27 oktober 2009

Hetsigt

En egyptisk kvinna i Tyskland kände sig kränkt och anmälde en tysk man som kallat henne för terrorist. I domstolen mördade han henne med 16 knivstick.

Arabiska medier utnyttjar den mördade för att göra reklam för islam och kallar henne "slöjans martyr". Och tyska myndigheter vrider sina händer över sabotaget mot deras ansträngningar att vinna muslimska hjärtan och sinnen. Hur ska de lyckas förklara att mördaren var en ensam galning, och inte en representant för tyskarna?

"Slöjans martyr"
'Huvudduksmartyren' visar på en omöjlig kvinnosyn

7 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Varför är det alltid muslimer som känner sig kränkta i tid och otid och som springer och anmäler folk till höger och vänster? Tänk om vi alla skulle hålla på på samma sätt då skulle ingenting bli gjort här i världen.

Sedan kan man ju också förstå mannens frustration över att ha blivit anmäld för en struntsak, så ger det givetvis inte honom rätten att mörda någon.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag tror jag skall springa till DO och anmäla att jag känner mig krängkt av att se en massa invirade kåldolmar stup i kvarten.

Ann-Marie sa...

@ Robin Shadowes
Ja försöka duger men jag tror inte att du kommer ha någon tur med det. DO är enkom till för muslimers kränkningar. Men, lycka till! Berätta gärna hur det gick. ;o)

Anonym sa...

För att vara helt korrekt:
Det handlar om en "rysslandtysk", dvs en avkomling till tyskar som bosatt sig i Ryssland för länge sedan.
Han kom 2003 till Tyskland och levde på socialbidrag och tillfälliga jobb.
Han sades vara "missnöjd med tillvaron" och fast han själv var "utlänning" så riktade han missnöjet mot en person som han såg som "ännu mer utlänning".
Han sades inte ha kontakter till högerextremister.

Tjalle

vinterbadaren sa...

Säga vad man vill, men det är stake i ryssarna!

Anonym sa...

Vidare tydligen nödvändig info:

På en lekplats hade den mördade hövligt bett den 28-årige gärningsmannen att ge hennes trårige son möjlighet att gunga varpå denne överöste henne med okvädningsord.

Hon har alltså min fulla sympati !

Tjalle

Anonym sa...

Ups !

Inte "trårige" ! Utan "tre-årige" !
Sorry !

Tjalle

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.