01 september 2009

Fotbollssupportrar (?) förstör på kyrkogårdar


"Vanliga trevliga svenska grabbar" uppträder knappast maskerade. Det har dykt upp en ny generation svenska fotbollssupportrar som uppenbart hämtat sin inspiration hos AFA-huliganer och andra multikulturalister.

Från Sydsvenskan: Gravskändning, flaskkastning och huliganrusning i city. 154 personer frihetsberövades vid fotbollsderbyt i Malmö på måndagen.

Genom en kringmanöver via kasinot stod HIF:arna plötsligt inne på Gamla begravninsplatsen.

En gravsten från 1850 krossades och delar användes tillsammans med andra lösa föremål från kyrkogården som ammunition mot MFF:supportrarna som mött upp.

När polisen ingripit fortsatte supportertåget mot över Regementsgatan, till Fersens väg där Atmosfär ligger. På uteserveringen satt några klädda i MFF:s färger.

Huliganerna kom något efter det stora tåget.

- De var maskerade. De var bara ute efter att vandalisera. De tog grus här utifrån, allt vad de hittade och kastade. Som de stora krukorna på uteserveringens räcke. Allihop, cirka tio krukor sulade de in. Det var folk som fick dem i ryggen.

- - -
Det är fruktansvärt elakt att välta gravstenar, som hände i Malmö igår. De som begravt sina anhöriga fäller tårar.

Det börjar bli som i England som är begåvad med en hel generation som vi i Sverige inte ens kan fatta hur körda de är:

Pöbel tände eld på skolfrökens hår

4 Kommentarer:

Leif Ekstedt sa...

Det är tyvärr så "att vanliga svenska grabbar tillsammans med "vanliga invandra´rgrabbar står för fotbollshuliganismen.
Föräldrar svarta som vita har inte en susningom vad deras glin förorsakar i samhället.
Kanske polisen kunde strama upp sitt beteende och bemanning som det gjorts i New York.
Där blev det lugnt - han var ju av italiensk härstamning - han som ordnade upp det.

V sa...

HIF:s fans är ju högerextremister, precis som ni, så vad gnäller ni för? Är ni inte glada att era vänner i HIF slog till mot er dödsfiende Malmö stad?

Knute sa...

V, etiketten högerextremist är inte särskilt upplysande. Inget som passar in på mig i alla fall. Om du läst lite vad som skrivs i den här bloggen kanske du upptäcker att ett genomgående tema är kritik av islam, en religion som förtjänar beteckningen högerextrem. Islam är motståndare till ett demokratiskt politiskt system. Islam förespråkar någon form av rasideologi där icke-muslimer och kvinnor är mindre värda.

Berit sa...

Patte, Putte, Kalle, Balle...från Borås , lägg av!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.