18 september 2009

Inget att oja sig över?

OBAMA GER IRAN en bättre chans att träffa Israel och Europa med sina missiler ... För att hjälpa Iran och Ryssland med deras syften skrotar han planerna på ett missilförsvar.

Enligt en tidigare överenskommelse mellan Polen och USA skulle tio antirobot-robotar stationeras i Polen före 2013. Samtidigt skulle en radarstation för upptäckt av inkommande robotar byggas i Tjeckien.

Ryssar och iranier testar Obama och han håller inte måttet. Jämför med Kennedys uppträdande under Kubakrisen 1962, han klarade det bättre. Hotet från Iran är inte bara nys. En robotsköld hade varit bra.

Banditstater hotar Europa

10 Kommentarer:

Anonym sa...

Jo Iran skulle behöva en robotsköld som skydd mot det israeliska hotet.
Den terrorstaten har orsakat tillräckligt med ondska i regionen. Deras ständiga hot om ytterligare ett krig, nu mot Iran, kräver ett skydd.


/ Stefan

Knute sa...

Du triste islamist, Israel har hittills inte gjort Iran något ont, däremot har Iran via sina ombud Hizbollah och Hamas orsakat mycket skada för Israel med raketer och terrordåd.

Anonym sa...

Du triste sionist, Israel har flertalet gånger militärt hotat Iran, och fortsätter med detta.
Israel har även invarderat grannländer, och nu senast vid årsskiftet mördat över 1000 civila.

Iran har släppt in IAEA och skrivit på icke-spridningsavtal. Israel har vägrat bägge delarna, och är i besittning av olagliga kärnvapen. Samtidigt som de även begår ständiga övergrepp mot mänskliga rättigheter.

/ Stefan

Knute sa...

Israel har all rätt att försvara sig mot raketanfall från Hamas och Hizbollah, och "övergreppen mot mänskliga rättigheter" kan också beskrivas som berättigade aktioner för att stoppa terrordåd.
Hot mot Iran är självklara med tanke på att Iran vill "utplåna Israel från kartan".

Patte sa...

Hotet från Iran är bara nys och inget annat. Hur fan ska ett missilförsvar beläget i Polen skydda Israel?!

Knute sa...

Obamas beslut försvagar väsentligt USA:s förmåga att bekämpa det växande hotet från Irans missilprogram. Europa lämnas i sticket och ryssarna får klarsignal att trakassera sina forna lydstater i Centraleuropa.

USA har inte gett upp planerna på en missilsköld och det finns signaler om att den bör placeras i Israel. Men eftersom Obama är högste befälhavare är det ingen som vet säkert.

http://www.debka.com/headline.php?hid=6242

Anonym sa...

Obama har gjort ett klipp genom att skrota tanken på (OBS!)fasta installationer av robotförsvar i Tjeckien och Polen och ni märkte kanske att RUS genast skrotade sin plan på att bygga upp något i Kaliningrad. Det här betyder avspänning mellan de nationer som betyder något för världsfreden. Samtidigt är Kina med på tåget som bekant. Visst betyder det att de här tre stora kommer respektera varandras "intresseområden", men också att de tillsammans söker en gemensam lösning på detta med islams terrorister efter som alla har problem med det. Man kan önska lycka till till de protesterande på Irans gator nu så att de klarar av att göra vad de skanderar och kan förvandla Iran till ett land som inte styra av gubbar med skägg. I annat fall kommer det gå illa för iranierna. /Il Padre

Anonym sa...

Jo, judar vill och har förmåga att försvara sig. Då brukar Israel- och demokratihatare tugga fradgan.

/ FreeBird

Anonym sa...

Tycket att Sverige och EU ska satsa halva sin BPN på att bygga massiva missilsköldar som skyddar Europa och Israel.
Först då kan kanske Knutte och han likar känna sig säkra.
För att inte tala alla arbetstillfällen detta skapar.
Genialt!!

Mr J

Knute sa...

Obama har “skabt eller reddet” en million jobs

I sidste uge valgte Barack Obama at skrotte det planlagte missilforsvarssystem i Østeuropa, som Rusland længe har opponeret mod. Dagen efter fulgte NATO-chef Anders Fogh Rasmussen trop, med en tale, hvor i han opfordrede til dialog og samarbejde med den tidligere fjende. Ingen medier har beskrevet Foghs udmelding som værende udtryk for et følgagtigt forhold til Obama – ingen kritik af ‘Obamas puddelhund’, så at sige.

Fra Politikens løbende apologi – Hjælpepakke har måske givet 1,1 millioner nye job (10/9-09).

“Den hjælpepakke til 785 milliarder dollar, som den amerikanske regering vedtog tidligere i år, kan i tredje kvartal have skabt helt op mod 1,1 million nye arbejdspladser. Det siger præsident Barack Obamas råd af økonomiske rådgivere.”

Politiken glemte at oversætte to små ord i Obama-folkenes påstande…

“President Obama’s economists asserted today that the economic stimulus package he championed had created or saved “slightly more” than 1 million jobs so far.

Obama kan med andre ord blive ved med at køre den amerikanske økonomi i sænk, og alligevel påstå, at det ville have været endnu værre, hvis ikke han brugte de amerikanske skatteyderes penge hurtigere end en stangstiv sømand på landlov i Rio de Janeiros luderkvarter.

For at det ikke skal være løgn, så har det siden vist sig, at Obamas massive overforbrug ikke har hjulpet den amerikanske økonomi en tøddel.

http://www.uriasposten.net/?p=8040

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.