01 september 2009

Tvångsförvalta Herrgården!---- skriver riksdagsman Lennart Pettersson i en SkD-artikel (ej utlagd i nättidningen) måndag 31 augusti. "Det är ynkligt att människor i Sverige ska behöva bo med en standard som i en del fall är sämre än för våra djur"
--------

Tilläggas kunde att det är inte bara ynkligt, utan fruktansvärt skandalöst, att så många svenskar åsamkats dramatiskt sänkt livskvalité på grund av Lennart Petterssons et consortes invandringspolitik under senare decennier..! Samt att det "mångkulturella" samhälle, som bl a tar sig uttryck i en mångfalld av kackerlackor, graffitivandaliserade trappuppgångar och systematiskt sönderslagna fastigheter, därtill framtvingats på bekostnad av svenska skattebetalare och till priset av en successiv nedmontering av Sveriges generella välfärd. Och då har ändå inte nämnts de fysiska övergrepp som svenskar utsätts för eller den organserade brottslighet som i rasande tempo förpassar Sverige till en position jämte Colombia och andra sydamerikanska bananrepubliker och som får 30-talets Chicago att framstå som ett Sörgården.

Lennart Petterssons "indignation" handlar i sak om boendefrågor, men har naturligtvis syftet att framhäva den centerpartistiska rksdagsmannens godhet och empati med "folk ute i verkligheten". Att han själv framlever sin bekväma vardag i ett Svalövskt villaområde varvat med en ståndsmässig våning vid Stockholms riksdag - totalt insiktslös om hur kackerlackorna tagit sig till Malmö och Herrgården - kräver inte mycket av djupanalys för att uppfatta konsekvensen av.

I huvudsak har Skåne levererat kloka beslutsfattare till riksdagen i Stockholm. Ingen regel utan undantag dock - det enkla samband mellan ovan uppräknade problem i dagens Sverige och den invandringspolitik som förts under senare år har inte undgått mången skåning eller ens normalbegåvad höna här nere, till skillnad från Lennart Pettersson i Svalöv.

Frågan är om inte Sverige borde tvångsförvaltas, såvida inte ett trendbrott kan åstadkommas när det gäller personbesättningen i nationens högst beslutande församling.

Kenneth Sandberg
- Skåning med åtminstone normalbegåvning

--------
Efter att ha läst nedanstående svar från L. Petterson har jag full förståelse för tanken att Sverige kanske borde tvångsförvaltas!

----------
Hej!
Jag vet inte om det är medvetet men jag förstår inte varför du skickar fyra likadana mail till mig.
Skyll inte på invandrarna att Herrgården ser ut som den gör men det är klart - allt är deras fel
i dina ögon. Jag är glad över att det finns människor som vill flytta till Sverige. Tre av sex tandläkare i Svalövs är t.ex. av utländsk härkomst. Nästan alla taxichufförer som jag åker med kommer söderifrån.
Den senaste var för övrigt utbildad både agronom och grundskollärare - ändå kör han taxi.
Svensk invandrarpolitik har inte varit bra - så långt är vi överens men det skyller jag på socialdemokraterna.
Detta håller alliansen på att rätta till.
Blanda dock inte ihop det med invandrarna som människor. Min ledstjärna är och förblir alla människors lika värde och rättigheter men du har oerhört långt dit! Varför kritiserar ni t.ex, aldrig mc-gängen men alltid de kriminella som har utländsk bakgrund. Varför inte säga som det är; att ni tycker att svenskarna är störst, bäst och vackrast. Alla andra ska hålla sig utanför Sveriges gränser.
När du till sist skriver att Sverige bör tvångsförvaltas då säger du också jag till diktatur istället för demokrati och jag är inte förvånad. Det är kanske det samhället du föredrar.

Hälsningar
Lennart Pettersson

Lennart Pettersson
Riksdagsledamot (c), Svalöv
Civilutskottet

lennart.pettersson@riksdagen.se
www.centerpartiet.se/lennart.pettersson
http://petterssonlennart.blogspot.com/

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag erkämnner villigt att min enda erfarenhet av Herrgårdens lgh är de bilder som visades i nåt snyftprogram på statsTV.
Har dock sett en del i "Sthlms V:a förorter".
Min reaktion var: så in i h-e sk-gt det är!!
Vissa ställen (under skåp etc) var ju helt klart inte städade på åratal..
Detta är vad vi svennar ska se som en "berikande kulturimport"??
Aldrig!
//WR

Anonym sa...

Se det var en riktig riksdagsman. Han hade helt klart för sig att allt givetvis är svennarnas fel. Klart att svennarna hämtar kackerlackor i Levanten och smusslar in dem i husen i Herrgården. Och dessutom vill de tvångsförvalta honom något som i hans ögon (eller klena huvud)gör dem med automatik till nazister.

När man är van vid en boendemiljö utan VVS-El och tapeter/parkett så blir resultatet ett rasant förfall varpå dräggens unga förhoppningsfulla "tvingas" ut på nätterna för att bränna bilar-våldta svennehoror-och på andra kreativa vis manifestera sin olycka. Detta framgick tydligt i SR i morse där man vek sig dubbel för att försöka bevisa att Gottsundaoroligheterna utförts av oskyldiga offer - alls inga ondeskefulla gärningsmän. Allt skulle ha berott på att polisen haft fräckheten att försöka återställa friden i kackerlacksförorten. Att man eldar upp folks bilar berodde på att man ville locka dit polisen för att på rätt sätt ta itu med dem. Detta framhölls av minst en "ungdomsprofessor" samt en t f generaldirektör för Ungdomsstyrelsen (en organisation som har i uppdrag att kasta hundratals miljoner på allt som kan kallas kommunist/socialistiska ungdomsorganisationer.

Jag tycker att Lennart Pettersson skulle låta testa sin taxichaufför på Alnarp och Lärarhögskolan. Min prognos är nog att han skulle underkännas på båda linjerna. Att vi hittar invandrarna som frisörer-åkare och restauratörer beror på att där hanteras kontanter. De svenska systemen bygger på antagandet att folk gör rätt för sig och betalar skatter och avgifter. Nu har vi skaffat oss medborgare som betraktar sådant som enfaldighet. Ni skåningar som kan det skall rösta bort era stolpskott till riksdagsmän som t ex Lennart Pettersson! Gör det!

Tycker det är lite märkligt att såna som Lennart Pettersson att allt med herrgården är hyresvärdens fel att det ser ut som det gör där, även den mest inskränkte asylkramaren måste ju någonstans inse att även de som bor där sliter på prylarna. Och som vanligt det där med högskoleutbildade taxichaffisar, agronom och grundskolelärare? det är 10 år+ på högskola för att stoltsera med de två titlarna, 270 högskolepoäng för agronom samt 210 till 270 HP för grundskolalärarexamen.

runda slängar en halv miljon i studieskuld.

eller var han en irakisk bonnläpp som lärde ut 1+1 =3 till kottarna hemma i öknen?

japp Lennart Pettersson generaliserar så det kan jag med :)

förövrigt så kollade jag taxiutbildningarna på AF i februari och samtliga kurser var fullbelagda sen januari, konstigt va?

robban

Anonym sa...

Skola kackerlackedrabbad

Kackerlackor är ett växande problem i Rosengård. Nu kämpar Rosengårdsskolan för att bli av med skadedjuren, skriver SVT.

Efter att skolans personal återvände efter sommarlovet upptäcktes kackerlackorna. Skadedjuren har sett på flera ställen på skolan och Anticimex har tillkallats för att börja sanera. I flera år har de vanskötta bostadshusen på Herrgården i Rosengård varit drabbade av kackerlackor och annan ohyra.

http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/inrikes/2009/08/31/skola_kackerlackedrabbad

Knute sa...

Ännu värre på andra sidan Sundet:

Polisen menar att en skallig och tatuerad man blev förväxlad med rocker (medlem av mc-gäng), då två unga med invandrarbakgrund stack honom med kniv på Nørrebro.

Det er tilsyneladende ikke længere sikkert at færdes på Nørrebro, hvis man ikke ser yderst neutral ud.

http://ekstrabladet.dk/112/article1214059.ece

http://islamificering.blogspot.com/2009/08/nrrebro-ude-af-kontrol.html

Naivtive sa...

Vet Lennart Pettersson att i MC-miljön är det endast HA-svären som man hittar etniska svenskar. I övrigt så finns från den etablerad median en ovana att rubricera en massa maffiaorganisationer som MC-gäng. Allt för att skapa rökridåer för stollar som Lennart Pettersson.

Sen har han gått på samma myt som kollegan Måna Musslim som dillar om horder av irakiska läkare kör taxi i detta landet. Men vi rasistiska svennar vill gärna ha läkare som behärskar språket så en viss väntetid kan naturligtvis förekomma, sen fanns några som inte hade papper på påstådd utbildning så de kan ju få skära i riksdagsledamöterna men inte i mej i alla fall.

Att det finns läkare med utländsk härkomst är kanske märkligt i hans ögon men för folk med vanligt sunt bomdförnuft säger logiken att det även finns folk med utbildning som integreras i det svenska samhället. Och vore det inte konstigt om dessa bara skulle behandla sina landsmän och inte oss vanliga finansiärer till Lennart Petterssons vansinniga utopi han har skapat med de sina. Kan vi inte för höra något lite mer skarpsinnigt från en företrädare från den styrande så kallade eliten. Men ju mer man hör av deras svammel desto mer förstår man varför det är så illa ställt som det är i detta land.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.