båda visar prov på att de hatar det land som tagit emot dem med välvilja och där de kunnat växa upp under bra omständigheter. Likaså Jackie Arklöf. Detta är ett faktum och har inget med rasism att göra.
Elisabeth

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.