23 oktober 2009

Chicago i Washington

Varje gång Obama-administrationen är redo att tvinga på oss en av sina förordningar eller lagar, måste de utse en grupp människor som de attackera och framställer som världens värsta bovar, allt för att motivera sina åtgärder.
De måste alltid skapa en "kris" och demoner att skrämma folk med, och för det mesta är det stora företag och korporationer som de kallar samhällets fiende #1.
Försäkringsbolagen utsågs nyligen till samvetslösa bovar, som Obama måste rädda oss ifrån. Läkare, Big Oil, och läkemedelstillverkarna har fått sin beskärda del, chefer för finansinstitut och bilindustrin likaså. Obama anklagar regelbundet de som kritiserar hans politik för att vara lögnare, de är giriga, de sprider missinformation eller något ännu värre.

Chamber of Commers, som representerar 3 miljoner företagare, har kritiserat Obamas sjukvårdsnationalisering och likaså Cap and Trade, som de anser kommer att ruinera amerikanska företag. De är nu på Obamas "shit-list" och smutskastas av hans trogna assistent och kompis från Chicago, Valerie Jarrett.

Obama saknar stöd hos allmänheten för sina genomgripande förändringar av republiken och hans stödtrupp får utbrott värdiga en två-åring, när någon vågar kritisera hans katastrofala planer.
Ingen president på 50 år har tappat i popularitet så snabbt som Obama.

Förra veckan visade Fox News en video där Anita Dunn,Vita Husets kommunikationschef, kvoterade MaoTse-tung, som hon kallade "en av de politiska filosofer som hon betraktade som sin favorit."
Vitas Huset gick i taket! Först bojkottade man Fox och förbjöd alla anställda att vara med på några av deras sändningar. Sedan ändrade man det något och ägnar sig i stället åt att baktala de som jobbar där och förringa deras betydelse som nyhetsförmedlare.

Nämnas bör att Fox har fler tittare än alla andra nyhetsstationer TILLSAMMANS.0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.