28 oktober 2009

Hoppet står till Tjeckiens president

Min motvilja mot Danmarks inträde i Europagemenskapen år 1973 berodde på att det skulle splittra Norden. Av samma skäl var jag entusiastisk inför Sveriges inträde i Europaunionen drygt 20 år senare. Men sen inträdde eftertankens kranka blekhet.

Lissabonfördraget innebär att makthavarna i fortsättningen ska slippa fråga medborgarna. Fördraget innehåller nämligen artikel 48, som gör det möjligt för eurokraterna att i fortsättningen ändra grundlagen efter sitt behag när som helst utan att fråga oss:

"Fördragen får ändras i enlighet med en ordinarie ändringsprocedur. De kan också ändras i enlighet med förenklade ändringsprocedurer."

Det var inte detta EU jag röstade ja till en gång i tiden. Detta är rena natta, att våra folkvalda politiker chansar vilt på att den snåriga EU-konstitutionen skulle vara bra. Undrar hur många av dem som ens har försökt läsa artikel 48? Det är ingen ursäkt om de skyller på sitt ovetande när de låter EU förvandlas till en diktatur.

"Artikel 48 var en artikel i Tysklands konstitution under Weimarrepubliken (1919-1933) som gjorde det möjligt för presidenten att regera genom dekret utan samtycke av riksdagen. Lagstiftning som antags enligt denna artikel i konstitutionen kallades Notverordnung (brådskande dekret). Artikel 48 användes av Adolf Hitler 1933 till att upprätta en diktatur, som avslutade Weimarrepubliken och inledde Tredje riket." Wikipedia

Jämför "Notverordnung" med självändringsklausulerna i Lissabonfördragets artikel 48. Bakom det byråkratiska språket döljer sig hårda nypor och till och med dödsstraff!

Tjeckiens president Vaclav Klaus har hittills modigt vägrat att underteckna Lissabonfördraget, trots hård press. Sverigedemokraten Kent Ekeroth har förtjänstfullt satt igång ett upprop till stöd för Vaclav Klaus. Till helgen reser han till Prag för att lämna över uppropet, som snart når 20 000 underskrifter.

Skriv under uppropet här!

3 Kommentarer:

Holger sa...

Se denna filmen: "FALL OF THE REPUBLIC". Handlar om den Nya Världsordningen, den planerade och konstruerade finanskrisen, hur globala uppvärmningen är ett politiskt trick, hur eliten massimporterar folkslag för att sudda ut gränser för att sedan kunna skapa en världsregering!

Everybody, ni MÅSTE se den. Skicka den även vidare till alla ni känner.

Allt som pågår i USA sker också i Europa. Istället för mexikanare så har vi muslimer etc.

Lisbonavtalet är ett klart steg för att senare skapa en världsregering.

Carl Bildt är medlem i Bilderbergs Gruppen som är en fascistisk organisation som bakom stängda dörrar bestämmer hur världens skall förändras m.m. Bildt har Reinfeldt som sin puppet precis som Cheney hade Bush Jr.

ÄRLIGT, DAGS ATT VAKNA UPP!

Jag verkligen ber er, snälla se denna dokumentären!

Fungerar inte länken så sök på Google "FALL OF THE REPUBLIC".

Snälla! Informationen man får genom denna filmen är ovärderlig!

Se denna filmen: "FALL OF THE REPUBLIC". Handlar om den Nya Världsordningen, den planerade och konstruerade finanskrisen, hur globala uppvärmningen är ett politiskt trick etc.

Ni MÅSTE se den. Skicka den vidare till alla ni känner.

Allt som pågår i USA sker också i Europa. Istället för mexikanare så har vi muslimer etc.

Carl Bildt är och har till och med erkänt att han är medlem i Bilderbergs Gruppen (som är en fascistisk organisation) som bakom stängda dörrar bestämmer hur världens skall förändras m.m. Bildt har Reinfeldt som sin puppet precis som Cheney hade Bush Jr.

ÄRLIGT, DAGS ATT VAKNA UPP! Detta är ingen konspirationsteori.

Jag verkligen ber er, snälla se denna dokumentären!

Fungerar inte länken så sök på Google "FALL OF THE REPUBLIC".

Snälla! Informationen man får genom denna filmen är ovärderlig!

http://www.youtube.com/watch?v=VebOTc-7shU

Trader sa...

Tjeckien kommer att säga ja,det fattar vem som helst,bara en tidsfråga,EU har sett till att schweiz haft 5 folkomröstningar nu om medlemskapet,Irländarna tvingades rösta om när dom inte röstade rätt,Vaclav kommer att övertalas antingen med en FET summa pengar på ett nummerkonto eller ett nackskott i form av en "hjärtattack"...thats the way it is,EU har visat alla länder för länge sedan vilken diktatur det är,och i sverige har vi också känt den bittra smaken av att inte blivit tillfrågade eller upplysta,man döljer,hycklar,ljuger och mörkar.EU blir en stor diktatur väldigt snart.

I you want peace,prepare for war.

Anonym sa...

Artikel 48 och den stundande presidenten för EU ser mörk ut.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.