26 september 2009

Mm, mmm, mm!
 Barack Hussein Obama

Atlanta har upplevt den värsta regnstorm i mannaminne. Man talar om det som något som händer vart femhundrade år. Under ca. 12 timmar förra helgen fick vi mellan 35 och 50 cm regn. I vanliga fall ganska ynkliga små bäckar växte till forsande floder och spolade med sig vägar, hus, bilar och människor. Nio personer har drunknat och flera tusen är utan hem.
Vi klarade oss ganska bra, visserligen ingen ström eller vatten under tre dagar men vi kunde åka till affären även om det tog en timme i stället för vanliga 5 minuter.
TV, telefon och internet anslöts i går kväll och bland det första som mötte mig på rutan var denna video från en skola i New Jersey.Barnen instrueras och leds i en talkör/sång/bön för att hylla den underbare ledaren Obama

"Mm, mmm, mm!
¨Barack Hussein Obama. 
He said that all must lend a hand. 
To make this country strong again. 
¨Mmm, mmm, mm!
¨Barack Hussein Obama. 
He said we must be fair today,
¨Equal work means equal pay.

¨Mmm, mmm, mm!
¨Barack Hussein Obama. 
He said that we must take a stand. 
To make sure everyone gets a chance. 
¨Mmm, mmm, mm!
¨Barack Hussein Obama.

He said red, yellow, black or white. 
All are equal in his sight. 
¨Mmm, mmm, mm!
¨Barack Hussein Obama. 
Yes!

¨Mmm, mmm, mm
". Barack Hussein Obama

Därefter följer ny text till den gamla sången "Jesus älskar alla barnen", som vi som gick i söndagsskolan borde komma ihåg. Man har emellertid bytt ut Jesus mot Obama.

Allt detta är prov på den skrämmande sjukliga personkult som frodas bland de människor som röstade på Obama, bara av den anledningen att han ser ut som dem.

Man sjunger" Lika lön för lika arbete", en slogan som var vanlig bland kommunisterna under 40-talet och som nu ständigt återkommer i Obamas tal.
Barnen indoktrineras och instrueras att Obama är en högre makt som sträcker sig längre än att bara vara president och som liknar den propaganda som användes under stalintiden eller Hitlerjugend.

Hello, Mr. President we honor you today!
¨For all your great accomplishments, we all doth say "hooray!"
Hooray, Mr. President! You're number one!
The first black American to lead this great nation!
Hooray, Mr. President we honor your great plans
¨To make this country's economy number one again!
Hooray Mr. President, we're really proud of you!
And we stand for all Americans under the great Red, White, and Blue!
So continue --- Mr. President we know you'll do the trick
¨So here's a hearty hip-hooray ---
Hip, hip hooray!
¨Hip, hip hooray!
¨Hip, hip hooray!

Byt ut "Obama" eller "Mr. President" mot Jesus och försök tänka er in i hur det skulle mottagas i en värld där man inte ens får säga "Merry Christmas" i skolan eller fira Halloween.

Eller varför inte i Sverige.....Instruera barnen att sjunga om Fredrik Reinfeldt på samma sätt.


16 Kommentarer:

LP sa...

Herregud! Det är ju rent surrealistiskt! Politisk indoktrinering av småbarn. Är det Hamas vi talar om eller?

Naivtive sa...

Påminner om Hamas barnprogram på TV. Japp, det skall böjas i tid det som krokigt skall bli.

MS sa...

Det är väl också ett tecken på att det finns en skriande brist på bra svarta föredömen så när det tillslut väljs en svart, nåja, president så ska det utnyttjas till förbannelse. Läser man tidningar och ser på TV så ser man ju oftast svarta som gärningsmän eller som crackheads i någon obskyr talkshow. Många svarta barn växer som bekant upp utan sina fäder. Det är ett problem som vissa, svarta så klart annars vore det rasism, debattörer tar upp att dom svarta männen måste ta sitt faderskap mer på allvar. Det finns självklart lysande undantag men det är ett stort samhällsproblem. Pojkar behöver en bra manlig förebild när dom växer upp. Deras mödrar kan uppfostra dom till att bli individer och samhällsmedborgare men dom kan inte uppfostra dom till män. Det kan bara andra män göra. Många av dom problem du hittar i t ex Rosengård är att fäderna har abdikerat och sitter och drömmer sig tillbaka till det gamla hemlandet och som istället för att ta ansvar för sin familj spyr galla över det nya hemlandet.

Dick Erixon var inne på det och sa att dom enda vuxna med auktoritet som stenkastarkidsen möter är just poliser och brandmän och dom vill visa sig på styva linan och imponera på dessa. Säkert en del av förklaringen. Jag tror mer på den än på dom fjantiga teorierna om trångboddhet och något slags utanförskap.

MS sa...

Såg inte artiklen under där ni gick in på detta med manliga förebilder. Bra inlägg.

Berit sa...

Under slavtiden var ett av argumenten: "de är som barn, de kan inte ta hand om sig själva." Det är naturligtvis riktigt, människor som aldrig får ta egna beslut, bra eller dåliga, har inte möjlighet att ta hand om sig själva.
Det "svarta samhället" har letts till den tron att de inte heller nu kan ta hand om sig själva utan att socialism/kommunism är bra för dem. Demokraterna har drivit detta och utbildningssystemet har präntat in att de svarta alltid är offer för orättvisor.
Det har lett till en anti-prestationsmentalitet som genomsyrar hela det svarta samhället av i dag. Fäder ersätts med en check från socialvården, och du har rätt MS, många svarta ungdomar hoppar av skolan och saknar positiva förebilder.
Men det verkar inte finnas någon vilja hos de svarta att se kritiskt på sin egen kultur som håller dem tillbaka och hindrar dem från att till fullo prestera sitt bästa.
"Hallickar" som Jesse Jackson tex. rider högt på att skylla alla negrernas problem på det "vita samhället".
De positiva förebilder som jag omedelbart kommer att tänka på bland de svarta är alla antingen Libertarianer eller Konservativa och framhållas därför inte av media som något att efterlikna. De kallas "Onkel Toms", Oreos (kakor som är svarta utanpå och vita inuti). Thomas Sowell, Walter Williams, Alan Keys, Clarence Thomas är exempel på det.
De som får rubriker i tidningarna är oftast svarta fotbollsspelare som gjort något riktigt dumt eller kriminellt.
De svarta som överger sin "offer-attityd" behöver inte längre organisationer som NAACP. De tar examen från collage som aldrig förr, bor i egna villor, jobbar som advokater, läkare och inom den fria marknadsekonomin.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Den enda serie jag följer för tillfället är True Blood. Sookies svarta kompis Tara har ju växt upp utan fader och med alkoholiserad moder. Känns nästan som en kliché.

Anonym sa...

Vad får det inte säga Merry Christmas längre?

Firar de inte halloween heller?

//Signature

Berit sa...

Politiskt korrekta skolor har förbjudit ordet Christmas, man ska säga
Holidays

Kanslipersonal på vissa skolor får inte ens ha en privat juldekoration på sitt skrivbord av rädsla för att såra känsliga individer.
Från Washingtons skoldistrikt:
 The district said Halloween celebrations and children dressed in Halloween costumes might be offensive to real witches.
"Witches with pointy noses and things like that are not respective symbols of the Wiccan religion and so we want to be respectful of that,"
The Wiccan, or Pagan, religion is said to be growing in the United States and there are Wiccan groups in Puyallup.

Ann-Marie sa...

Välkommen tillbaks Berit!
Och jag håller som vanligt med dej. Ville bara påpeka att det inte bara är i skolor som Christmas inte får användas utan även på många kontor och i affärer uppmuntras användandet av ordet "Holidays" istället. Man börjar bli ordentligt trött på det "politiskt korrekta" samhället. Folk behöver skaffa sej lite mer skinn på näsan så att inte allt som sägs och skrivs tas illa upp.

Anonym sa...

Apropå att man inte får säga "Christmas" på t.ex. det stora TV-nätverket NBC (som ägs av General Electric): Minns en gång när komikern Jim Carrey var gäst hos Conan O'Brien (talk show). Conan var tvungen att fråga Jim Carrey vad han skulle göra under The Holiday (julen). Då började Jim Carrey med en lååång harang om att han skulle "celebrate Jesus, our lord"; han skulle åka till sin "vinterstuga och inte göra annat än be till JESUS under hela Christ-mas!" Det var roligt och Conan kunde inte göra något åt det; ej heller några av judarna i bakgrunden (t.ex. producenten som hela tiden står i bakgrunden).

Anonym sa...

Är det judarna som har bestämt att de inte får säga Christmas på tv-nätverket NBC?

//Signature

Berit sa...

Den tanken har inte ens slagit mig.
Jag tror hellre att det är politiskt korrekta personer som vänder ut och i på sig och allt omkring dem, för att dra fram någonting de tror kan vara kränkande och därmed själva framstå som goda och förstående.

MS sa...

Jag tror att judarna fullständigt skiter i om vi säger Merry Christmas eller Happy holiday. Det är som Berit säger PK-fjollor och företrädare från dom lättkränktas religion nr 1 som ligger bakom. Sluta tjata om judar.

Anonym sa...

Nej jag bara reflekterade det som anonym skrev ovanför mig:

" Det var roligt och Conan kunde inte göra något åt det; ej heller några av judarna i bakgrunden (t.ex. producenten som hela tiden står i bakgrunden).

//Signature

MS sa...

@Signature

Ja, jag vet. Ingen skugga faller över dig :-)

Mitt inlägg var riktad mot Anonym och alla dom stollar som ska dra in judar så fort man diskuterar Islam och PK:ism. Är det inte om Fam Bonnier så är det "judemaffian" i USA. Visst kan man diskutera deras makt och inflytande men äras den som äras bör.

Knute sa...

Obamas using schoolkids as junior lobbyists for Olympics

http://michellemalkin.com/2009/09/28/obamas-using-schoolkids-as-junior-lobbyists-for-olympics/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.