26 september 2009

Om 15 år styr dessa gentlemän Sverige

Från Last Viking:

Det är märkligt att många fortfarande inte ser den stora fara som hotar Sverige!

I dag sker en massinvasion av muslimer utan dess like som kommer att utrota både oss Skandinaver och Sverige som kristet skandinaviskt land. Hela vår existens och välfärd kommer att gå under.

Politikerna lyfter inte ett finger för att stoppa den hotande katastrofen - tvärtom banar dom istället väg för Sveriges undergång.

Sverige är på väg att falla i islamska klor. Muslimerna vinner hela tiden ny mark på vår bekostnad. Lagar och förordningar ändras för att anpassas efter islamska lagar, seder och bruk. Våra egna svenska rättigheter begränsas medan muslimernas utvidgas!
Korsen på kyrkogårdarna tas bort, vi begränsas i vårt användande av den svenska flaggan. Halaslakt tillåtes, muslimska banker stiftas, fackföreningar stöder illegala ”flyktingar”. En muslim får dubbelt så hög pension som en svensk husmor, speciell mat för muslimer i både skolor och fängelser, speciella sjukhus för muslimer. Gratis tandvård, inkvotering på arbetsplatser. Regelrätt hjärntvätt i skolor av invandringskritiska elever. Massmedia som hela tiden springer muslimernas ärenden.

Och muslimerna ställer dessutom fortlöpande krav hela tiden. Dom fick en gång lillfingret, men nu är både handen och båda armarna borta.
Trots alla dessa mycket tydliga tecken om vad som väntar oss svenskar, så väljer ändå en del att blunda för fakta. Medan andra kanske inte ens begriper vad som håller på att ske?

En blind som leder en blind! Landsförrädare importerar andra landförrädare!
Om inget görs nu så är Sverige islamskt inom 15-20 år!

Detta ska vi aldrig acceptera!!

7 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Se bara vad som händer i England! Dom är endast ett steg före Sverige (och resten av Europa).

Anonym sa...

Jag skulle vilja hävda att dom redan styr, debatten om invandringen är totalt lamslagen av rädsla.

Detta gynnar dom bara, under tiden som vi försöker komma ur vår masspsykos så avlar dom och importerar fler ockupanter.

/David

Anonym sa...

Så vil det være svenskernes tur til at flygte.
Muslimerne vil ikke være i stand til at tjene de penge, der skal bruges.

falkeøje

Magnus A sa...

Apropå Storbritannien är deras multikulti-politik mer radikal än de flestas. Det är britternas liberalism numera? Men andel muslimer har nog britterna cirka 3 procent medan vi troligen gått förbi med ett par procent. Även invandring är Sverige ledande på. Nu anser jag inte att muslimer är onda och det ena med det andra, men politik måste ju vara politik och drivas under övertygelse om att man har kontroll på samhällets utveckling samt att rätt och fel finns, samtidigt som man försvarar yttrandefrihet. En ideologi som är målmedveten och inte accepterar frihet kan lura oss grovt. Omar är bara en försmak. En mild bris.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Tror inte det kommer ta 15 år. Tio som mest, kanske t o m kommer gå ännu snabbare eftersom allt accelererar just nu.

Knute sa...

Sverige vill ha ännu fler somalier

"It feels good that Sweden can take part in such as large humanitarian operation," Dan Eliasson, the director-general of the Swedish Migration Board, told Sveriges Radio's news programme Ekot.

http://www.thelocal.se/22322/20090927/

It feels of course good att invandringsindustrin expanderar. Fler jobb till svenska byråkrater, ända tills pengarna tar slut och den gren de sitter på brister och allt utmynnar i anarki.

Knute sa...

Migrationsverkets chef Dan Eliasson borde får sparken

"Migrationsverket har agerat grundlagsvidrigt i fallet med den Israelvänlige enhetschefen Lennart Eriksson. Det slår nu Justitieombudsmannen (JO) fast i ett yttrande.
Eriksson placerades först om till en lägre befattning för att sedan få sparken. Mölndals tingsrätt har tidigare slagit fast att omplaceringen var ogiltig och att Migrationsverket ska betala skadestånd till Lennart Eriksson.

- Regeringen bör nu i ljuset av JO:s beslut entlediga generaldirektören Dan Eliasson. Ingen myndighet bör ha en chef som tillåter grundlagsbrott, skriver Lennart Eriksson på sin blogg."

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=183415

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.