23 september 2009

Bodström lokomotiv i riksdagsvaletFolk har tröttnat på Mona Sahlins öppna stöd för radikala islamiska terrororganisationer som Hamas. Nyligen deltog hon i palestinska Fatahs kongress som inleddes med hyllningar till självmordsbombare.

Med tanke på islams förföljelse av homosexuella kan det verka ologiskt att hon också ivrigt deltar i Prideparader. Men i hennes ögon är både muslimer, homosexuella och kvinnor "den vite medelklassmannens" offer. För henne är det ovidkommande att de verkliga offren är de som inte får samhällets stöd att befria sig från hedersvåld och annat islaminspirerat förtryck.

Socialdemokraternas strateger har nu kommit på ett sätt att göra partiet mer aptitligt för medelklassen. Snygge Thomas Bodström - advokat, författare, före detta fotbollsspelare och justitieminister samt sosseadel som son till en före detta utrikesminister - ska bli förstanamn i Stockholm, med sikte på att ta över efter Sahlin. "Kanske har det med individualism att göra, att folk vill sticka ut och göra sina egna val. Att det är en trend i dag, särskilt i storstan," kunde man höra på TVs Rapport.

Det är bara att hoppas att individualisterna inte lockas lägga sina röster på dessa fåraktiga terroristkramare och åsiktspoliser som vill vara våra förmyndare. Om någon säger emot sätts mediadrevet igång, nu senast mot Hollywoodfrun Anna Anka.

Hemmafruar väcker förargelse, inte minst i Sveriges socialdemokratiska statstelevision. Såvida inte hemmafruarna råkar tillhöra islams offer och sitter inlåsta i sina hem. Då är det godkänt av vänstern. Vem är "främlingsfientlig" egentligen?


Hamas-inspirerad Mona Sahlin på spaning efter nya väljare
Mona Muslim på palestinska Fatahs kongress


2 Kommentarer:

Anonym sa...

han står och pissar så han kommer aldrig att nomineras till SAP's partiledare, att ha fruntimmer i ledande position är viktigare för sossarna än hur många som röster på dom.

robban

Anonym sa...

ingen vill ställa frågor till M.Sahlin. Hon är tillsatt anka från ORDEN pga primitivitet, falskhet, förrederi, bedrageri och lätthet att manipulera haggan

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.