06 oktober 2009

Du fagra nya värld

Kamerakramare och hackare vill beröva oss vår integritet. En lösning vore att beväpna folket, då skulle inga övervakningkameror behövas. Fast man kan ju inte skjuta på dataskärmen när någon stjäl ens lösenord.

Läste just en intressant artikel om hur EU håller på att bygga upp ett övervakningssystem. "Computervisionsteknologin" kan analysera bilder från övervakningskameror och profilera en person för att se om han är anti-social och utgör en risk.

Det finns många EU-finansierade forskningsprojekt som sysslar med övervakning. I Sverige finns Adabts - automatisk registrering av onormalt beteende och hot i överfyllda rum. Systemen kan sedan användas av EU's Joint Situation Centre (SitCen), hemliga polisen.

Att operera in chip på människor ingår i strategin. Nu finns det sådana med inbyggd antenn. Massinjektion av chip under huden på oss alla anses vara det enda sättet att påvisa spridning av pandemier. Svepskäl?

Satellitpositioneringssystem i form av armbandsur erbjuds föräldrar för att ha koll på sina barn. Chip kan också lätt inkapslas i pengasedlar, dokument osv.

Politikerna förbereder diktaturen. Syftet med övervakningen är inte minst att förhindra kritik av regimen. En kuslig framtid om det blir de infödda, som försöker att förhindra Europas islamisering, som kommer att räknas som terrorister. Du skall känna din plats som slav.

1 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Förvånar mej inte ett dugg! George Orwell såg det komma för länge sedan. Eller, han kanske skrev manuskriptet till eländet?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.