02 oktober 2009

Francis av Assisi - Djurens dag 4 okt

På söndag den 4 oktober är det Djurens dag. Datumet kommer såvitt jag förstår från att den 4 okt är djurens skyddshelgons, Francis av Assisis, dag i den Romersk-katolska helgonkalendern.

Personligen skall jag fira dagen genom att ta en promenad med hunden, samt kanske skjuta luftgevär mot en bild av biljardkulan Reinfeldts huvud. Samtidigt skall jag skandera "Jamen ät bly då pucko!".

Varför då?

Läs här och här (varning för våldsamt svineri på video) och här.

Dra åt h-e alla ritualslaktare. Må ni brinna hos er satan.
bild ovan: Kulturrelativisternas skydsshelgon
bild nedan: Halalslakt alá Euroislam
- En mördad journalist

SD-Djurskydd
Sds Sds SvD SvD

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Vad är att vänta från en populist som har båda fingrarna vända mot förortsröstarna.

MS sa...

Det senaste är tydligen att dom vill införa försörjningsplikt för dom invandrare som vill ta hit sina anhöriga, ha ha. Nåja, men dom vill undanta barnfamiljer. Hmm, var det någon som sa "invasion av ankarbarn"? I dom flesta länder så gäller det maka/make plus barn. That's it. I bananmonarkin så gäller det även föräldrar och andra som den asylsökande hävdar är i i beroendeställning till denne. M a o vem som helst.

Källa Migrationsverket

"Du måste kunna visa att du bott tillsammans med din släkting omedelbart före hans eller hennes flytt till Sverige och att ni hade ett beroendeförhållande redan i hemlandet som gör det svårt för er att leva åtskilda. Med beroendeförhållande menas att du är ekonomiskt, socialt och känslomässigt beroende av din släkting som bor i Sverige."

Känslomässigt beroende? Vad f*n betyder det?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.