29 augusti 2009

Sveriges fega delaktighet i ondskan

Aftonbladets artikel om den israeliska armén som organtjuvar liknar nazipropaganda a la Goebbels och dess lögner måste avslöjas.

HISTORIEN OM en pojke som för 17 år sedan blivit skjuten i magen och bröstet är central i Aftonbladets argumentering. Det är högst osannolikt att organtjuvar stod bakom dråpet. Vid skott i bröst och mage skulle hjärta, njurar och lever vara skadade.

Ändå får journalisten Donald Broström som hittat på artikeln bre ut sig i Sveriges statstelevision gång på gång. I stället för att få mothugg letar man rätt på sådana som Per Gahrton från miljöpartiet/palestinagrupperna som får dra sin katalog över israelernas oförätter mot de palestinska araberna. Och statsministern och utrikesministern hukar sig och instämmer i kören.

Swedish future:

"Teckningen visar en framtida Miss Sweden i en burka, kropps-påsen i vilken islamister vill fängsla alla kvinnor. Demoniseringen av judar och den judiska staten fortsätter med full kraft. Sinnessjuk islamistisk antisemitisk hets har nu tagit kommandot i den europeiska pressen. Slutet kommer naturligtvis att bli arabisering av Europa."

"Varför fördömer inte Sveriges regering den fasansfulla artikel som anklagade israeliska soldater för organstölder från palestinier?

Verkligheten är att den svenska regeringen helt enkelt inte vill komma i strid med den muslimska världen, liksom man inte ville hamna i en strid med nazisterna under andra världskriget. Sverige verkar vara villigt att sälja ut judarna i namn av neutraliteten, eller i detta fall, i falskt namn av yttrandefriheten. Dess tystnad är föraktlig."

Sweden's shame over Israeli 'organ theft' nonstory

9 Kommentarer:

Knute sa...

Det är omöjligt att använda människor som är dödade i en krigssituation som organdonatorer. Man kan bara transplantera organ som är "levande", ett hjärta som fortfarande pumpar, njurar som gör urin och lever som producerar galla. Proceduren att ta ut organet tar flera timmar, så många som 50 personer på sjukhuset kan vara involverade. Svårt att hålla hemligt.

http://www.dagbladet.no/2009/08/25/magasinet/media/israel/organdonasjon/7789816/

Anonym sa...

Instämmer helt med Knute.
Judar säger sig alltid ha lidit mest.
En svensk kan inte lida, utan tiger

Cleopatra

Anonym sa...

Man får inte glömma hur Sverige agerade under muhammedkrisen, vi (inkl) jag själv verkar tydligen stödja den musklimska sidan..

Jävligt obehagligt faktiskt.

/David

Knute sa...

Vill du ha ett litet motgift mot all den antiisraeliska propagandan? Då ska du läsa Ramon Bennetts "Det stora bedrägeriet - myten om det palestinska folket".

http://ullanoertoftthomsen.blogspot.com/2009/08/ramon-bennett-det-store-bedrag.html

Anonym sa...

Att israeliska armen skjuter en tonåring som är efterlystr för stenkastning,transporterar bort honom i helikopter, sprättar upp honom och syr ihop igen, lämnar tillbaka honom med krav på omedelbar begravning - det är alltså helt OK?
Sånt händer ju dagligen, eller???
/Krille

Knute sa...

Händelsen inträffade under det första palestinska upproret mot Israel. Från december 1987 till början av den andra intifadan i september 2000, blev totalt 1551 palestinier och 422 israeler dödade.

http://da.wikipedia.org/wiki/Intifada

Knute sa...

An Israeli Arab man has been indicted for allegedly serving as an agent of the Islamist Lebanese militant group Hezbollah with plans to assassinate the head of the Israel's defence forces.

In recent years, Israeli Arabs and Israeli identity card-carrying Palestinians in East Jerusalem have become increasingly involved in terrorist acts against various targets in the country.

http://www.adnkronos.com/AKI/English/Security/?id=3.0.3718239029

http://europenews.dk/en/node/25822

Anonym sa...

Det är alltid lika underbart att läsa hur duperade folk har blivit om den "stenkastande palestiniern".

Aftonbladet har kört med den osanna bilden hela tiden och beskrivit dessa mördare som stenkastare när det i själva verket inte enbart handlar om stenar utan även om kulor, granater, bomber och mänskliga bomber.

I Sverige kastas det stenar på räddningstjänsten och det blir ett jävla hallå. En polis sköt en sketunge som kastade sten, för att han kände sig trängd, och hans kompanion hade blivit träffad i huvudet.

Krille, ställ dig rakt framför en hord av stenkastare, med en pistol, sen får vi se om du ville offra ditt liv för dessa vidriga människor, eller sköt mot dessa som ville mörda dig.

Rolf sa...

Naturligtvis blir inte de som skall försvara sitt land och dess intressen några änglar, men
när man hör och ser dessa islamistfanatiker framfart överallt på jorden så bör alla sunda människor förstå att dessa är förtryckets och satas budbärare.
Vi har tyvärr i Sverige en del av dessa odemokrater,där ingår även en grupp etniska "svenska" stollar från rödvinsvänstern
samt några borgarbrackor.
Samma typ av "människor" stödde/stöder nazismen/kommunismen när de var aktuella.

Vissa människor gillar tydligen våld och mord?

Med förundran

rolf

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.