13 september 2009

Joker har problem

Svenska tidningar säger "tiotusentals människor protesterar i Washington". Ett par miljoner kommer närmare sanningen.
Under hela veckan har busslaster med människor från hela landet varit på väg mot Washington och de har hållit protestmöten under vägen. Alla dessa oroliga människor samlades utanför The Capitol i lördags och protesterade mot Obamas politik, sjukvårdsreformen, slöseriet, budgetunderskottet, energipolitiken.....
De betalar denna resa själv i både tid och pengar, till skillnad från de protester som anordnats och betalats av George Soros-gruppen.

The White House sade i fredags att de inte var medvetna om att det var en protestmarsch på väg och att Obama skulle resa till Minnesota för att hålla tal där.

De som var närvarande i Washington säger att de aldrig sett så många människor, enade och samlade.
Talkörer som : "NU ÄR DET NOG" och "DU LJUGER, DU LJUGER" skallade.

Daily Mail var åtminstone medvetna om vad som hände och det finns bra bilder här.


7 Kommentarer:

ProfessorPelotard sa...

En länk med många bilder här: March On Washington Picture Thread.

Det kan vara kul att jämföra med Svenska Dagbladets "bloggare" Martin Gelin som har hittat bilder han också. Gelin är säker på att det inte var fler än 30 000 (trettiotusen) deltagare - han var där (påstår han). Om inte annat visar det hur lite man ska sätta tilltro till ögonvittnesskildringar.

En spretig protest

MS sa...

Det är väl bara en tidsfråga innan dom spelar ut rasistkortet. Speciellt AB har rubriker som "Hatet mot Obama" osv. George Bush var "bara" föraktad enligt vänstermedia. Jag tror att dessa demonstranter struntar fullkomligt i att Obama är svart/mulatt utan det är hans försök att socialisera landet som dom retar sig på. Det är en väldigt stor skillnad. Det är viktigt att media tänker på hur dom skriver för att inte driva upp tonläget i onödan. Det kan till slut bli en självuppfyllande profetia.

Berit sa...

Rätt MS, när sakliga argument tryter, och det gör de snabbt för socialisterna, tar man till ras-kortet.

ProfessorPelotard sa...

Berit!

Jag såg att du också skickat en kommentar till SvD:s "resident blogger". Bra! Vänsterpacket i journalistkåren ska åtminstone veta att deras lögner inte kommer att stå oemotsagda längre, och i det här fallet är det faktiskt väldigt lätt att visa att Gelin ljuger.

Anonym sa...

Oh shit vad med folk!!
Deras plaketter va roliga men sanna.

//Signature

MS sa...

Bilden med telepromptrarna var rolig. Det är dock lite väl onödigt att jämföra honom med Hitler. Dom tjänar inget på att gå över gränsen på ett sådant sätt. Tvärtom så kan det gynna TOTUS.

Anonym sa...

Bra video över händelserna i Washington.

http://www.youtube.com/watch?v=_sjvc6baor8&feature=channel_page

En annan mycket talande video i sammanhanget.

http://www.youtube.com/watch?v=hIKPKjl0-pg&feature=channel_pagePovertypimpobama

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.