02 september 2009

Miljöpartiet ulvar i fårakläder

"Miljömuppar i medvind". Miljöpartiet verkar vara en vinnare i spelet om väljarna. Framförallt går det fagra talet om miljö och livskvalitet hem hos unga kvinnliga akademiker.

Men miljöpartiet måste avslöjas för vad det är, nämligen en filial till Palestinagrupperna, där partiets grundare Per Gahrton är ordförande. Vad feminism och islamfjäsk har gemensamt är oklart.

Förhoppningsvis börjar allt fler genomskåda klimathysterin (växter mår bra av koldioxid) och inse att miljöpratet bara är ett sätt att skrämma folk så de röstar rött, grönt menar jag. Miljöfrågan är inte längre en hörnpelare i partiets politik, om den någonsin varit det. Snarare har den ersatts av islams fem pelare.

Miljöpartiet deltog i Hamas-möte, miljöpartiet har en riksdagsman som är medlem i Muslimska brödraskapet, miljöpartiet vill att skolbarnen ska lära sig arabiska. Undrar hur många av dem som röstar på dem känner till att islam ingår i åsiktspaketet?

Allt eftersom
EU blir mer islamvänligt blir också miljöpartiet EU-vänligt och har slopat kravet på att Sverige skall lämna EU.

3 Kommentarer:

Knute sa...

"EU har nu förbjudit de vanliga glödlamporna. Ett tokigt beslut av byråkrater.

Lågenergilampor sparar inga utsläpp av koldioxid i Sverige. Frågan är om de i själva verket inte ökar utsläppen. Vanliga glödlampor värmer upp hemmen. De används mest på vinterhalvåret då uppvärmning av bostäder behövs.

Svenska Kemikalieinspektionen råd om vad du bör göra om en lågenergilampa går sönder:

Stäng dörrar till rummet där en varm lampa gått sönder. Ventilera rummet (öppna fönster) och lämna rummet. Den europeiska lampbranschorganisationen (ELC) rekommenderar att man lämnar rummet i 20-30 minuter. Samla senare upp lampresterna och torka golvet och andra ytor i närheten av den trasiga lampan med en (liten) fuktig trasa. Lägg lampresterna i ett insamlingskärl som är avsett för uttjänta lågenergilampor eller lysrör. Lägg trasan i en glasburk, förslut den och märk burken, till exempel med texten ”kan innehålla kvicksilver från en lågenergilampa”. Lämna burken till returhantering som är avsedd för miljöfarligt avfall.

Använd inte dammsugare. Det finns en risk för att dammsugaren ytterligare finfördelar och förångar kvicksilverdropparna och sprider dem i luften. Det ökar risken för inandning."

http://www.moderna-myter.se/2009/09/de-nya-lagenergilamporna-ar-giftiga-och.html

Emil sa...

hahahahahahahaahahahaahahaahahaah man kan inte annat än älska den här sidan, Det är satir väll??

Knute sa...

Vill du ha satir, varsågod:

Att unga flickor tvingas gifta sig på sommarlovet i hemlandet är förtal. Och att de inte får göra gymnastik och bada i skolan är ett synsätt vi måste respektera. Varför tycker du det är konstigt? Min vän miljöpartisten har varken sett eller hört något som visar att kvinnoförtrycket är en väsentlig del av den islamska kulturen. Han säger sig inte förstå vad jag talar om.

MP ser inte NÅGRA problem med islam. Vad de DÄREMOT ser är en växande skara av islamofober triggade av Sverigedemokraterna.

http://blogg.ljungquist.org/archives/3396

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.