07 september 2009

Skadereglering

Van Jones, Obamas öppet marxistiske gröna-jobb tsar, Van Jones, har sagt upp sig (blivit avskedad).
Jag presenterade honom i ett tidigare inlägg.

Tack vare internet och kabel-TV kan inte obama-administrationen gå på i ullstrumporna så fort som de planerat. De litar på att vanliga media ska hålla dem om ryggen i allt vad de företar sig men nu är amerikanska allmänheten ytterst misstänksam.
Obamas radikala planer hindrade honom inte från att vinna presidentvalet men när han anställer rena gangsters som Van Jones börjar allmänheten vakna.
Jones skrev en uppsats efter gatubråken i samband med Rodney Kings arrestering, där han skryter med att han var en del av den mob som slog sönder, brände, slogs och stal.

Några fler avslöjanden av samma sort kommer att resultera i att även de trognaste obama-supporters kommer att ifrågasätta vad det är de placerat i Vita Huset.
Jones skyller bakslaget på att illvilliga människor förtalar och misskrediterar honom, men det är svårt att se hur ord som han själv yttrat kan vara förtal.

Lyssna till denna video från april 2008, där han beskyller vita människor för att dumpa giftigt avfall i svarta bostadsområden. Att regleringar ska införas och att vita ska "bestraffas" med en kvot 2,5 gånger högre än för svarta.
Jones har naturligtvis känt sig tvungen att be om ursäkt, som om det vore trovärdigt.
Gör tankeexperimentet att någon från Bush-regeringen sagt att svarta förorenar i vita områden och bör bestraffas för det!Mr. Jones har också skrivit under en petition där han begär en utredning om hur mycket Bush-administrationen visste om 9/11 och att de avsiktligt lät det hända.

Vid ett annat tillfälle blev Jones tillfrågad om varför republikaner kunde genomdriva sina politiska planer fast de inte var i majoritet och Jones svar var att de var "Assholes"

Tänk om någon vit politiker skulle kalla Obama eller demokraterna för "Asshole"!

Det var först när Gateway Pundit och World Net Daily började skriva om Jones bakgrund som ordinarie media kände sig manade att uppmärksamma honom.
New York Times skriver: "Han är en ovanlig figur. Han är en svart, aktiv socialist i Oakland och så grön som någonsin en miljöaktivist kan vara. Han är passionerad och rolig när han beskriver hur det är att vara svart och grön."


1 Kommentarer:

MS sa...

Det är ännu ett exempel på att om man anser sig tillhöra en "förtryckt" minoritet så tar man sig rätten att säga vad f*n som helst och komma undan med det. Då speciellt negativa uttalanden om vita eftersom dom vet att ingen säger ifrån i rädsla för att kallas för, ja ni vet vad. Du har rätt att om en vit skulle kläcka ut sig sådana här odemokratiska och ibland rent fascistiska åsikter så skulle dom bli hudflängda. Detta lämnar ännu en skugga på TOTUS när det gäller hans omdöme eller mer brist på när han tillsätter sina Tsarer. Amatörernas afton.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.