12 oktober 2009

Chefredaktörer erkänner lögner om Dansk Folkeparti

"Igår, söndagen den 11:e oktober var en historisk dag i den danska pressen. I programmet Presselogen på TV2 News erkände fyra inflytelserika representanter för media, nyhetschefen Ulrik Haagerup från DR, Jyllands-Postens kulturredaktör Flemming Rose, chefredaktör Bent Falbert från Ekstra Bladet och - ni läste rätt - Politikens dito, Tøger Seidenfaden, att danska medier under lång tid inte behandlade Dansk Folkeparti ordentligt.

Även om den danska pressen fortfarande på många områden är mycket vänsterorienterad, är det glädjande att notera att det trots allt sker en viss självrannsakan hos de tongivande medierna, och i varje fall är situationen mycket bättre än i nästan alla andra västeuropeiska länder, inte minst i det hopplösa fallet Sverige."

Historisk oprejsning til Dansk Folkeparti

I Sverige är dörren stängd för Sverigedemokraterna. Aldrig någonsin att media återger vad som står i partiprogrammet eller vad SD-politiker själva säger om invandring och islam, nej budbäraren ska misstänkliggöras med lögnaktiga beskyllningar om rasism och främlingsfientlighet. Däremot är det fritt fram för vänsterterrorister och militanta muslimer att få gehör för sina åsikter.

Händer sådant här i Sverige också: Terrorisering av en hel kyrksocken, prästen flyr. Till skillnad från i Danmark är det meningen att vi inget ska veta, journalister och politiker lägger locket på.

2 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Svensk fulmedia kommer heller aldrig krypa till korset och erkänna att dom behandlat SD orättfärdigt. Dom kommer säkert behandla dom annorlunda när dom kommer in i riksdagen men dom kommer aldrig be om ursäkt för sitt tidigare lumpna beteende.

Knute sa...

Muslimskt land förbjuder Koranen – den är extremistisk

Kazakstan blev det första landet i världen att officiellt förbjuda Koranen, genom att sätta den på listan över "extremistisk litteratur".

Enligt den officiella webbplatsen för justitieministeriet i Kazakstan, har en domstol utfärdat ett beslut om förbud mot ljudinspelningar av Koranens verser "Ahkaf", "Muhammad", "Fath", "Huzhrat", "Kaf", "Tabarak", "Kalam", "Hakka", "Maarizh", "Noah", "Jinnah", "Muzammil", "Muddasir", "Kiyama", "Insan", "Mursalāt", "Al-Baqarah" och "Al-A'raf".

http://hodja.wordpress.com/2009/10/12/muslimsk-land-forbyder-koranen-den-er-ekstremistisk/

Nobels fredspris till Kazakstan nästa år?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.