30 oktober 2009

Det var verkligen synd på hunden

Luqman Ameen Abdullah, imam vid Masjid Al-Haqq mosque i Detroit, dödades i onsdags efter att han skjutit mot en polisman som arresterade honom för innehav av stöldgods och olagliga vapen. En hund dödades också vid tillfället.

11 av Abdullahs gruppmedlemmar arresterades, däribland hans son som flydde, men hittades i Kanada,
Abdullah var en aktad ledare för den grupp av Sunni-muslimer som kallar sig Ummah och som strävar efter att USA ska styras av sharia-lagar.
"Vi är inga låtsas-terrorister---vi är de verkliga terroristerna," var ett av Abdullahs valspråk.

En annan imam, Jamil Al-Amin är gruppens grundare. Denne "aktade" man var också en gång ledare i Detroit och härskade genom hot och våld. Han omvändes till "fredens Religion" i fängelse där han vandrade ut och in regelbundet, men var dessförinnan känd som H. Rap Brown. Han sitter nu inne på livstid för mord på två poliser, men leder fortfarande gruppen från fängelset.
De medlemmar som arresterades är inte anklagade för "terrorism", (det är ett fult ord som man inte får säga längre), utan för "uppvigling till våld mot Förenta Staterna".
De kallades Black Muslims en gång i tiden, de svarta amerikaner som rekryterades av Islamledare i landets fängelser.

Islam attraherar avskummet i världen. De människor som inte klarar av att leva inom civiliserade ramar och anpassa sig till regler och hänsyn, hittar en fristad i Islam, som det verkar.
Kom nu inte och säg att jag påstår att alla muslimer är våldsamma odjur, för det gör jag inte. Men det är tydligt att Islam gör det legitimt för sina troende att hänge sig åt de impulser som vanliga normala människor fördömer och avhåller sig ifrån.
Andra religioner trycker tillbaka "synder" genom moralregler och straff--Islam å andra sidan ger tillåtelse för hat, ilska och våldsamheter genom sina hadither och fatwas.

Om man kommer till fängelset och känner skuld inför de brott man begått är Islam "gudasänt".
Andra religioner kräver att man ångrar sig och lever ett bättre liv men Islam inte bara ursäktar brott och hat, det ger också sitt bifall och kanaliserar känslorna. Våld blir upphöjt till en glorifierad nivå, en "Helig Sak".
Det finns människor som konverterar till Islam därför att de inte förstår bättre men de hoppar i allmänhet av när de inser sanningen. Men en stor del av de som blir muslimer är rånare, våldsverkare, skurkar och ligister som tycker att Islam passar deras inställning i största allmänhet.
En stor del av rekryteringen sker i fängelser därför att Islam attraherar onda människor som flugor dras till gödselhögen.

----
bilden föreställer H. Rap Brown alias Jamil Al-Amin

6 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Håller med dig, synd på hunden. Fast jag är ju lite förvånad att det fanns hund bland muslimer. Det är ju ett orent djur! (Ett av många)

Berit sa...

Jag tänkte inte ens på att det kunde vara en muslim-hund. Tog för givet att det var en polishund.

Ann-Marie sa...

Se där, jag tänkte inte på att det kunde varit en polishund. Helt rätt. Det behövs alltid två hjärnor vid en diskussion ;o)

Rog sa...

Så länge inte hundar är svarta är de sedda som ganska ok inom islam. Men hundar är avskydda. Då det är en svart hund som bla säga hämta dig då du dör och ska ta till elden. Vilket alla muslimer, förutom martyrer måste gå igenon. Innan du kan komma till paradiset.

Muslimers rädsla för hundar är smått roande. Kan förstå den men samtidigt inte. I deras sanhögar är hundar sjuka av div sjukdomar eftersom ingen tar hand om dom. Så är långt ifrån fallet i Sverige.

Den enda hund som är helt ok i muslimska länder är den arabiska vallhunden (Tror den heter så) Som sägs vara en direkt gåva från Allah till araberna. Den har högre status än allt annat levande jorden, och ses som ett bevis på Allahs existens.

Anonym sa...

"Muslims assault news photographer outside Detroit mosque"

http://www.youtube.com/watch?v=7pqp7BcLp0M

Ann-Marie sa...

@ Rog
Vår Maggie är i princip en helsvart byblandning. Stackars liten, "the devil dog"... tur att vi inte har muslimer kring oss som behöver bli störda ;o)

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.