17 september 2009

Rasism


För en gång skull håller jag med Obama.
Han kallade Kanye West för "jackass" (skitstövel)

Jag tycker att Michael Vick också är en "jackass" liksom
Van Jones,
Cynthia McKinney,
Serena Williams,
O J Simpson,
Jesse Jackson
och Al Sharpton.

Betyder det att jag är rasist?

PS. Jag tycker Obamas politik är fullständigt förödande för Amerika!


5 Kommentarer:

Knute sa...

På tal om Obamas sjukförsäkringslag så skall alla ha ett chip i hjärnan år 2030. Därmed får man artificiell intelligens och man kan lära sig ett nytt språk på några sekunder. Den som inte vill ha chip, men förbli människa, kommer definitivt att bli en förlorare.

Dessa post-humana hybrider mellan människa och dator kan fjärrstyras och kontrolleras. Den vetenskapliga tidskriften "The Cambridge Quarterly of Health Care and Ethics" ser detta som mycket troligt och ser fantastiska möjligheter att förändra mänskligheten.

Andra ser detta som slutet för mänskligheten. Nu företas implantation av chips under huden, och Obamas sjukförsäkringsförslag har implantation av chip som ett villkor för ersättning vid sjukdom.

http://euro-med.dk/?p=10662

Knute sa...

Last year, before the election, some of us predicted that if (or when) Barack Obama became president that this would happen. We said that every time his policies met with opposition the left would start screaming racism. So what happened when we said that this would happen? Well ... you guessed it. We were called racists. You just can't imagine how surprised and shocked we were.

http://www.amnation.com/vfr/archives/014268.html

Anonym sa...

NEJ, Du betyder inte att du är rasist, det betyder att du er en Jackass.

Omama

Knute sa...

Omama, det var en lättköpt poäng. Förklara gärna.

Dawit sa...

Obama är underbar! Äntligen en intelligent och bildad person i Vita Huset. Det var ju ett tag sen sist, om man säger så. Det ser dock mörkt ut för Sverige. Tittade på Det rödgröna laget med Mona i spetsen, där Mona rensat ut allt av värde och Östros är en tvättäkta rymling från ett Säters fasta paviljong. Han ger mig kalla kårar. Baylan likaså. Visserligen är både Ohly och Wetterstrand begåvade, men deras politik måste anses som efterbliven. Den borgerliga ligan ser bättre ut, men grabbarna känns mest studentikosa. Tittade på en intervju med Schlingmann och jag blev rädd. Inte för att han är korkad eller så, men för att han inte har någon kontakt med verkligheten. Killen är en tönt... och han ligger bakom och ger råd. Man ska aldrig ge tönten för mycket spelrum. Killen borde sitta uppe i Uppsala på kåren, dra studentvitsar och dricka Cuba Libre istället för att styra Sverige. Har för mig att han var inblandad i affären med Birka Energi, tror att Schlingmann satt i styrelsen (rätta mig), och var behjälplig när Carl Cederskiöld rånade Stockholms Stads invånare... trodde tills nu på en konspiration där Cederskiöld o Company stoppat stålar i egen ficka, men när jag såg intervjun med Schlingmann insåg jag att den killen kan vilken bakgårds-hästhandlare som helst lura till månen... När ska de ta in riktiga människor av kött och blod?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.