31 oktober 2009

Omskärelse och annat barbari

Var drar vi gränsen och varför?

Detta är en fråga som som tänkande, någorlunda intelligenta människor ständigt måste reflektera över. Det finns däremot vulgärvarianter av ideologier, religioner, kulturer och filosofier där man nästan helt förnekar behovet av att reflektera. Ja en del av dessa religioner, ideologier mm, verkar tom vara konstruerade med det uttalade och huvudsakliga syftet att kväsa varje form av reflektion för att dogm och tradition inte skall kunna ifrågasättas.

I Sydsvenskan på sidan A21 skriver man den 30 oktober 2009 om kvinnlig könsstympning i Uganda. Artikeln heter "Lång väg till lag om stympning" (ladda ned som pdf här) och beskriver hur svårt det är att bekämpa primitivt barbari i ett land där lokal kultur betyder allt:

"Jane Frances Kuka satt tidigare i Ugandas parlament och anser att hon förlorade sin plats på grund av sitt engagemang mot könsstympning. – De stamäldste sa ”Vem tror hon att hon är som kommer hit och lägger sig i vår kultur?

Sannolikt ligger en stor portion kvinnohat och hat mot centralmakten i stamäldstes uttalande, men i grund och botten handlar det om konflikten mellan tradition och förnuft.
President Yoweri Museveni vill förbjuda kvinnlig omskärelse:

"Presidenten har tidigare lämnat stamkulturerna ifred i utbyte mot politiskt stöd. 'Men man måste växa ifrån en kultur som inte grundar sig på vetenskapliga fakta'..."

-----------------------

Känns detta resonemang igen i vår lokala kontext? Vissa saker hägnar man in med ett tabustängsel även i vårt land. Kvinnlig omskärelse, usch fy! Manlig omskärelse, vi ställer upp med pengar och utbildad personal för att skära bort delar från barnens penisar! Av någon anledning drar man gränsen just så. Antagligen för är det praktiskt att göra så, men även pga uppfattningar som är grundade på felaktiga premisser.

På Newsmill reflekterar Mats Dagerlind över pojkomskärelse under rubriken "Svensk lag skyddar översteprästernas offerriter på gossebarnens könsorgan". Han skriver följande ang skillnaden i synsätt på kvinnlig (inkluderar barn) resp manlig (inkluderar barn) omskärelse:

"Hela detta resonemang bygger dock på en haltande jämförelse mellan å ena sidan faraonisk omskärelse av kvinnor i primitiva stamsamhällen som utförs av lekmän utan bedövning med glasbitar eller rostiga spikar som verktyg och å andra sidan manlig omskärelse som utförs i modern sjukhusmiljö av läkare och med anestesi. I verkligheten finns ingen sådan bekväm gräns. Långt ifrån all kvinnlig omskärelse är så gravt könsstympande som den faraoniska, eller infibulationen, av WHO också kallad typ 3. I många fall handlar det om väsentligt mindre långtgående ingrepp som är mer jämförbara med det att avlägsna en pojkes förhud."

-----------------------

Så var drar vi gränsen, och varför?

De mest extrema etnicifilerna på vänster- och högerflanken gör det enkelt för sig genom att peka på kulturen och säga att den har rätt att existera eftersom den är just Kulturen. Detta resonemang är ju ganska praktiskt och jag skulle säkert kunna finna mig i det bara för att få lugn och ro i min kultur och min del av världen (fast i långa loppet misstänker jag att jag skulle bli en av dem som starkast hävdade individens frihet i förhållande till kulturen och traditionen så länge det inte skadar medmänniskorna). Fast nu har ju en situation skapats i stora delar av västvärlden, där detta resonemang ofelbart leder till enklavisering och sönderfall. De etablerade föredrar att kalla detta "mångkultur" men det är samma sak.

Så var drar du gränsen och vågar du verkligen fråga dig "varför just där"?

SR GTExpressen SKL Läkartidningen YA DN DN

Spöken och annat oknytt

Nu är det Halloween , skräcken natt, bus och godis förstås.


En 4 år gammal gallupundersökning visar att 37% av amerikaner tror på gastar och att hus kan vara hemsökta av spöken. Det är ungefär samma antal (36%) som de som tror att människan är ansvarig för eventuell uppvärmning av jorden. Man kan undra om det är samma personer?

Man tror att alla skräckfilmer om zoombies och spökerier påverkar människor till att tro på övernaturliga krafter.
Gores skräckfilm 2006, An Inconvinient Truth, vilken framställde koldioxid som farligare än alla bloddrypande varulvar tillsammans, anses också ha påverkat många människor. Det året trodde 77% att planeten blev varmare och 47% att det var människans fel.
Den senaste Pew-rapporten visar att fler och fler vaknar upp ur masspsykosen och nu är siffrorna nere i 57 respektive 36%.

För att sälja Uppvärmningen igen gäller det för Gore eller någon av samma kaliber, att göra en ny film om 10 meter höga vågor som dränker miljontals människor, isbjörnar som dör av värmeslag och orkaner vars make man aldrig tidigare skådat.

Varuhuskedjan Target sålde denna Halloween-utstyrsel på sin web.sida men tog bort den ur lagret efter klagomål från en immigrants-aktivist-grupp i södra Kalifornien. Coalition for Humane Immigrant Rights of Los Angeles, säger att kostymen är "osmaklig, ondskefull och okunnig om socialt stigma och den aktuella debatten om immigrationsreform."

Total avsaknad av humor

kvp ex gp y svd

Ordkonstruktionen ”islamofobi” är en fälla ...

... som kan fälla regeringen. Sossarnas strategi att klistra etiketten islamofober på Sverigedemokraterna syftar till att få den borgerliga regeringen att hellre lämna regeringsmakten än ta emot minsta stöd från SD. Hoppas att borgarna efter nästa val är lika förnuftiga som sina kollegor i Danmark som regerar med stöd av Dansk Folkeparti.

Läs mer >>

30 oktober 2009

Det var verkligen synd på hunden

Luqman Ameen Abdullah, imam vid Masjid Al-Haqq mosque i Detroit, dödades i onsdags efter att han skjutit mot en polisman som arresterade honom för innehav av stöldgods och olagliga vapen. En hund dödades också vid tillfället.

11 av Abdullahs gruppmedlemmar arresterades, däribland hans son som flydde, men hittades i Kanada,
Abdullah var en aktad ledare för den grupp av Sunni-muslimer som kallar sig Ummah och som strävar efter att USA ska styras av sharia-lagar.
"Vi är inga låtsas-terrorister---vi är de verkliga terroristerna," var ett av Abdullahs valspråk.

En annan imam, Jamil Al-Amin är gruppens grundare. Denne "aktade" man var också en gång ledare i Detroit och härskade genom hot och våld. Han omvändes till "fredens Religion" i fängelse där han vandrade ut och in regelbundet, men var dessförinnan känd som H. Rap Brown. Han sitter nu inne på livstid för mord på två poliser, men leder fortfarande gruppen från fängelset.
De medlemmar som arresterades är inte anklagade för "terrorism", (det är ett fult ord som man inte får säga längre), utan för "uppvigling till våld mot Förenta Staterna".
De kallades Black Muslims en gång i tiden, de svarta amerikaner som rekryterades av Islamledare i landets fängelser.

Islam attraherar avskummet i världen. De människor som inte klarar av att leva inom civiliserade ramar och anpassa sig till regler och hänsyn, hittar en fristad i Islam, som det verkar.
Kom nu inte och säg att jag påstår att alla muslimer är våldsamma odjur, för det gör jag inte. Men det är tydligt att Islam gör det legitimt för sina troende att hänge sig åt de impulser som vanliga normala människor fördömer och avhåller sig ifrån.
Andra religioner trycker tillbaka "synder" genom moralregler och straff--Islam å andra sidan ger tillåtelse för hat, ilska och våldsamheter genom sina hadither och fatwas.

Om man kommer till fängelset och känner skuld inför de brott man begått är Islam "gudasänt".
Andra religioner kräver att man ångrar sig och lever ett bättre liv men Islam inte bara ursäktar brott och hat, det ger också sitt bifall och kanaliserar känslorna. Våld blir upphöjt till en glorifierad nivå, en "Helig Sak".
Det finns människor som konverterar till Islam därför att de inte förstår bättre men de hoppar i allmänhet av när de inser sanningen. Men en stor del av de som blir muslimer är rånare, våldsverkare, skurkar och ligister som tycker att Islam passar deras inställning i största allmänhet.
En stor del av rekryteringen sker i fängelser därför att Islam attraherar onda människor som flugor dras till gödselhögen.

----
bilden föreställer H. Rap Brown alias Jamil Al-Amin

29 oktober 2009

Solen värmer jorden


Solen?

Ja jag vet, det är ett kontroversiellt påstående. Skulle kanske inte skriva det, men Habibullo Abdussamatov, chefen för rymdforskning i St. Petersburg's Pulkovo Astronomical Observatory säger samma sak.

Han riktar skarp kritik mot klimatalarmisterna som tror att koldioxid kommer att orsaka allvarlig uppvärmning av jorden. Abdussamatov har publicerat ett dokument där han spårat solfläcksaktiviteten från 1800-talet och där han visar att det är solens strålning, TSI, som är den främsta anledningen till klimatvariationer på jorden, inte koldioxid.
Dessutom har Abdussamatovs analys av solens aktivitet lett honom till slutsatsen att jorden är på väg in i en långvarig avkylningsperiod, eftersom solfläcksaktiviten för närvarande är i en fas som betraktas som ett "minimum".
Observationer av solen visar att i perioder av ökade temperatur, har koldioxid "icke varit skyldig" och för kommande decennier är det inte katastrofal uppvärmning som är faran utan en global, och mycket långvarig temperatursänkning.
Raporten finns med i en dokument från U.S. Senate Committee on Environment and Public Works, och upptar mer än 700 vetenskapsmän som protesterar mot teorin att global uppvärmning är orsakad av människan.
För ett par år sedan publicerade National Geographic forskningsresultat från NASA (2005) som visade att planeten Mars var under uppvärmning och "polerna" på Mars minskade i storlek. Abdussamatov uttalade sig även då om att det är naturligtvis solen som också värmer Mars och knappast mänsklig aktivitet, men det gör man inga pengar på och marsmänniskorna kan man ju inte beskatta eller ge dåligt samvete.

Jag håller med ryssen. Solen värmer jorden. Det verkar vettigt.
Vi började elda i vedspisen tre veckor tidigare i år än förra året.

sds svd svd sds svd svd sds sds

Värre än Halloween

Jag lånar Holgers ord här.
Se denna film: "FALL OF THE REPUBLIC".
Handlar om den Nya Världsordningen, den planerade och konstruerade finanskrisen, hur globala uppvärmningen är ett politiskt trick, hur eliten massimporterar folkslag för att sudda ut gränser för att sedan kunna skapa en världsregering!
Everybody, ni MÅSTE se den. Skicka den även vidare till alla ni känner.
Allt som pågår i USA sker också i Europa. Istället för mexikanare så har vi muslimer etc. Lisbonavtalet är ett klart steg för att senare skapa en världsregering.

Carl Bildt är medlem i Bilderbergs Gruppen som är en fascistisk organisation som bakom stängda dörrar bestämmer hur världens skall förändras m.m. Bildt har Reinfeldt som sin puppet precis som Cheney hade Bush Jr.
---------
Filmen är över 2 timmar lång men kan ses i omgångar. Bered er på en skakande upplevelse.




svd

28 oktober 2009

Muslimer i Antwerpen trakasserar obeslöjade

P1-Morgon rapporterar om Slöjförbud i Antwerpen Onsdag 28 oktober 2009 11:31.

Efter problem med mobbing och trakasserier mot ickebeslöjade elever vid två muslimdominerade gymnasieskolor i Antwerpen, valde man att införa ett totalförbud mot alla former av politiska och religiösa symboler. Detta ledde till protester från muslimer.

Det gick tom så långt att vuxna muslimska män försökte hindra obeslöjade flickor att komma in i skolan, och polisen nödgades ingripa.

I nyhetsreportaget får vi höra en skolelev som anonymt med förvrängd röst vågar vittna om trakasserierna från den slöjbärande majoriteten innan förbudet:

"Dom frågar: "Det finns ju också andra skolor? Varför har du valt den här skolan om inte bär slöja? Här skall alla bära slöja! Dom säger att jag är en sämre muslim än dom och att jag är en dålig flicka för att jag inte bär slöja. Jag kände mig inte längre säker i skolan."

Ca 80% av eleverna på skolorna är muslimer, och de har aktivt sökt sig till just dessa muslimdominerade skolor. De har alltså aktivt valt att segregera sig från resten av samhället.

Nu lyder de flesta eleverna slöjförbudet, men reporten berättar att ett 25-tal fortfarande vägrar och istället undervisas i hemmet utanför skolsystemet. Yngre elever som snart skall börja i gymnasiet antyder att de även kan tänka sig detta för att slippa slöjförbudet i gymnasieskolorna.

En grupp muslimska kvinnor hörs skandera i en demo mot slöjförbudet: "Slöjan är frigörelse! - Slöjförbudet är diskriminering!".

De protesterande muslimerna i Antwerpen gör alltså så som man ofta gör då någon för ovanlighetens skull häller grus i islamiseringsmaskineriet, man ropar "diskriminering!". På så vis utnyttjas de fria västdemokratiernas akilleshäl, som består i att det för kulturrelativisterna är så svårt att förstå att alla kulturer inte är lika goda och att den sekulära demokratin inte är ett av gud givet naturtillstånd, utan något som måste försvaras.
Ett lumpet och fräckt trick som inte är något annat än en spottloska i ansiktet på de allierade soldater som för ca 60 år sedan stred och befriade oss från en annan slags totalitarism på samma mark som dagens lilla skolstrid står.

P1-Morgon
Sds Sds DN
EKP

Tystnad kan vara talande

Att inte fatta beslut i krig är också ett beslut som kan döda, men då vanligtvis egna soldater. Man har generaler i krig för att lita på deras planering och omdöme.

Under sin kampanj ordade Mr. O. om hur han skulle fokusera på och vinna kriget i Afghanistan. Nu drar han fötterna efter sig, kan inte fatta beslut och skyller skamligt och barnsligt på Bush. Krauthammer kallar det avskyvärt.



Obama riskerar amerikanska soldaters liv för att stryka sina kommunist-kompisar medhårs, så att de hjälper honom med socialiseringen av sjukvården. Kommunister jobbar på att Amerika ska besegras och Obama är i själen en av dem.
Men han har mage att vända sig till de familjer som förlorat sina söner och döttrar i kriget och uttrycka sin tacksamhet.

Om Obama inte tänker skicka förstärkning bör han omedelbart packa ihop och ta hem alla trupper. Då kommer afghaner och talibaner och allt vad de heter att slå ihjäl varandra och leva som de ociviliserade människor de är. Alla tidigare amerikanska ansträngningar och framsteg kommer att vara bortkastade. Alla som hittills offrat sina liv till ingen nytta, kan vi bara glömma.
Obama kanske väntar på sin Oslo-resa? Det ser väl inte bra ut att skicka 40,000 soldater samtidigt som han tar emot priset?

--------
För att fördriva tiden bedriver Obama kampanjer inför guvernörsvalen i Virginia och New Jersey, där det verkar som åtminstone Virginia kommer att vinnas av en Republikan (trots att Obama vann där.) I New Jersey hänger det på de svarta röstarna, som är 15% av de berättigade.
Alla guvernörskandidater är vita så det gör att svarta människor inte intresserar sig för valet. Svarta röstar generellt bara på svarta, de bryr sig inte om sakfrågor!
Men här kommer Obama och talar om för de svarta vem de ska rösta på och som den lydiga fårskock de förväntas vara, tror man att det kan avgöra valet.
Rasism, någon?

----------

När regeringen trissar upp något på det sätt de gjort med svin-influensan (eller H1N1, som det kallas nu, så att folk ändå äter fläskkotletter,) blir jag misstänksam.
Statistiken visar att den här nya flunsan inte är värre än vanlig höstinfluensa vilken är speciellt allvarlig för äldre och som bidrar till 36,000 dödsfall varje år.
Bland de barn som avlidit i H1N1 hade två-tredjedelar andra sjukdomar som CP och epilepsi.

Folk är hysteriska. En klinik fick i morse 140,000 telefonsamtal under 4 timmar. Kliniken hade 17,000 doser tillgängliga.
88 skolor utav 95,000 har stängt men utbildningssekreteraren Arne Duncan ser det som en sista utväg eftersom man är rädd att barn inte äter riktigt om det är hemma från skolan.

Det är regeringens syn på föräldrar! De kan inte ens se till att deras barn får mat, staten måste ta hand om det.

Hoppet står till Tjeckiens president

Min motvilja mot Danmarks inträde i Europagemenskapen år 1973 berodde på att det skulle splittra Norden. Av samma skäl var jag entusiastisk inför Sveriges inträde i Europaunionen drygt 20 år senare. Men sen inträdde eftertankens kranka blekhet.

Lissabonfördraget innebär att makthavarna i fortsättningen ska slippa fråga medborgarna. Fördraget innehåller nämligen artikel 48, som gör det möjligt för eurokraterna att i fortsättningen ändra grundlagen efter sitt behag när som helst utan att fråga oss:

"Fördragen får ändras i enlighet med en ordinarie ändringsprocedur. De kan också ändras i enlighet med förenklade ändringsprocedurer."

Det var inte detta EU jag röstade ja till en gång i tiden. Detta är rena natta, att våra folkvalda politiker chansar vilt på att den snåriga EU-konstitutionen skulle vara bra. Undrar hur många av dem som ens har försökt läsa artikel 48? Det är ingen ursäkt om de skyller på sitt ovetande när de låter EU förvandlas till en diktatur.

"Artikel 48 var en artikel i Tysklands konstitution under Weimarrepubliken (1919-1933) som gjorde det möjligt för presidenten att regera genom dekret utan samtycke av riksdagen. Lagstiftning som antags enligt denna artikel i konstitutionen kallades Notverordnung (brådskande dekret). Artikel 48 användes av Adolf Hitler 1933 till att upprätta en diktatur, som avslutade Weimarrepubliken och inledde Tredje riket." Wikipedia

Jämför "Notverordnung" med självändringsklausulerna i Lissabonfördragets artikel 48. Bakom det byråkratiska språket döljer sig hårda nypor och till och med dödsstraff!

Tjeckiens president Vaclav Klaus har hittills modigt vägrat att underteckna Lissabonfördraget, trots hård press. Sverigedemokraten Kent Ekeroth har förtjänstfullt satt igång ett upprop till stöd för Vaclav Klaus. Till helgen reser han till Prag för att lämna över uppropet, som snart når 20 000 underskrifter.

Skriv under uppropet här!

27 oktober 2009

"Sånt händer inte här."

Året var 1935 när den socialistiske Sinclair Lewis roman "It Can't Happen Here " publicerades. Den är en klassiska roman om ett fascistiskt maktövertagande i USA på 1930-talet.
Vid den tiden hade tyska NSDAP (Nationalsocialistiska tyska arbetarpartiet) haft makten i två år och deras partiledare, Adolf Hitler var rikskansler. Den politik som införts av den tyska regeringen hade redan skapar protester i västerländska samhällen och titeln på Lewis roman föreföll att syfta på dessa händelser så som de skulle kunna tillämpas på amerikanska förhållanden.
Intressant nog fick Walter Duranty Pulitzerpriset 1932 för sin dyrkan av Joseph Stalin och hans kollektivisering av kulakerna i Ukraina, som ledde till svältkatastrofer.

Under nittonhundratalets fyra första decennier var det få forskare som kunde dra slutsatser av de politiska / ekonomiska filosofierna fascism och kommunism och se att deras gemensamma nämnare var totalitär kollektivism. De flesta antog, att den ömsesidiga fiendskap som existerade mellan de båda kollektivistiska politiska partierna, var bevis för att de var motpoler. Det är ett felaktigt tänkande som fortsätter än i dag.

Sinclair Lewis slutsats att de yttre tecknen på totalitär kollektivism inte finns och därför "kan det inte hända här," skulle inte klara en test i dag från en objektiv åskådare.

Bestämmelsen i det fjärde tillägget till konstitutionen lyder ungefär; "folkets rätt att skyddas till sina personer, hus, papper och tillhörigheter, från orimlig husrannsakan och beslag, får inte kränkas, och inga häktningar får ske utan trolig orsak, och med tillstånd av person under Ed eller Försäkran, och framför allt beskriva platsen som ska sökas, och de personer eller saker man bör ta tillvara. "

Det är svårt att förena det med vad man har för sig i "Federal Transportation Security Administration" på nationens flygplatser. Det är en sak att påstå att möjligheten finns att en "terrorist" kan kapa ett flygplan och därför motivera nuvarande urskiljningslösa kroppsvisitering av barn och pensionärer på flygplatserna. Men att utvidga det till andra former av transportmedel så som tåg och bussar har ett annat syfte än att leta terrorister.

"Även om TSA är mest känd för sina agenter på flygplatser, gör byråns Visible Intermodal Prevention and Response,( eller VIPR) återkommande undersökningar på buss-och tågstationer, hamnar och andra transportcentraler. De började sitt arbete i december 2006. 
 Torsdagens dagslånga händelse var den första på en Greyhound station i Florida, enligt TSA's säkerhetsdirektör för Orlando regionen."
Nedanstående bild är kusligt påminnelse om scenerna ovan i Sovjetunionen och Nazi-ockuperade Europa där civila tvingades underkasta sig godtycklig husrannsakan och förhör av regeringstjänstemän.
Ett offer för verksamheten i Orlando, som sade att han hade valt bussen i stället för flyg till Minneapolis för att undvika förnedringen på flygplatsen, meddelade att han skulle "köra nästa gång". Men man ska inte bli förvånad, om man inte inom en snar framtid, stöter på kontrollstationer längs motorvägarna också.

Med andra ord, "sånt är redan här" och man ser inte många som är upprörda över det.





Hetsigt

En egyptisk kvinna i Tyskland kände sig kränkt och anmälde en tysk man som kallat henne för terrorist. I domstolen mördade han henne med 16 knivstick.

Arabiska medier utnyttjar den mördade för att göra reklam för islam och kallar henne "slöjans martyr". Och tyska myndigheter vrider sina händer över sabotaget mot deras ansträngningar att vinna muslimska hjärtan och sinnen. Hur ska de lyckas förklara att mördaren var en ensam galning, och inte en representant för tyskarna?

"Slöjans martyr"
'Huvudduksmartyren' visar på en omöjlig kvinnosyn

Den fasansfulla sanningen slipper ut

Från Ummah Kingdom rapporteras det faktum att Andrew Neath, tidigare rådgivare till Labour, har visat att Blairs regering medvetet dolde en plan för att öppna Storbritanniens gränser för massinvandring för att ändra den brittiska kulturen för alltid.

Ett par kommentarer på Document.no:

"Ja, nu vill jag gärna höra vad multi-ideologerna och multi-politikerna har att säga. Snacka om att vara tagna med byxorna nere. Allt detta prat om "berikning", moralisk förpliktelse, ekonomiskt lönsamma, att garantera våra pensioner och så visar det sig vara en lögn för UKs vidkommande. Istället har Labour på oärligaste vis valt att använda invandrare som ett rent politiskt vapen... Det är våra egna som är problemet, och utan deras samarbete skulle inte islam varit ett särskilt stort hot."

"Sist men inte minst, måste mångkultur klassificeras som en farlig, totalitär hatideologi som stödjer etnisk rensning av hundratals miljoner människor, européer. Denna ideologi bör klassificeras tillsammans med nazismen och behandlas därefter. Vi behöver en period av avmultikulturalisering på samma sätt som vi hade vi en period av avnazifisering efter andra världskriget. Förespråkarna för mångkulturalism måste avlägsnas från alla centrala positioner i hela västvärlden."




26 oktober 2009

Tortyr

Nu är det bekräftat vad jag tyckt ända sedan mina barn var tonåringar; Viss musik kan vara ren tortyr.

En grupp musiker är emellertid stötta i kanten. Det är en sak att tortera folk med waterboarding men att Bush-administrationen använde musik alltifrån Barneys temasång "I love you...you love me", till Meatloaf har orsakat att man nu kräver en förklaring.

"Det faktum att musik som jag skapat användes i brott mot mänskligheten gör mig sjuk, säger en av musikerna i Rap-bandet Rage Against the Machine

Här är en del av banden:
AC/DC, Aerosmith, Barney theme song (By Bob Singleton), The Bee Gees, Britney Spears, Bruce Springsteen, Christina Aguilera, David Gray, Deicide, Don McLean, Dope, Dr. Dre, Drowning Pool, Eminem, Hed P.E.
Resten av listan fins här.

Följande video användes visst också och om inte detta kan få en stackars fånge att avslöja allt han vet .....då vet inte jag vad mer man kan göra



Stellan Bojerud om Mahmoud Aldebe (c) kravlista inför valet

Den som stöttar Mahmoud Aldebe (c) inför nästa år val, bör också veta vad han vill och kräver.

Stellan Bojerud (sd) har sammantställt det bra nedan.

"Kommentarer överflödiga:
Centerpartiets integrationsprogram enligt riksdagskandidaten Mahmoud Aldebe (c):

• En moské i varje stad eller kommun.

• Moskébyggen borde finansieras med räntefria lån som alternativ till villkorat bidrag från utlandet. Kommunerna borde ta på sig ansvaret att gå i borg för räntefria lånen eller låna ut pengar räntefritt till moskébyggen för kommunens muslimska invånare.

• Att integrera islam i svenska skolor.

• Det innebär att man lyfter hemspråket och religionen i schemat som ett vanligt ämne, där muslimska barn får möjlighet till undervisning i homogena grupper i eget hemspråk och egen religion i de kommunala skolorna. Imamer och hemspråkslärare borde få status som ordinarie lärare i ämnet hemspråk och religion.

• Alla kommuner borde ordna en kväll i veckan som ska vara en kvinnokväll respektive männens kväll i gym och simhallen.

• Att riksdagen stiftar en lag som ger svenska muslimer rätt att vara lediga under de islamiska högtiderna Eid al fitr och Eid al Adha är krav från alla muslimer. För nuvarande är det omöjligt att ta ledigt från arbeten för att fira högtiden tillsammans med familjen.

• Muslimer kräver att regeringen ska undersöka möjligheten till en särlagstiftning är möjlig och hur detta i fall ska motiveras utifrån existerande lagstiftning i religionsfrihetslagen.

• Muslimer kräver alltså en lagstiftad positiv särbehandling av i detta fall en religiös minoritet för att befrämja dess status och skydda den mot majoritetssamhället.

• Två timmars ledighet för fredagsbön, mellan kl.12- kl.14 under vintertiden och mellan kl.13-kl.15´sommartiden. Fredagsbönen är en obligatorisk bön som måste utföras kollektivt i moskén.

• Att bidraga till att muslimerna och judarna får dispens eller särlagstiftning för att utföra den islamiska och judiska slakten.

• Muslimer kräver att församlingsförbundet i svenska kyrkan i samarbete med landets kommuner ska reservera begravningsplatser i alla kommuner som har muslimska invånare.

• Att starta Imamutbildning vid svenska universiteten och högskolor är ett krav från landets muslimer.

Härutöver kräver Mahmoud Aldebe (c) att svensk familjerätt genom särlagstiftning skall anpassas till islamitisk lag.

Stellan Bojerud"

Aldebes kravlista - SPRID DEN!!!!


Ungsvensk

Fröken Sverige

Vissa journalister skyr inga medel

Det är en svensk dödssynd att generalisera. Man får inte säga att muslimer är är ett hot, utan måste infoga det lilla ordet "vissa", eller "många", eller "inte alla" osv.

Om detta är Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson högst medveten, och skulle aldrig komma sig för att säga "Muslimerna är vårt största utländska hot", som Aftonbladet utan hans godkännande satte som rubrik till hans debattartikel. Tidningen iscensatte alltså ett bakhåll mot honom, för att ge godhetsindustrin anledning till att attackera Sverigedemokraterna.

- - -
Hamburgerkedjan McDonald’s annonserar med rubriker som ”Vi anställer inte invandrare” och ”Vi anställer inte indier, etiopier eller polacker”. Sydsvenskan skriver: "Budskapet är att företaget anställer ambitiösa individer, oavsett hur efternamnet uttalas." Verkligen? De flesta indier är hinduer, och de flesta etiopier och polacker är kristna. Varför pekas just dessa folk ut? Är det islam som spökar igen?

- - -
Gissa vem som sagt detta: "Det finns i Dansk Folkeparti en folklighet som är på riktigt. De är väldigt trevliga och tillgängliga när man ringer." Ingen annan än Lena Sundström, journalisten som i en bok öppet deklarerat att man är tvungen att ljuga för att inte sätta invandringsprojektet i dåligt ljus. Kanske hon börjar vackla i sin fientlighet mot "främlingsfientligheten". Men för karriärens skull framhärdar hon och varnar mot den yttrandefrihet, som hon som svenska ser att danskarna har – allt är ju relativt och i förhållande till Sverige....!

”Det är bäst att hålla käften”, förmanar hon. Man skall inte blanda sig i politik, eftersom man bara har sina egna fördomar. Det är bättre att tiga. Bättre om folk ”satt vid borden med deras fördomar och himlade med ögonen, men inte sade något”.

25 oktober 2009

Struntprat!

Från Spydpigen:

SD-ordförande Jimmie Åkesson skrev en jättebra artikel.

”Sverigedemokraterna har nu visat vilken råbarkad främlingsfientlighet de står för”, sa statsminister Fredrik Reinfeldt, till Nyhetskanalen.se.

Struntprat! Av samma sort som all tanklös, hjärndött, hatfullt ropande på ”anmälan”, bara därför att Jimmie Åkesson öppet sa, att islam är det största hotet, inte bara mot Skåne och Sverige, men mot hela EU.
Åkessons uttalande var en ren politisk värdering på basis av allt som hänt, sedan EU slöt avtal med araberna 1978. Därför kunde JK inte ta upp saken. Det hade ju krävts en hatfull formulering av Åkesson och det fanns inte!

Anmälan är en mycket användbar detalj i psykologisk krigsföring, för var och en kan ju anmäla vad som helst, när som helst, bara för att visa för sig själv och för att inbilla naiva människor att det verkligen finns något att anmäla!

EU - som har placerat sig själv som ordförande för Europas länder – lovade, att de (läs: vi) skulle ta emot all överskjutande arbetskraft från de arabiska länderna och främja islamisk kultur i Europa. Envar med minsta kunskap om islam borde veta, att det var ett omöjligt och ödesdigert projekt, men politikerna hade tydligen ingen kunskap.
En energisk propaganda har sökt få européerna att acceptera en livslögn. Många har också gett med sig, några i blåögd naivitet, andra i hopp om profit, andra igen med livslånga toppinkomster som anställda i själva projektet eller i politiken eller i propaganda-avdelningen i samarbete med massmedia.

Nu sitter Europa i rävsaxen, och när en politiker vill framföra detta i Sverige, så faller alla över honom för att strypa honom, så hela detta vansinniga islamspel kan fortsätta..

Det är chockerande att se Sveriges namnkunniga brist på sann demokrati utlagt på en presentbricka av självaste statsministern. Sant nog tycks svenska folksjälen ha några obehagliga, autoritära gener, som genom tiderna har blivit styrkt genom grannskapet mot öst och av det ”goda”, ”Vi-alena-veta”-Folkhemmet.

Kläderna har ingen kejsare


The Telegraph skriver att Obamas popularitet har sjunkit katastrofalt, det snabbaste som någon president upplevt på 50 år.

Fler och fler människor inser att det räcker inte att bara ha rätt hudfärg eller ett vackert leende. Obama är bara en tom tunna. Han steg ur intet och man kan inte göra en "sidenväska utav ett grisöra", som talesättet är här.

Det är uppenbart för alla, som har åtminstone en halv hjärna, att Obama inte har en aning om vad han ska göra med Afgahnistan, det är ju helt klart. Han har ingen erfarenhet av utrikespolitik eller militär. Han har aldrig jobbat som diplomat eller tränats till soldat.

Hans erfarenhet kommer från att vara kommunorganisatör, vad nu det innebär, och det han vet om politik kommer från Chicago; 'lura, ljug, baktala, muta och hugg motståndaren i ryggen".

Det enda han kan är att hålla kampanjtal. Han uppträder ideligen på TV och agerar som en kandidat, lovar än det ena än det andra precis som under kampanjen.
Då var kriget i Afghanistan ett nödvändigt krig......nu är det inte nödvändigt längre.

Han skulle stänga Gitmo ....men kanske inte än.

Han menade vad han sa om att sjukvårdsförsäkringen skulle ha en statlig obligatorisk variant, men kanske inte riktigt....


Demokraterna börjar drabbas av panik. För första gången på 20 år har man fullständig majoritet i The House och Senate och Vita Huset och målet är att göra amerikanska folket så beroende av regeringen, att demokraterna aldrig förlorar makten igen. Det är vad sjukvårdsreformen handlar om.
Demokraterna bryr sig inte ett skvatt om folks hälsa eller vård. Det viktigaste är att hitta ett viktigt område i människors liv som man kan kontrollera.
Man måste ta ifrån individen kontroll och frihet, men det måste göras på ett snyggt sätt, så att man framstår som god och hjälpsam.
Amerikanen ger gärna upp frihet om man kan inbilla honom att han får "säkerhet" i utbyte.

Andra länder har nationaliserat sjukvård: "Låt oss göra det. Det ger oss kontroll över 16% av landets ekonomi och när det blir val nästa gång kan vi säga: Om du röstar på republikanerna tar de sjukvården ifrån dig. Folk kommer att dö som flugor.
Gamla farmor kommer att tyna bort av vanvård!"

Det är därför det är sådan panik när det gäller att tvinga igenom reformen som egentligen är fem olika förslag i en lunta på över 2000 sidor, som ska jämkas ihop och som ingen av de röstande har läst fullständigt.

Det brinner i knutarna därför att folk snabbt inser att Obama bara skramlar, så som tomma tunnor gör, och han kommer inte att bli omvald.
Om Republikanerna kan hitta en kandidat som är någorlunda rumsren kommer de att vinna år 2012. Jag är också övertygad om att de som drar i trådarna för Demokraterna ångrar att de inte stöttade Hillary.




Fatima Doubakil och Fredrik Malm möts i positionerings-SM

Fatima Doubakil, ordf i muslimska Mänskliga rättighetskommitén (he he, "Muslimska mänskliga rättighetskommitén", mycket skall man höra...) mötte FP:s Fredrik Malm i P1 morgon 20091023. Doubakil påstår att FP bedriver en integrationspolitik inte skiljer sig från SD:s retorik ang islam.

Jag hoppar här över debatten som sådan och fokuserar på Doubakis uttalanden dels i P1-intervjun och dels i en Newsmillartikel hon skrivet på ämnet.

Från P1 morgon, Fatima Doubakil säger:

"...de västerländska värderingarna, de västerländska normerna är överlägsna alla andra..."



Kommentar:
Nej Doubakil anser tyvärr inte att det är så, men hon hävdar att det är fel att tycka så. Jag menar däremot att det är så, självklart! Om Malm även tycker så vet jag inte, men som liberal och demokrat borde även han komma till den slutsatsen. Hur kan han annars försvara sin ståndpunkt och sina ideal?
Det bisarra och skrämmande är att Fatima Doubakil så omedvetet självklart ger uttryck för sin kulturrelativistiska hållning, utan att detta tas upp i diskussionen.

Från P1 morgon, Fatima Doubakil säger:

"...man utgår från att människor som kommer till sverige från muslimska länder, absolut inte någon förståelse för demokrati eller respekt för mänskliga rättigheter eller för den delen kvinnor..."


Kommentar:
Det är ett obestridligt faktum att många av de invandrare som kommer till Sverige, inte har personlig erfarenhet av vad det innebär att leva i en demokrati där mänskliga rättigheter gäller för alla (inte bara muslimska män). Många har knappast ens en flisa av demokrati i sitt kulturella arv och islam är tveklöst en stor orsak till detta. Man kommer från stater där det strängt taget aldrig existerat ett generellt och stabilt tillstånd av verklig demokrati.
Därför är det inte fel att utgå från att människor från dessa stater inte fullt ut förstår, och inte har erfarenhet av vad demokrati innebär (utom när de skall kräva sina demokratiska rättigheter).

Från P1 morgon, Fatima Doubakil säger:

"...de [FP] säger att svenska muslimer måste lära sig svenska värderingar..."



Kommentar:
Vad är problemet? Självklart måste man lära sig svenska värderingar om man skall fungera i Sverige. I synnerhet de som kan kopplas till den svenska grundlagen, men även sådant som gör privat- och yrkeslivet enklare (som att det tex anses avvisande och fientlig att inte skaka en utsträckt hand).

Från Fatima Doubakils artikel på Newsmill:

"...där muslimer och religionen islam beskrivits som oförenlig med demokratiska värderingar och mänskliga rättigheter."



Kommentar:
Islam är oförenligt med demokratiska värderingar, muslimer är det inte så länge de inte försöker överföra de islamska värderingarna och dogmerna i det offentliga samhället. Mao så länge den sekulära ordningen respekteras. Islam syftar inte till demokrati utan snarare till teokrati, det är inget konstigt med det. Motståndet mot reformation inom islam är ett hinder för att religionen skall utvecklas så som kristendomen gjort. Reformationen måste komma inifrån den muslimska trosgemenskapen, men impulserna kan aldrig komma från islam eftersom det inte går att hitta sådana tankar i läran.

Från Fatima Doubakils artikel på Newsmill:

"Det har blivit politiskt korrekt att propagera för en exkludering av muslimer och en reformering av religionen islam."



Kommentar:
Förutom det faktum att det tyvärr inte är politiskt korrekt i dagens Sverige att ens andas kritik mot islam och muslimer, så är det ett konstigt påstående att säga att någon propagerar för exkludering av muslimer. Vem gör det och vad skulle det innebära i praktiken. Exkludering från vad? Problemet är ju snarast det omvända - en del muslimer tenderar att exkludera sig själva genom att kräva särskilda badtider på simhallar, genom att sätta sina barn i särskilda muslimska skolor, genom att att kräva sharialagar, genom att inte respektera lokala seder etc.
Jag skulle önska att det var politiskt korrekt att propagera för en reformering av islam, men inte ens det kan man göra utan att kallas rasist i det bisarra klimat som råder i Sverige just nu. I en del andra länder talar däremot tom muslimer själva högt om nödvändigheten av att reformera islam.

Från Fatima Doubakils artikel på Newsmill:

"Det är vi svenska muslimer som måste göra allt i vår makt för att kräva tillbaka våra rättigheter och sätta stopp för deformeringen av religionen islam. Med detta menas inte att underställa sig assimileringens despotism, utan att värna om de mänskliga rättigheterna och beslutsamt kräva sin rätt till dem."

Kommentar:
Jag vet inte vilka rättigheter de svenska muslimerna skall kräva tillbaka och jag vet inte varför Doubakil tror att hon har mandat att tala för de svenska muslimerna. Jag kan bara konstatera att man i Sverige har en frihet, vare sig man är utövande muslim eller homosexuell ateist, som vida överskrider den man finner i samtliga av de muslimska stater Sverige tagit emot invandring från någon gång under nationens historia. Doubakil är en välformulerad men osnuten skitunge som borde lära sig historia för att förstå hur priviligierad hon och hennes kompisar är.
När hon skriver "deformeringen av islam" blir jag förbryllad och oroad. Nästan exakt samma formulering brukar användas av hårdföra muslimska män (de kallas ofta fundamentalister, jag föredrar att kalla dem utövande muslimer) med långt skägg när de predikar hat mot väst och mot reformister.
Det hon kallar "assimileringens despotism" betyder i själva verket att man som medborgare (ny eller gammal) förväntas anstränga något för att fungera i det samhälle som ger en skydd, som utbildar en, som föder en om man inte klarar det själv, som vårdar en etc. De mänskliga rättigheterna betyder såklart även skyldigheter, det borde varje vuxen människa begripa. Man förtjänar sin rätt till de mänskliga rättigheterna genom att respektera dem. Bara en psykiskt sjuk eller kriminell person ställer sig utanför den överenskommelsen. Det svenska samhället eller enskilda demokratiska partier som FP eller SD, utgör inget hot mot de mänskliga rättigheterna, såvida man inte menar de "Mänskliga rättigheterna inom islam", men de är inte ens värda ettorna och nollorna jag slösar på att skriva om dem och utgör snarare en infantil nidbild av hela grundidén med de verkliga MR och skall bekämpas.


Läs mera:

Bloggen Sparsamt leverne om fallet (mycket intressant och läsvärd!)
Fredrik Malm kommenterar på sin blogg
Läs på Flashback om Fatima Noubakil
Bgf om Fatima Nubakil (scrolla ned)
Expressenartikel där Noubakil nämns
Bloggen Ökenvandring om Noubakil
Länkadress till Muslimska mänskliga rättighetskommitténs hemsida http://www.mmrk.org/index.html


Bilden:
Fatima Doubakil

Simpsons Springfield på riktigt

Vad är det som händer med vår värld?

Från Springfield Va (nej inte Simpsons Springfield) rapporteras att Eric Williamson arresterats eftersom han stått naken i sitt kök och kokat kaffe. Anmälaren, en kvinna med sitt barn, befann sig på mannens egendom(!) när hon möttes av den oerhört kränkande uppenbarelsen som en naken, kaffekokande man utgör.

Williamson riskerar ett års fängelse och 2000 dollar i böter. Vad kvinnan riskerar för att ha gjort intrång på hans tomt vet jag inte.

På Pajamas Media kommenterar Michele Catalano:

"Tänk om rollerna var omvända? Tänk om Williamson var en kvinna och en man gick förbi huset i stället för en kvinna? Tänk om den mannen råkade titta in i fönstret och stirrar tillräckligt länge för att se att kvinnan där inne var naken? Skulle han ringa polisen för att säga att han var flashad? Antagligen inte, eftersom han skulle hamna i handfängsel för att vara en fönstertittare. En kvinna tittar på en naken man och tror att han begår ett brott. En man tittar på en naken kvinna och hon tror att han begår ett brott. Mystiskt hur det fungerar."

Burka på alltså, för både kvinnor och män! Allting blir enklare då. Vi kan samtidigt passa på att lobotomera befolkningen så slutar att uppfatta sig som individer med rätt att leva sina liv efter eget huvud. Allting blir enklare då.


Pajamas Media wtop.com About.com NYHETER24

bilden:
Den kaffekokande "blottaren" Eric Williamson på brottsplatsen - hans privata kök

24 oktober 2009

Kommer hon att få leva?


I augusti skrev jag om en 17-årig flicka, Rifqa Bary, som flydde från sitt hem i Ohio därför att hon var rädd att hennes pappa skulle döda henne, eftersom hon lämnat islam och konverterat till kristendom.
Nu har myndigheterna fattat beslut om att Rifqa ska återvända till Ohio, men hon placeras i fosterhem där.

Rifqas familj säger att flickan ljuger och att de inte planerar att skada henne, men familjen hon bodde hos i Florida påstår att en site på Facebook fick över 100 svar från frivilliga som kunde tänka sig att utföra ett "hedersmord".

Vad som händer Rifqa i framtiden är viktigt att följa.
Det borde också vara ytterligt viktigt för alla muslimer i USA.
Blotta tanken på att någon ska dödas för sin tro, går emot allt som denna nation står för. Religionsfrihet är en av de stora grundstenarna i hela byggnaden.

Rifqa är ett lackmuspapper. Om hon får fortsätta sitt liv i säkerhet och frihet visar det att amerikanska muslimer anpassar sig till vårt samhälle och accepterar de värderingar som CAIR (Council on American Islamic Relations) alltid hävdar att de gör.


Trevlig helg!



23 oktober 2009

Dags att äta hunden

Det finns forskningspengar till vilken smörja som helst.

Victoria Universitys professorer Brenda och Robert Vale , som specialiserat sig på "hållbar livsmiljö", säger att djurägare bör byta ut kattor och hundar mot djur de kan äta, som kaniner och höns, eller varför inte en sköldpadda. Soppan ska visst smaka bra.
Resultatet av deras imponerande forskning redovisas i boken "Time to eat the dog: The real guide to sustainable living."

"Miljöavtrycken" från en hund är dubbelt så stora som en 4,6-liters Land Cruiser som körs 10.000 km. per år

Paret har bedömt de koldioxidutsläpp som skapas av populära husdjur, genom att se på de ingredienser som ingår i foder till sällskapsdjur och den mark som behövs för att framställa maten.

"Om du har en schäfer eller en liknande hund, är dess påverkan varje år exakt densamma som att köra en omkring i en stor bil ,"säger Brenda Vale.

"Många människor oroar sig över stadsjeepar men har inga problem med att ha en stor hund, men vi säger att miljöeffekterna är jämförbara."

Jag har verkligen försökt, men du kan kasta en tennisboll hur mycket som helst. Ingen ko springer och hämtar den.


Bilden föreställer, Osita, vårt senaste tillskott till familjen och en "lekkamrat".

Kommunorganisatören har talat



Under ett kampanjtal i N.Y. för att samla in pengar yttrade Obama det som förmodligen är det mest skrattretande påståendet hittills under hans stapplande tid som president.

"Demokrater är en grupp som har åsikter...de tänker självständigt...Den andra sidan (dvs. Republikaner) de liksom bara, ibland gör vad de blir tillsagda..."

Låt oss se. Demokrater tänker självständigt och har åsikter medan republikanerna bara gör som de blir tillsagda. Detta är ett märkligt påstående mot bakgrund av Vita Husets senaste försök att isolera och stigmatisera Fox News och konservativa radioprogram för att skydda den liberala ideologin.

Dessutom borde inte Obama kunna klassificera de 95% av alla svarta amerikaner och de 75% judar som röstade på honom som självständigt tänkande.
De flesta av oss vet att det parti som befolkas av "mångfalds-entusiasterna" består av tillbedjare av den sanna av flockmentaliteten hellre än oberoende kritiskt tänkande.

Och vad gäller Republikanerna- Försök säga till all de som deltog i Tea-parties att de gör som de blir tillsagda.

George Joyce


Chicago i Washington

Varje gång Obama-administrationen är redo att tvinga på oss en av sina förordningar eller lagar, måste de utse en grupp människor som de attackera och framställer som världens värsta bovar, allt för att motivera sina åtgärder.
De måste alltid skapa en "kris" och demoner att skrämma folk med, och för det mesta är det stora företag och korporationer som de kallar samhällets fiende #1.
Försäkringsbolagen utsågs nyligen till samvetslösa bovar, som Obama måste rädda oss ifrån. Läkare, Big Oil, och läkemedelstillverkarna har fått sin beskärda del, chefer för finansinstitut och bilindustrin likaså. Obama anklagar regelbundet de som kritiserar hans politik för att vara lögnare, de är giriga, de sprider missinformation eller något ännu värre.

Chamber of Commers, som representerar 3 miljoner företagare, har kritiserat Obamas sjukvårdsnationalisering och likaså Cap and Trade, som de anser kommer att ruinera amerikanska företag. De är nu på Obamas "shit-list" och smutskastas av hans trogna assistent och kompis från Chicago, Valerie Jarrett.

Obama saknar stöd hos allmänheten för sina genomgripande förändringar av republiken och hans stödtrupp får utbrott värdiga en två-åring, när någon vågar kritisera hans katastrofala planer.
Ingen president på 50 år har tappat i popularitet så snabbt som Obama.

Förra veckan visade Fox News en video där Anita Dunn,Vita Husets kommunikationschef, kvoterade MaoTse-tung, som hon kallade "en av de politiska filosofer som hon betraktade som sin favorit."
Vitas Huset gick i taket! Först bojkottade man Fox och förbjöd alla anställda att vara med på några av deras sändningar. Sedan ändrade man det något och ägnar sig i stället åt att baktala de som jobbar där och förringa deras betydelse som nyhetsförmedlare.

Nämnas bör att Fox har fler tittare än alla andra nyhetsstationer TILLSAMMANS.



Det jäser under ytan

Obama-administrationens fientlighet mot kapitalinvesteringar, dödsstöten mot privata affärsmäns möjligheter att skapa sysselsättning, har orsakat en arbetslöshet på depressionsnivå. Socialbidrag och sociala tjänster hotas och brottsligheten ökar.
Om denna utveckling fortsätter, kan ett sönderfall av det civila samhället vara inom synhåll.

Det är inte på den nationella radarskärmen riktigt än, men statliga och kommunala budgetar ute i landet faller samman, efter att ha stigit till enorma nivåer under det senaste "salladsåren" av skyhöga skatteintäkter. Men meningsfulla nedskärningar blockeras av fackliga chefer och andra politiska parasiter. Offentliga sektorns budget trängs i kölvattnet av misslyckade företag, förlorade arbetstillfällen och ett kollapsande skattesystem.
Statstjänstemän är benägna att göra nedskärningar i populära program först, i ett försök att bygga upp stöd för skattehöjningar

Men hellre än att skära ner på värdelösa byråkrater och extravagant pensioner, märker man att statliga tjänstemän är mer benägna i många stater, att straffa medborgarna genom att minska på den grundläggande service som befolkningen verkligen gillar - i hopp om att detta kommer att leda till mer politiskt stöd för högre skatter.
Det innebär att fängelser töms, brottslingar ådöms kortare straff, antalet poliser minskar, parker stängs, man skär ner på "efter-skolan-program" och grundläggande offentliga tjänster.

Även den pro-Obama Nelson A. Rockefeller Institute medger nu att statsintäkterna från skatter sjunker snabbt och att det är det värsta man sett på minst fem decennier, då man började sammanställa denna statistik.
Detta är en av de minst rapporterade nyheterna någonsin.

Det är inte konstigt att Wall Street Journal , den 20 oktober, noterar att en av de få privata företag som kunde "go public" nyligen är en vapentillverkare som drar fördel av en plötslig ökning av köpare, som oroar sig för sin säkerhet. Allt fler medelklassamerikaner har känslan av att något är fel och de beväpnar sig och köper upp varje uns av ammunition som återförsäljarna kan placera på hyllorna.
Den nationella bristen på ammunition tillsammans med den ökande efterfrågan på guld och silver visar klart att miljoner amerikaner förbereder sig för att skydda sig mot ett växande antal ekonomiskt desperata människor och ett kollapsande statligt socialvårdssystem.

Independent Living.
--------

Californien försöker stoppa vapeninnehav och kringgå Konstitutionen genom att införa en lag där man kräver att alla som köper ammunition ska lämna fingeravtryck och presentera identifikation. Lagen ska träda i kraft feb. 2011 och samtidigt ska alla vapen som säljs ha en pryl som "micro-stämplar" all ammunition som avfyras.
Nästa steg blir naturligtvis att införa speciell skatt på ammunition och därefter förbud.



22 oktober 2009

Lärare skakade hand - och slogs ner

En far och hans dotter hade kommit till en skola i Odense för ett skola-hem-samtal, det man i Sverige kallar utvecklingssamtal.

"När den manliga läraren gick mot dem och ville skaka hand med flickan, blev hennes far våldsamt upphetsad. Han skrek något på arabiska och spottade läraren i ansiktet," säger vaktchefen vid Fyns polis.

Sedan slog fadern läraren i huvudet med ett knytnävsslag, så denne föll till golvet. Under tiden sprang en annan lärare efter hjälp i lärarrummet.

Fadern satt grensle på läraren och slog honom upprepade gånger i ansiktet, men under tumultet lyckades läraren att ta tag i angriparens händer. Och det fick den arge fadern att bita läraren bakom ena örat.

Överfallet var så allvarligt att skolläraren kördes med ambulans för undersökning och vård på akutmottagningen vid Odense Universitetssjukhus.

"Akademiker och journalister har i många år sagt till invandrarna att danskarna är rasister, och att invandrarna är offer. Detta innebär att många invandrare är mentalt förberedda att bli förolämpade. De finner varje anledning att explodera."

Från Jyllands-Posten:
Lærer gav hånd - og blev slået ned
Overfald er offermentalitet

Fint med fläsk i lammkött

DR:s konsumentprogram Kontant har låtit undersöka lammfärs från ett antal danska affärer, och bland annat kunnat konstatera att den i vissa fall varit dubbelt så fet som den skulle, och dessutom utblandad med fläskfärs.
(Skånska Dagbladet 22 okt)

Än sen, då blir den saftigare och godare. Vad jag känner till existerar det inte någon specifik allergi mot fläskkött jämfört med annat kött. Allergin sitter nog mest i den islamtroendes huvud.

Jag tillåter mig att citera en kommentar av Proclus på Snaphanen:

Rädsla och förakt för leverpastej är dumt och om det inte vore så sataniskt kunde man skratta åt det.

Här ska man alltså vältra sig andligen i en stinkande gödselstack av armar och ben som ska huggas av på motsatta sidor, huvuden och fingerspetsar som ska skäras av, polygami, rån, våldtäkt och slaveri, och sedan chockas vid tanken på att bli nergrisad av en magisk orenhet som tillskrivs det stackars djuret gris! Allt det, medan ens egen själ är en unken soptunna.

Nu har jag hämtat min bibel, eftersom vi vet att alla religioner är lika dåliga at the end of the day. Låt oss se vad den säger.
Jesus säger till Petrus, Matt kap.15, vers 17 till 20:

“Förstår ni inte att allt som kommer in i munnen hamnar i magen och töms ut på avträdet?
Men det som går ut ur munnen kommer från hjärtat, och det gör människan oren.
Ty från hjärtat kommer onda tankar, mord, äktenskapsbrott, otukt, stöld, mened, förtal.
Det är detta som gör människan oren. Men att äta utan att ha tvättat händerna, det gör inte människan oren.”

Amen!

Bankchef får med- och mothugg för att kritisera invandrare

En styrelsemedlem i Tysklands centralbank, Thilo Sarrazin, har kritiserat invandrare för att bidra för lite till ekonomin i den tyska huvudstaden.

- Ett stort antal araber och turkar i denna stad - ett antal som har ökat på grund av felaktig politik - har ingen produktiv funktion förutom att handla med frukt och grönsaker, säger den 64-årige Sarrazin i en intervju med tidskriften Lettre International.

Sarrazin, tidigare socialdemokratisk finanssenator för Berlin, jämför den höga arbetslösheten i Berlin med det nationella genomsnittet och säger att en del av stadens problem beror på att 40 procent av alla födslar sker i den "lägre samhällsklassen". Han säger också att "turkiska värmestugor" inte kan föra staden framåt.

Bundesbank säger att den tar avstånd från Sarrazins "diskriminerande uttalanden". Sarrazin, känd som "Rambo" på grund av sina rättframma och ofta kontroversiella åsikter, är känd för att ha minskat Berlins stora skuldkris.

Den danska bloggen Omnial skriver:

"Till skillnad från Sverige där en efter danska förhållanden harmlös debattartikel av Sverigedemokraternas ordförande Jimmie Åkesson unisont utlöste en rasande motreaktion från hela det politiska fältet och den samlade medievärlden, fick Sarrazin förvånansvärt mycket stöd från bland annat intellektuella, författare, forskare etc. i den tyska offentligheten, och inte minst kunde han glädja sig över stödet i befolkningen. En opinionsundersökning i Bild am Sonntag visade att 51% av tyskarna backar upp honom, och på tidningens hemsida, är siffran hela 83% i skrivande stund.

... Kunde man tänka sig följande rubrik i ett svenskt nyhetsmagasin, vilket var fallet i Stern för drygt två år sedan? Knappast."




Jyllands-Posten, Danmark, Document.no, Omnial

21 oktober 2009

Obama bekänner färg

Obama-administrationen stöder ett förslag i FN som utger sig för att skydda "åsikts- och yttrandefrihet" men som i själva verket är ett världsomfattande krafttag mot yttrandefriheten och ett mandat för nationer att se till "att relevant nationella lagstiftningen är förenlig med ... internationella åtaganden avseende mänskliga rättigheter "- ett klart hot mot the First Amendment, enligt kritikerna.
Resolutionen lades fram nyligen av USA och Egypten. Den godkändes av FN: s råd för mänskliga rättigheter som ett första steg i processen inom den internationella organisationen.

Det kräver att alla nationer fördömer och kriminaliserar"allt främjande av hat baserat på nationalism, ras eller religion och som kan innebära uppmaning till diskriminering, fientlighet eller våld.
FN: s generalförsamling har godkänt en resolution om "förtal av religion" i samtliga tre möten från 2005 till 2007. Texten har alltid varit likartad, och de har alltid haft stort stöd från muslimska länder med motstånd från västerländska demokratier, inklusive USA.

Online kritiker av administrationen är orolig över att det nu är USA som driver en plan som skulle skydda "åsikts-och yttrandefriheten" genom att slå ned på uttalanden som kritiserar problem, grupper eller religioner.
Resolutionen uppmanar alla stater att se till ... "att relevant nationella lagstiftningen är förenlig med internationella åtaganden avseende mänskliga rättigheter "....."att vidta alla nödvändiga åtgärder för att sätta stopp för kränkningar av dessa rättigheter och att skapa förutsättningar för att förhindra sådana brott, samt att de har skyldigheter att se till att de genomförs i praktiken . "

Robert Spencer från JihadWatch skrev att samtidigt som det låter som en bra idé att minska "förespråkande av nationellt hat, rashat eller religiöst hat", finns det mycket som är fel med förslaget.

"Först och främst finns det där lilla First Amendment, som garanterar amerikanernas rätt till yttrandefrihet och pressfrihet, båda lika viktiga. Varje lag som försöker reglera tal - och i så vaga och svepande termer - skulle strida mot författningen ", skrev han.
"Uppmaning "och" hat" tolkas av betraktaren - eller för att vara mer exakt, av den som har avgörandet.
Den som har makt kan besluta att tysta de maktlösa genom att klassificera deras åsikter som" hets mot folkgrupp. " Landets grundare visste att yttrandefriheten var ett grundläggande skydd mot tyranni: möjligheten till oliktänkande, fritt och offentligt och utan rädsla för fängelse eller andra repressalier, är en hörnsten i en verklig republik. Om vissa idéer inte kan höras och är förbjudna från högre instans, är de som kontrollerar tyranner, hur välvilliga de än må vara. "

General of the Organization of Islamic States, Ekmeleddin Ihsanoglu, varnar för att "Vi har skickat ett tydligt budskap till Väst om vilka röda linjer som inte bör korsas, vad gäller yttrandefrihet om islam och terrorism.
De 57 medlemsländerna i Organization of the Islamic Conference har bedrivit lobbyverksamhet för en "plan mot förtal" som är baserad på Kairo-deklarationen om mänskliga rättigheter i islam, från 1999. Kairodeklarationen säger att "alla rättigheter är föremål för sharialag, och sharialagen är den enda källan för mänskliga rättigheter".

World Net Daily


20 oktober 2009

UN Watch

FN:s råd för Mänskliga Rättigheter debatterade Goldstone-rapporten och som väntat såg vi en rad av världens värsta förbrytare fördöma det demokratiska Israel för brott mot mänskliga rättigheter. I en upptrissad lynch-mobb atmosfär, anklagade Kuwait, Israel för "uppsåtligt dödande, avsiktlig förstörelse av civil egendom och att avsiktligt bränna jorden".
Pakistan sade att "fasorna från israelisk ockupation fortsätter att hemsöka det internationella samfundets samvete". Arabförbundet åsikt, "Vi måste fördöma Israel och tvinga Israel att acceptera internationell legitimitet". Ahmadinejads Iran sade att "de grymheter som begåtts mot palestinierna under angreppen mot Gaza ska tas på allvar och följas upp av det internationella samfundet för att sätta stopp för straffriheten och trots mot lagen".

Vad dessa representanter inte väntat sig var följande tal av Col. Kemp. En man som upprepade gånger satt sitt liv på spel för att försvara den demokratiska världen från mordiska Saddam Hussein, al-Qaida och talibanerna. I samma ögonblick som han började sin första mening, föll rummet i tystnad. Domare Goldstone, författare till den vinklade rapporten som ledde till det ensidiga fördömandet, hade vägrat att höra Col Kemp vittnesmål under hans "fakta"-utfrågning. Men UN Watch såg till att hjältens röst skulle höras - i FN, och runt om i världen. (se video och översättning)



Tack, herr talman.

Jag är före detta befälhavare för de brittiska trupperna i Afghanistan. Jag tjänstgjorde i Nato och FN, kommenderade soldater i Nordirland, Bosnien och Makedonien, och deltog i Gulfkriget. Jag tillbringade mycket tid i Irak efter invasionen 2003, och arbetade med internationell terrorism för den brittiska regeringens Joint Intelligence Committee.

Herr President, baserat på min kunskap och erfarenhet kan jag säga detta: Under operation Cast Lead, gjorde den israeliska försvarsmakten mer för att tillvarata rättigheterna för civilbefolkningen i stridszoner än någon annan armé i krigens historia.
Israel gjorde det, samtidigt som de stod inför en fiende som medvetet positionerat sin militärmakt bakom mänskliga sköldar av civilbefolkning.

Hamas, liksom Hizballah, är expert på att styra medias rapportering. Båda kommer alltid att ha folk som är beredda att ge intervjuer och anklaga de israeliska styrkorna för krigsförbrytelser. De är skickliga på att arrangera och snedvrider incidenter.

IDF står inför en utmaning som vi britter inte behöver möta i samma utsträckning. Det är det automatiska, Pavlovia-antagandet av många internationella medier och internationella människorättsgrupper, att IDF gör fel, att de missbrukar mänskliga rättigheter.

Sanningen är att IDF vidtog extraordinära åtgärder för att informera Gazas civilbefolkning om vad som var målområden. De släppte över 2 miljoner broschyrer och ringde över 100.000 telefonsamtal. Många uppdrag som skulle ha tagit ut Hamas militära resurser genomfördes aldrig för undvika civila offer. Under konflikten tillät IDF att enorma summor i humanitärt bistånd släpptes in i Gaza. Att ge bistånd så gott som direkt i fiendens händer, är att enligt militära regler i normala fall helt otänkbart. Men IDF tog dessa risker.

Trots allt detta dödades naturligtvis oskyldiga civila. Krig är kaos och fyllt av misstag. Misstag har gjorts av brittiska, amerikanska och andra styrkor i Afghanistan och i Irak, varav många kan tillskrivas den mänskliga faktorn. Men misstag är inte krigsförbrytelser.

Mer än något annat var civila offer en följd av Hamas sätt att strida. Hamas försökte medvetet offra sina egna civila.

Herr talman, Israel hade inget annat val än att försvara sitt folk, för att stoppa Hamas från att anfalla dem med raketer.

Och jag säger det igen: IDF gjorde mer för att skydda rättigheterna för civilbefolkningen i stridszon än någon annan armé i krigens historia .

Tack, herr talman.
------------

Genom att lägga det mesta av skulden på Israel har Goldstone Commission, liksom andra FN-undersökningar tidigare, bortsett från det som underblåser och underhåller stridigheterna i Mellanöstern.
Det är att generationer av palestinska barn under Hamas regim indoktrineras och tränas för krig mot Israel...inte fred.
Varje år använder Hamas regering miljoner för att hat-kulturen ska frodas och hyllar palestinska martyrer, därför att de dödat israeler.
Förra sommaren anordnade Hamas över 700 sommarläger för 100,000 barn i Gaza och det handlade inte om att grilla korv. Man tränade med plastgevär och slogans som "Allah är vårt mål. Mohammed vår förebild, koranen vår lag, jihad vår väg och död för Allah vårt främsta hopp."