29 september 2009

Älskar...älskar inte


En nyligen utförd undersökning bland 15,000 kvinnor från 20 länder visar att tyska män är de sämsta älskarna i världen därför att de luktar illa. Engelsmännen näst sämst därför att de låter kvinnan göra allt jobb. Svenskarna platsar trea från slutet därför att de är lite för snabba.

De bästa älskarna är som väntat spanjorer, brasilianare och italienare.
Hela listan finns här
Roliga iakttagelser är att ryssarna är för håriga, turkar svettas för mycket, skottarna är högljudda, amerikanerna för dominanta, holländarna hårdhänta, grekerna mesiga.

Av undersökningen framgår inte vilka kvinnor som har möjlighet att jämföra sexpartners av 20 olika nationaliteter, men jag antar att man frågat prostituerade i världsmonopolerna? Kanske call-girls vid internationella sammankomster som G-20 i Pittsburg?
Varför inte flygvärdinnor?

Vilket kommer mig att tänka på en annan ny undersökning som avslöjar att genomsnittskvinnan haft 8 sexpartners under sitt liv, åtminstone i Storbritannien. Att hon var full när hon hade sex med 5 av dem, samt att hon vid åtminstone två tillfällen inte kunde komma ihåg männens namn nästa dag. Minns hon deras nationalitet?

Hur kan dessa två så oerhört viktiga undersökningar sammankopplas med rasism och Global Uppvärmning?

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.