27 oktober 2009

Den fasansfulla sanningen slipper ut

Från Ummah Kingdom rapporteras det faktum att Andrew Neath, tidigare rådgivare till Labour, har visat att Blairs regering medvetet dolde en plan för att öppna Storbritanniens gränser för massinvandring för att ändra den brittiska kulturen för alltid.

Ett par kommentarer på Document.no:

"Ja, nu vill jag gärna höra vad multi-ideologerna och multi-politikerna har att säga. Snacka om att vara tagna med byxorna nere. Allt detta prat om "berikning", moralisk förpliktelse, ekonomiskt lönsamma, att garantera våra pensioner och så visar det sig vara en lögn för UKs vidkommande. Istället har Labour på oärligaste vis valt att använda invandrare som ett rent politiskt vapen... Det är våra egna som är problemet, och utan deras samarbete skulle inte islam varit ett särskilt stort hot."

"Sist men inte minst, måste mångkultur klassificeras som en farlig, totalitär hatideologi som stödjer etnisk rensning av hundratals miljoner människor, européer. Denna ideologi bör klassificeras tillsammans med nazismen och behandlas därefter. Vi behöver en period av avmultikulturalisering på samma sätt som vi hade vi en period av avnazifisering efter andra världskriget. Förespråkarna för mångkulturalism måste avlägsnas från alla centrala positioner i hela västvärlden."
9 Kommentarer:

Mats sa...

Den viktigaste bloggpost jag läst i år.

Skeåning sa...

Jag tror det finns något liknande inom EU så mycket som den kolossen propagerar för massinvandring. Nu med lissabon fördraget och en förmodad ny EU President i TONY BLAIR bådar det inte gott.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Och nu kommer vi snart ha detta svin som president över oss. Kommer han visa sitt sanna ansikte då? Är det då det verkliga folkmordet börjar? Kommer vi få se Storebror Blair på jättelika affischer överallt, på jättelika tv-skärmar? Mångkultur är fred. Mångfald är frihet. Krig är enfald. Nationalstater är slaveri. Snart är vi alla Winston Smith.

Unknown sa...

Sätt denna artikel i händerna på pk eliten så hittar de snart ngt rasistiskt och det hela kommer att vändas emot oss

Mycket viktigt avslöjande detta. Än mer att media tar upp det.

Det kanske finns lite hopp ändå.

Svenn.e sa...

Samma skit här i Sverige, befolkningen ska bytas ut och den inhemska kulturen ska suddas ut, men varför?

Något med NWO?

R

Knute sa...

Ett minimalt erkännande

Den brittiska inrikesministern medger i ett tal att invandringen har lett till "svårigheter" för vissa områden i Storbritannien. Mer medgivande blev det inte i denna omgång.

Multikulturalisterna skulle också ha lite skönsång, om att i Storbritannien är man nära nog världsmästare i god integration.

http://angantyr.blogspot.com/2009/11/en-minimal-indrmmelse.html

http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/politics/lawandorder/6486629/Government-maladroit-on-immigration-says-Home-Secretary.html

Knute sa...

England är vänsterflygelns framtidsdröm

En nyhet som är talande för tiden vi lever i:

Former Radio 4 Today editor Rod Liddle has become the first journalist to have an online blog censured by the press watchdog.

A complaint was upheld by the Press Complaints Commission after the writer and columnist claimed on the Spectator website that the “overwhelming majority” of violent crime in London was carried out by young Afro-Caribbean men.

Stephen Abell, director of the watchdog, said it was “a significant ruling” to make against a newspaper or magazine blog for inaccuracy.

Tjah, sandheden er ilde hørt, som en slidt frase fortæller. Vi lever på lånt tid.

http://monokultur.dk/2010/03/30/england-er-venstrefl%C3%B8jens-fremtidsdr%C3%B8m/

Ann-Marie sa...

Snart kommer Wordpress, Blogspot etc att stängas ner. Det bloggas för mycket och är pinsamt för alla makthavare (maktmissbrukare)...

Knute sa...

Labours förräderi: 98.5 % av 1.67 miljoner jobb som skapats sedan 1997 gavs till utlänningar.

http://hodja.wordpress.com/2010/04/08/labours-forr%C3%A6deri-98-5-af-1-67-millioner-stillinger-skabt-siden-1997-blev-givet-til-udl%C3%A6ndinge/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.