11 september 2009

Obamas krokben för demokratin inget olycksfall i arbetet

Indonesien är ett demokratiskt land där det står inskrivet i grundlagen att religion och politik ska hållas åtskilda. Det borde USAs president Obama känna till. Han är uppvuxen i Jakarta och har hört islams böneutrop från gryning till skymning, men också regeringens budskap om lika behandling av alla religiösa grupper.

Ändå fjäskade USAs utrikesminister Hillary Clinton för islamiska terrorister genom att kalla Indonesien för en "muslimsk nation" och gratulerade det för att demonstrera att "islam, demokrati, och modernitet" kan gå hand i hand. I juni sa hon att Indonesien kunde vara en "god partner i USAs ansträngningar att nå ut till den muslimska världen."

Att betona Indonesiens muslimska karaktär spelar de islamiska extremisterna i händerna. De vill ta över regeringen, införa sharialagar och bryta banden med väst. USAs regering gör det svårare för Indonesiens president S.B. Yudhoyono (bilden) att fortsätta demokratisera landet.

- - -
Barack Obama och hans gäng har under sin korta tid förrått demokratin och friheten så många gånger att det måste ligga en eller annan djävulsk plan bakom. Föregångaren George W Bush kunde visserligen också vika sig för islam på ett obegripligt sätt, men det var aldrig lika konsekvent och uppvägdes av "kriget mot terrorismen", underförstått mot militant islam. För övrigt får man inte längre i Amerika eller Europa tala om terrorism, än mindre om islam som orsak till den. Nu ska det heta "vissa icke önskvärda aktiviteter" och liknande. Vi ska göras totalt försvarslösa. Våra herrar verkar köpta med arabiska oljepengar.

Att Bush apropå attentaten mot World Trade Center för åtta år sen har sagt att islam är en ''great religion that preaches peace'', är förstås upprörande. Londons blivande borgmästare Boris Johnson var ärligare efter bombningarna för fyra år sen, han sa: "Islam is the problem."

Men sedan dess har Boris Johnson blivit obamafierad, nu låter det så här: "Islamisk finansiering bidrar till ekonomin genom att ändra det sätt Londonbor investerar, sparar, lånar och spenderar. Det finns värdefulla lärdomar som personer med olika bakgrund kan lära av islam såsom vikten av samhörighetskänsla, familjeband, medkänsla och att hjälpa de mindre lyckligt lottade, som alla ligger i hjärtat av Ramadans undervisning."

Att skänka pengar, zakat, under ramadanmånaden är inte så oskyldigt som det låter. Allmosorna kan användas till heligt krig, det vill säga terror för att utbreda islam. En av kategorierna som är berättigade till zakat är Fisabillillah - den som kämpar för Allahs sak.

1 Kommentarer:

Knute sa...

The doctrine of taquiya is firmly in place as Muslims hide behind the dictates of their religious devotion and seek cultural changes in the land of the non-Muslim or kuffar. At this more advanced stage, attempts are made to silence opponents and curry favor. The judicious use of zakat elicits favorable views of Muslims and Islam from politicians, representatives from the media and other organizations.

http://www.americanthinker.com/2009/08/the_hijra.html

http://snaphanen.dk/2009/09/12/hijra-den-strategiske-indvandring/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.